• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben otobüs dolmuşa binmeye hiç gocunmadım ama kalabalık otobüse dolmuşa binemem
Bizim semtte dolmuşlar otobüsler boş oluyor bir kere kayınvalidemlerde kalmıştım sabah şu otobüs dolu bu dolmuş dolu diye binmemiştim tam işe iki saat geç gelmiştim:1:

Ben beklemekten nefret ediyorum. Araba benim için lüksten ziyade ihtiyac. Dolu boş dikkat etmem ama duraklarda beklemek bana işkence geliyor. Trafik yoğun bile olsa acarım müziğimi son ses yakarım sigaramı keyfime bakarım :D

Son düzenleme:

Ben beklemekten nefret ediyorum. Araba benim için lüksten ziyade ihtiyac. Dolu boş dikkat etmem ama duraklarda beklemek bana işgence geliyor. Trafik yoğun bile olsa acarım müziğimi son ses yakarım sigaramı keyfime bakarım :D

resmen özendirdin kızım

araba alasım geldi :1:

Ben beklemekten nefret ediyorum. Araba benim için lüksten ziyade ihtiyac. Dolu boş dikkat etmem ama duraklarda beklemek bana işgence geliyor. Trafik yoğun bile olsa acarım müziğimi son ses yakarım sigaramı keyfime bakarım :D

Araba tabi ki mükemmel bir şey ama otobüste de oturmam lazım yoksa binmem:31:
Bir de trafikte mutlaka keserler o da ayrı bir mevzu:32:

resmen özendirdin kızım

Alalım :D Hemen arıyorum Doğuş otoyu sana bi golf yollasınlar :P

Ben keyif hastasıyım azıcık, arabayla işe gidiyorum diye düşünmem ohh müzik sürüş keyfi ve sigara diye bakıyorum olaya :D

resmen özendirdin kızım

Alsın sana potuk bir araba ama kıskanır o seni
Trafik çapkın erkeklerle dolu bir kere bir adam bana telefon numarası atmıştı trafikte altındaki araba da bmw520 :23: ama o kadar yani

Son düzenleme:
$2012-VW-Passat-USA-18.webp

sirf bu araba icin müh. olduydum ben yaaa...

passat bana çok baba arabası gibi geliyor.
ne biliyim ben belki burdaki tüm üst düzey'ler onu kullandığı içindir.

evet evet baba arabası :D güzel tanımlama :D babalar kullanmalı onları :D

Ben beklemekten nefret ediyorum. Araba benim için lüksten ziyade ihtiyac. Dolu boş dikkat etmem ama duraklarda beklemek bana işkence geliyor. Trafik yoğun bile olsa acarım müziğimi son ses yakarım sigaramı keyfime bakarım :D

araban otomatikse,
camların filmliyse
1400-1600 cc arası ise ve dizelse
yakıt parasını şirkete cost ediyorsan
neden olmasın.

aksi tam bir eziyet:9:

Alsın sana potuk bir araba ama kıskanır o seni
Trafik çapkın erkeklerle dolu bir kere bir adam bana telefon numarası atmıştı trafikte altındaki araba da bmw520 :23: ama o kadar yani

El firenini çekip ineceksin, o kağıdı burun deliklerinden sokacaksın bu kadar basit. Gerçi en son el frenini cekip indiğimde taksiciden dayak yiyiodum :1: Kadın dövecek hırbo D: sacını başını yolardım ben onun ama korktum :D

araban otomatikse,
camların filmliyse
1400-1600 cc arası ise ve dizelse
yakıt parasını şirkete cost ediyorsan
neden olmasın.

aksi tam bir eziyet:9:

E istanbul trafiğinde dur kalk dur kalk ona can mı dayanır debriyaj mı benzin mi sen sec :D

El firenini çekip ineceksin, o kağıdı burun deliklerinden sokacaksın bu kadar basit. Gerçi en son el frenini cekip indiğimde taksiciden dayak yiyiodum :1: Kadın dövecek hırbo D: sacını başını yolardım ben onun ama korktum :D

ben de cts dövüyordum adamın birini evet dövüyordum.
gerizeklı öyle saçma bir yerde son sürat ana yola çıktı ki, solum az boş olmasa, araba da biraz daha güvensiz olsa girecektik göbekten ona.
bir şey değil kız arabadaydı, marketten çıktığımız için de kemeri takmamıştı.
yumurta falan hepsi kırıldı hesap edin nasıl sert fren olduğunu.

adam diyor ki özür dilerim, soluma bakmayı unuttum
dedim ki gerizeklaı mısın, benim yavruma bişey olsa özür mü diliceksin?
kız o arada babayı aramış tabi korkusunda.
yavrum hem korktu hem annesi şeytana döndü.
baktım kavak diyor ki bişey yoksa çık gel bırak bulaşma.
eve girdim, kavağı gördüm elim ayağım bir boşaldı...
hüngür hüngür...

Back
X