• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bir kere ben kocam cocuk istemiyor diye degil, cok ilgisiz biri oldugu icin, benimle birlikte olmadigi icin teselliyi baskasinda aradim.. sizin de basiniza gelsin anlarsiniz.

sezercik filminin unutulmaz repligi. mahalledeki cocuklar buna pic der sezercik de gidip annesine sorar. o da hayır yawrum der resmini verir sezere. ertesi gun sezer elinde babasının fotografiyla sevinc ve gurur icinde arkadaslarinin yanina gider, soyle bir diyalog gecer cocuklarla sezer arasinda:
-bakin ben pic degilim
-iyi de nerde peki baban?
-ben dogmadan olmus
-haha yalanciya bak insanin babasi hic cocuk dogmadan olur mu?

lütfen yardimci olun, cocugum bunlari yasasin istemiyorum... :5::5:

Bunları yapmadan önce düşünecektin
Olmazsa çocuğu annenin üzerine yazdırırsın etrafa da kardeşin olarak tanıtırsın böylece çocuğun piç damgasından kurtulur
Gerçekten çok zekiyim:1:

ay canııım ya kıyamam sana...

hatırladım ben seni,

şimdi napıyor gülüyor mu bebeeeen?

ultarasonda çocuğun rengi, deseni, son kullanma tarihi, her bişeysi belli olur bebeyim

ben de hamişim, geçen gün eşim beni çok üzmüştü, bebeyimin ağlama seslerini duydum karnımdan, burada konu açtım, arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular. kk eğitim ve araştırma hastanesine teşekkürler..

arkadaşlar bir de her konuya face face (yazar burada fake demek istiyor) diyen üyeler var, çete olmuş bunlar, lütven onları kayle (kale) almayın

olmuşla ölmüşe çare yok.
bu çocuğu da istiyorsan, bekleyeceksin....
doğunca dna rna abs esr ne kadar test varsa yaptırırsın...

bir kere ben kocam cocuk istemiyor diye degil, cok ilgisiz biri oldugu icin, benimle birlikte olmadigi icin teselliyi baskasinda aradim.. sizin de basiniza gelsin anlarsiniz.

olduuuuuu gözlerim dolduuuuu ilgisiz diye boynuzlamak mı lazım???hayret bişiiisinizzz valla

ben boynuzlamazdım şahsen gerçi benim aşkooo beni her dakika sevgiye hediyelere,pırlantalara boğar ama neyse yazmayayım kıskanan olur şindi :19:

ay siz hangi çağdasınız hanfendi?

insanları hemen etiketlemeyin,

konu sahibi arkadaşım hiç dert etmeyin,

öylede büyür böylede..

taşradaki çocuk, kentteki de...

Olmazsa çocuğu annenin üzerine yazdırırsın etrafa da kardeşin olarak tanıtırsın böylece çocuğun piç damgasından kurtulur

ay canııım ya kıyamam sana...

hatırladım ben seni,

şimdi napıyor gülüyor mu bebeeeen?

evet teyzoşu, geçen gün eşim beni gıdıklıyordu "kehkehkeh" nasıl güldü bebeyim, nasıl mutlu olduk aylecek anlatamam

allah bebek sahibi olmak isteyen herkezi bebeyine kavuştursun, amin, çok güzel bir duygu, amin, gerçekten her kadın yaşamalı, amin

ultarasonda çocuğun rengi, deseni, son kullanma tarihi, her bişeysi belli olur bebeyim

ben de hamişim, geçen gün eşim beni çok üzmüştü, bebeyimin ağlama seslerini duydum karnımdan, burada konu açtım, arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular. kk eğitim ve araştırma hastanesine teşekkürler..

arkadaşlar bir de her konuya face face (yazar burada fake demek istiyor) diyen üyeler var, çete olmuş bunlar, lütven onları kayle (kale) almayın

ayy sagol kardeeessss... hayir inanmiyorsaniz okumayin da yazmayin da. benim dertlerim degerli vaktinizi almasin.

ay kac haftalikken renk belli olur?

mide sivisi isigin kirilmasina sebebiyet verdiginden gökkusagi gibi gözükmesin, ben nasil anlayacagim?

şekerim bunlar zaten çete,
başka bir yerde toplanıp yazıyorlar,
ama nedense ziyaretçi olarak takip ediyorum bir haftadır onları,
birbirlerine etmedikleri hakaret yok
onlarda bir garip boş ver ilgilenme

baska isleri gücleri yok tabi... bunlar kesin memurdurlardirda.. ooohh devletin mali deniz yemeyen keriz.. (bu arada deniz nasil yenir yaaa)

nasıl bir boşluğa düşmüşsün ki, eşin seni ne kadar yalnız bırakmış ki.. sen de kendine bir destek bir kucak aramışsın..

ah bebeğim sen günahsızsın.. üzülme.. kocanın boynuzlarını parlatırsın olur biter..

ay ona da ara ara kiyak geciyorum kardescim..

iyi fikir bebegim, ben o zaman bu sürecte yurtdisina kacayim, annem de karnina yastik koysun, gün be gün sisirsin.. sonra patlatiriz :)

öylede büyür böylede..

taşranın çocuğuyla benim çocukum bir mi olacak şindi???nayırrr nolamazzzzz

sapla samanı kaıştırmayalım rica ediciim

öylede büyür böylede..

ay olur degil mi? amaaannn sag salim dogsun da bebeyim, olmadi bosarim kocayi, digerinin de totoya tekme... alirim bebisimi, kacariz buralardan.. birlikte yasariz. zaten patronum da beni cok sever.

siz böyle insan ayırımı yapmaya devam ederseniz daha çoook ezik ezik yaşarsınız.

bakınız konu sahibi ayırım yapmış mı hiç?

10 cm az 10 cm fazla dememiş ayırım yapmamış yarabbim sen gönderdiysen bana helalimdir demiş,

taşranın çocuğuyla benim çocukum bir mi olacak şindi???nayırrr nolamazzzzz

sapla samanı kaıştırmayalım rica ediciim

ay olur degil mi? amaaannn sag salim dogsun da bebeyim, olmadi bosarim kocayi, digerinin de totoya tekme... alirim bebisimi, kacariz buralardan.. birlikte yasariz. zaten patronum da beni cok sever.

patron sana yavşıyor kızım..

çok mu safsın? saf ayağına mı yatıyorsun?

ayyy çocuk patrondan mı yoksa :27:

ben sütçü demiştim ama patron çıktı

yok canim ne müsabebet.. ben sadece bu 2 kismetimle birlikte oldum.. ama yanlis yapmisim, evlenmeden deneyeydim iyiydi..

patronun bana ilgisi uzaktan uzaktan.. böyle ara ara 3 ara ara 7 numarali bakislarini atiyor bana...

Back
X