Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezercik filminin unutulmaz repligi. mahalledeki cocuklar buna pic der sezercik de gidip annesine sorar. o da hayır yawrum der resmini verir sezere. ertesi gun sezer elinde babasının fotografiyla sevinc ve gurur icinde arkadaslarinin yanina gider, soyle bir diyalog gecer cocuklarla sezer arasinda:
-bakin ben pic degilim
-iyi de nerde peki baban?
-ben dogmadan olmus
-haha yalanciya bak insanin babasi hic cocuk dogmadan olur mu?
lütfen yardimci olun, cocugum bunlari yasasin istemiyorum...![]()
ultarasonda çocuğun rengi, deseni, son kullanma tarihi, her bişeysi belli olur bebeyim
ben de hamişim, geçen gün eşim beni çok üzmüştü, bebeyimin ağlama seslerini duydum karnımdan, burada konu açtım, arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular. kk eğitim ve araştırma hastanesine teşekkürler..
arkadaşlar bir de her konuya face face (yazar burada fake demek istiyor) diyen üyeler var, çete olmuş bunlar, lütven onları kayle (kale) almayın
hammfendi konuyla ne alakası var şimdi??
hem bunu,onu,şunu yapmak yasak![]()
bir kere ben kocam cocuk istemiyor diye degil, cok ilgisiz biri oldugu icin, benimle birlikte olmadigi icin teselliyi baskasinda aradim.. sizin de basiniza gelsin anlarsiniz.
Bunları yapmadan önce düşünecektin
Olmazsa çocuğu annenin üzerine yazdırırsın etrafa da kardeşin olarak tanıtırsın böylece çocuğun piç damgasından kurtulur
Gerçekten çok zekiyim![]()
sanane o kadar rahatsız olduysan kötü içereğe bas bana laf yetiştirene kadar![]()
ay canııım ya kıyamam sana...
hatırladım ben seni,
şimdi napıyor gülüyor mu bebeeeen?
ultarasonda çocuğun rengi, deseni, son kullanma tarihi, her bişeysi belli olur bebeyim
ben de hamişim, geçen gün eşim beni çok üzmüştü, bebeyimin ağlama seslerini duydum karnımdan, burada konu açtım, arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular. kk eğitim ve araştırma hastanesine teşekkürler..
arkadaşlar bir de her konuya face face (yazar burada fake demek istiyor) diyen üyeler var, çete olmuş bunlar, lütven onları kayle (kale) almayın
şekerim bunlar zaten çete,
başka bir yerde toplanıp yazıyorlar,
ama nedense ziyaretçi olarak takip ediyorum bir haftadır onları,
birbirlerine etmedikleri hakaret yok
onlarda bir garip boş ver ilgilenme
nasıl bir boşluğa düşmüşsün ki, eşin seni ne kadar yalnız bırakmış ki.. sen de kendine bir destek bir kucak aramışsın..
ah bebeğim sen günahsızsın.. üzülme.. kocanın boynuzlarını parlatırsın olur biter..
Bunları yapmadan önce düşünecektin
Olmazsa çocuğu annenin üzerine yazdırırsın etrafa da kardeşin olarak tanıtırsın böylece çocuğun piç damgasından kurtulur
Gerçekten çok zekiyim![]()
Konuyu 356 üye okuyor![]()
ay siz hangi çağdasınız hanfendi?
insanları hemen etiketlemeyin,
konu sahibi arkadaşım hiç dert etmeyin,
öylede büyür böylede..
taşradaki çocuk, kentteki de...
ay siz hangi çağdasınız hanfendi?
insanları hemen etiketlemeyin,
konu sahibi arkadaşım hiç dert etmeyin,
öylede büyür böylede..
taşradaki çocuk, kentteki de...
ay olur degil mi? amaaannn sag salim dogsun da bebeyim, olmadi bosarim kocayi, digerinin de totoya tekme... alirim bebisimi, kacariz buralardan.. birlikte yasariz. zaten patronum da beni cok sever.
ayyy çocuk patrondan mı yoksa![]()
taşranın çocuğuyla benim çocukum bir mi olacak şindi???nayırrr nolamazzzzz
sapla samanı kaıştırmayalım rica ediciim
ay olur degil mi? amaaannn sag salim dogsun da bebeyim, olmadi bosarim kocayi, digerinin de totoya tekme... alirim bebisimi, kacariz buralardan.. birlikte yasariz. zaten patronum da beni cok sever.
ayyy çocuk patrondan mı yoksa![]()
ben sütçü demiştim ama patron çıktı