• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

:) açıksözlü kadınları seviyorum ben :D

iddianameyi oku ve bana özet gec :D idniremiyorum akşama kadar bekleyemem başkanın ergenekon suclarını
54.sayfadayım
henüz olgun peker'in mafyalığı anlatılıyor, yaptığı görüşmeler falan felon
henüz başkanla ilgili bişey yok...

allaaam kimlerle aynı topice düştüm

ne iddianemesi okuması, özeti kızım ya, güzel güzel kocişlerinizi hayal edin :1:
kocişlerimizi hayal etsek ne işimiz var bu topikte
sen küfür mü ediyon bize:37:

hem ben kocişim için okuyorum zaten.
adam yoldan gelecek ben oın a özet geçcem:33:

kendisini kocisine adayan kadin modeli iste... seni örnek alcam...

54.sayfadayım

54.sayfadayım

ben de okuycam çatlarım yoksa, indirdin mi gazeteden mi bakıyosun? İndirdiysen maille bana yaa yorma bu garip fb aşığı derin devlet manyağını :)

kediiicimmm, sana hukuk sorusu... buradaki tanidik Türk ama alman vatandasligina gecmis biri. Türkiye den emekli olabilir mi? bi kadin gelmis, 30.000 euro yatirirsaniz olur falan demis.. dolandiriyor olabilir mi yoksa böyle bir hak hukuk var mi?

tanidiga "hukuk yoluyla kazanilmis hak" gibi bisi demis..

gizemcim,

afaki olarak şöyle bir şey söyleyebilirim..

türk vatandaşı olduğun ve almanyada çalıştığın süreyi borçlanarak emekli olmak için sgkya başvuruyorsun ama onlar reddediyor dava açman gerekiyor.. ama emekli olmaya yeterli süre midir? ya da tekrar türk vatandaşlığına geçip prim ödemeli midir vs. bunlar kişinin durumuna göre değişen şeyler.
peşin 30bin euro yatırmak?? bilmiyorum canım belki aracılık yapan şirketler vardır.. iyice araştırmak lazım yabancı olduğum bir konu..

:) ay lütfen alsınlar beni de içeri, yer içer yatarım, bana kitap alın ama best seller olsun :D

güvenme best seller lara... "ye sev dua et" mi ne onu aldim, arkadastan.. Allahim bu ne sacma bir kitap böyle.. Ferrarisini satan bilgeden sonra okudugum en abzürd kitap..

kisisel basari ya da arinma öykülerinden nefret ederim zaten, hele de yazari amerikaliysa aman aman... baska kitap yoktu mecbur basladim okumaya... Ilerlemiyor yaaa... sinir oldum..

ben de okuycam çatlarım yoksa, indirdin mi gazeteden mi bakıyosun? İndirdiysen maille bana yaa yorma bu garip fb aşığı derin devlet manyağını :)

102'ye kadar hızlı hızlı geç
hala olgun peker ve bank asya'dalar.

gizemcim,

afaki olarak şöyle bir şey söyleyebilirim..

türk vatandaşı olduğun ve almanyada çalıştığın süreyi borçlanarak emekli olmak için sgkya başvuruyorsun ama onlar reddediyor dava açman gerekiyor.. ama emekli olmaya yeterli süre midir? ya da tekrar türk vatandaşlığına geçip prim ödemeli midir vs. bunlar kişinin durumuna göre değişen şeyler.
peşin 30bin euro yatırmak?? bilmiyorum canım belki aracılık yapan şirketler vardır.. iyice araştırmak lazım yabancı olduğum bir konu..

benim de bildigim, Tr.de bi sigorta baslangicin olacak, sonra burada calistigini zar zor da olsa saydirabiliyorsun. ama bu kadin ev hanimi.. hic sigorta girisi yok. kadin buna olur falan demis.. sgk nin sitesinden okudum simdi ama, mesela tr vatandasi iken basvuru yapman gerekiyormus, basvuru yaptiktan sonra vatandaslik degistirirsen ya da cifte vatandas olursan, olabiliyormus. ama tr vatandasi olmadan basvuru olmuyor sanirim..

güvenme best seller lara... "ye sev dua et" mi ne onu aldim, arkadastan.. Allahim bu ne sacma bir kitap böyle.. Ferrarisini satan bilgeden sonra okudugum en abzürd kitap..

kisisel basari ya da arinma öykülerinden nefret ederim zaten, hele de yazari amerikaliysa aman aman... baska kitap yoktu mecbur basladim okumaya... Ilerlemiyor yaaa... sinir oldum..

ferrarim olsa kesinlikle satmayacağım için o kitabı okuyamadım. yiyip içip gezen zengin amerikalı kadının kitabını bitirene kadar cidden annem ağladı. Kitabı yarım bırakma huyum yoktur fakat cok mücadele ettim bitirmek icin.

Ben D&R a gider, kitabınarkasa sayfasını ve ilk onsayfasını okurum eve giderim. Eğer akşam o kitap için içimde merak duyguları yeşerdiyse ertesi gün alırım.

Best seller değil fakat genelde cok satan kitapları okumayı seviyorum.

yer, içer, ...., yatarsın bebeyim :D

...... ne koyayaım bilemedim :P

ferrarim olsa kesinlikle satmayacağım için o kitabı okuyamadım. yiyip içip gezen zengin amerikalı kadının kitabını bitirene kadar cidden annem ağladı. Kitabı yarım bırakma huyum yoktur fakat cok mücadele ettim bitirmek icin.

Ben D&R a gider, kitabınarkasa sayfasını ve ilk onsayfasını okurum eve giderim. Eğer akşam o kitap için içimde merak duyguları yeşerdiyse ertesi gün alırım.

Best seller değil fakat genelde cok satan kitapları okumayı seviyorum.

...... ne koyayaım bilemedim :P

darisi basima yaaa.... henüz italyadayiz... daha hindistan falan var...

darisi basima yaaa.... henüz italyadayiz... daha hindistan falan var...

Allah sabır versin bi de eşim hediye olarak aldı bana onu, mecbur hissetmiştim kendimi okumaya ama cidden iğrencti hic akmıyodu. Yok şurda pizza yedim, burda makarna yedin sonra kör adam bana bilmm ne dedi falan filan :D anlatırken bile ruhum sıkılıyo :D

çirkin bir şeyse mutlu olacağım ne yapayım içimde hissettiklerim bu

Sadece merak sendeki yeterki çirkin olsun işte kadınsı bir iç güdü bence :34:

ohh ütüleri bitirdin ne güzel....benim bi sepet beni bekliyor....

O gün tülleri yıkamıştım ya bide ütü çalışmadı mecbur astım bugünde tekrar çıkarıp ütüleyip astım :27:

:) ay lütfen alsınlar beni de içeri, yer içer yatarım, bana kitap alın ama best seller olsun :D

İlla dern devlet olacam diyon yanii haaa ne işin var oralarda otur sen yerindeeee :52::52:

Allah sabır versin bi de eşim hediye olarak aldı bana onu, mecbur hissetmiştim kendimi okumaya ama cidden iğrencti hic akmıyodu. Yok şurda pizza yedim, burda makarna yedin sonra kör adam bana bilmm ne dedi falan filan :D anlatırken bile ruhum sıkılıyo :D

ben de basladigim isi yarim birakamiyorum, bu yüzden mecbur okuyacagim.. ama gercekten coook kötü.. Bir de anlamsiz.. Yani biz de böyle seyler pek olmaz.. bunun icin binlerce sükür.. hayir en sonunda biliyorum ki kadin yine dogru yolu bulamamis olcak.. 1-2 sene sonra o heykellerden de sikilacak... sonra yine bi arayis..

marketin birinde, nutella da %40 indirim vardi.. 4 kavanoz aldim... suan birisni acip, kasik kasik yememek icin öylesine direniyorum ki.. anlatamam...

oyalanacak, kafami celecek birseyler bulmaliyim... Asude, sence bunu konu olarak acayim mi bdv.de :1::1:

icimdeki cikolata canavarini zaptetmeliyim ama nasil??

Back
X