• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

oyalanacak, kafami celecek birseyler bulmaliyim... Asude, sence bunu konu olarak acayim mi bdv.de :1::1:

icimdeki cikolata canavarini zaptetmeliyim ama nasil??

Ben geçen hafta cuma akşamı bi kavanoz aldım, cumartesi pazar onunla beslendim ve pazar akşamı bitti :)

yok tut kendini

emek emek yağ yığma vücuduna

(by mutluolmak)

evet biliyorum, tutmaliyim.. ama resmen burnuma cikolata kokusu geliyor.. bi de lezzetli ki :))

ama acmicam kapagi...

ben de burada iicene cirkeflestim.. amazondan aldigim foto mak. sarj kablosu problem cikariyordu, postayla yolladim.. simdi posta parasi icin herbir yere mail atiyorum :)) :1:

Ben geçen hafta cuma akşamı bi kavanoz aldım, cumartesi pazar onunla beslendim ve pazar akşamı bitti :)

ne kadar güzeeellll... ben de yapmak istiyorum...

zaten malum zamanim yaklasiyor.. iicene cozuttum :)) tatli krizlerim hatsafhada..

(her türlü özelini anlatmaktan cekinmeyen üye :) )

evet biliyorum, tutmaliyim.. ama resmen burnuma cikolata kokusu geliyor.. bi de lezzetli ki :))

ama acmicam kapagi...

ben de burada iicene cirkeflestim.. amazondan aldigim foto mak. sarj kablosu problem cikariyordu, postayla yolladim.. simdi posta parasi icin herbir yere mail atiyorum :)) :1:

çirkefleşmenin lügat karşılığı.. asude bahar..

Bazen kafam duruyor, sözlük gibi bi nimet varken link arıyorum ben de saol bebeyim

kızım milletin ağzından neden okuyorsun, ister istemez yorumları da okuyorsun
attım ya sana maili.
otur, önyargısız oku
sonra yorumlara bakarsın

tembellik yok:47:

ama acmicam kapagi...

Gzmnc açma cnm kendine hakim ol sonra sonu gelmez mazalah...

Ciddimisin??? Miden bulanmadımı çok afedersin o kadar tatlı yemekten?

Canım ucuz kamyon lastiği de var mıydı?

canim olma mi.. burada dönem dönem her bir haltin indirimi olur.. ve millet koli koli alir, abartisiz... her evin ya da apartmanin bodrum kati (sanirim savas zamani siginaktilar), 1 camasir odasi ve digerleri de daire basina ambar yapilir... millet oraya neler yigar bi görsen..

bir de pazar ve tatil günleri heryer kapalidir (gecen pazar ki kabartma tozu krizim) bu yüzden depolama burada cok önemlidir..

marketlerin kataloglarini haftasonu detayli inceler, indirimli ürün listesi yapar, alis verise gidersin..

benim listemdekiler:

kayak kiyafeti (ileride lazim olur :)) saka saka subatta seminer var, kayak da yapilirmis) (hava da atilir yane)
sarelle (1 bana 1 boyfriend e 2 aileye)
cikolata cesitleri (hedayelik)
siyah tayt (kis günü pantolon alti icin süper)

------------

tamam farkindayim sacmaladim, ama cidden zihnimi mesgul edecek seylere ihtiyacim var... parmaklarim bos durmamis oluyor böylecene..

kızım milletin ağzından neden okuyorsun, ister istemez yorumları da okuyorsun
attım ya sana maili.
otur, önyargısız oku
sonra yorumlara bakarsın

tembellik yok:47:

Şuanda okuyorum amirim :)

Ciddimisin??? Miden bulanmadımı çok afedersin o kadar tatlı yemekten?

Sürekli yemedim tabi öğün öğün yedim D:

Valla malum günler yaklaştığı icin midem bulanmadı :)

Bir de bana diyorsunuz benden daha oburlar var:1:

üzgünüm canim ama ben o kadar olamam :1::1:

sabah --> yarim bardak yarim yagli süte kahve + kepek ekmegine tost

ara --> 115 gr yogurt

öglen --> 1 dilim pirasa böregi (hic yag yok, sadece yarim yagli peynirin yagi) + 2 yemek kasigi kadar haslanmis ezilip salcalanmis patates

ara ---> 2 mandalina + 1 kivi

aksam --> öglenle ayni

ara --> bilmiyorum ama mandalina olur kesin

canim olma mi.. burada dönem dönem her bir haltin indirimi olur.. ve millet koli koli alir, abartisiz... her evin ya da apartmanin bodrum kati (sanirim savas zamani siginaktilar), 1 camasir odasi ve digerleri de daire basina ambar yapilir... millet oraya neler yigar bi görsen..

bir de pazar ve tatil günleri heryer kapalidir (gecen pazar ki kabartma tozu krizim) bu yüzden depolama burada cok önemlidir..

marketlerin kataloglarini haftasonu detayli inceler, indirimli ürün listesi yapar, alis verise gidersin..

benim listemdekiler:

kayak kiyafeti (ileride lazim olur :)) saka saka subatta seminer var, kayak da yapilirmis) (hava da atilir yane)
sarelle (1 bana 1 boyfriend e 2 aileye)
cikolata cesitleri (hedayelik)
siyah tayt (kis günü pantolon alti icin süper)

------------

tamam farkindayim sacmaladim, ama cidden zihnimi mesgul edecek seylere ihtiyacim var... parmaklarim bos durmamis oluyor böylecene..

off ben çok sıkılırım alışverişten okurken içim bunaldı:53:
Bir tek yiyecek alışverişini çok severim:1:

Ayyyy nasıl yedin o kadar çikolatayııı helal olsun sana

esin ne dedi peki bu duruma?

Ütüsüz astım dedim bekleseydin ütüye bakardım dedi,şimdi ütü yapıp astığımı bilmiyor tabi eve gelince derim zatenn kesin gülerrrr :27:

Ben bir ara yüzmeye gidiyordum tekrar yazılayım diyorum kalori yakmak için en ideal spor bence

O kadar pastırmadan sonra kalori yakmak şartttt :27::27:

üzgünüm canim ama ben o kadar olamam :1::1:

sabah --> yarim bardak yarim yagli süte kahve + kepek ekmegine tost

ara --> 115 gr yogurt

öglen --> 1 dilim pirasa böregi (hic yag yok, sadece yarim yagli peynirin yagi) + 2 yemek kasigi kadar haslanmis ezilip salcalanmis patates

ara ---> 2 mandalina + 1 kivi

aksam --> öglenle ayni

ara --> bilmiyorum ama mandalina olur kesin

zafiyet geçireceksin canım:37: biraz et ye:27:

Back
X