• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

:) oyle deme asudemmm... 3 aydan fazla oldu gorusmeyeli.. yilbasinda viyana ne de gusseldir... gezeyim tozayim..

hava mı atıyosun sen viyana güzeldir falan diyerekten

istanbul da çok güzel yılbaşında, ne var

ayrıca hep güzel

yalnız yılbaşında bile değil

asude pek mutaassıp gördüm seni..

öyle bebişim, kız kısmı dediğin evinde oturur, erkeyinin ayağına gitmeeeezzz (e ince, z s'ye çalışıyor)

hava mı atıyosun sen viyana güzeldir falan diyerekten

istanbul da çok güzel yılbaşında, ne var

ayrıca hep güzel

yalnız yılbaşında bile değil

öyle bebişim, kız kısmı dediğin evinde oturur, erkeyinin ayağına gitmeeeezzz (e ince, z s'ye çalışıyor)

aaahhh ahhh istanbul gibisi hicbiryerde yok... onda hemfikiriz... cook ozledim cook.. ama bu sefer degisik olsun istedim... temelli donunce birdaha firsat olur mu olmaz mi...

Hayır hayır gizem hanım neşeliyim.

danacığım bu neşeni, yanlış yerlere çekilebilecek nidalarla, ve yahut da göz seyirmesine yol açacak denli adetçe fazla smileylerle göstermek yerine, kelimelere dökersen, çok daha mutlu oluruz..

neye sevindin, ne olmuş, pepee halay mı çekmiş yine?

danacığım bu neşeni, yanlış yerlere çekilebilecek nidalarla, ve yahut da göz seyirmesine yol açacak denli adetçe fazla smileylerle göstermek yerine, kelimelere dökersen, çok daha mutlu oluruz..

neye sevindin, ne olmuş, pepee halay mı çekmiş yine?

Pepee den henüz haberim yok asu akşam izleyeceğiz danabonfilemle. Oyşş da bizim oralarda birinin canı yandığında ( mesele ayağına birşey düşürür veya elini keser vs) kullanılan bir terim. Bende onu gayriihtiyari yazdım. Kızdırdımmı yoks seni??

Pepee den henüz haberim yok asu akşam izleyeceğiz danabonfilemle. Oyşş da bizim oralarda birinin canı yandığında ( mesele ayağına birşey düşürür veya elini keser vs) kullanılan bir terim. Bende onu gayriihtiyari yazdım. Kızdırdımmı yoks seni??

kız ben niye kızayım? mavi-yeşiller kızıyor

herkes nere kayboldu yahu? topic boşaldı resmen :(

Biraz işim vardı geldim.

Boynumdaki ağrı sol tarafa doğru kaymaya başladı, kulaklarımdan cıkıp gidecek galiba yakında :)

Back
X