- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mesajı boş gözüküyıor tuğçe hanımların..
csi senin doğumgünün ne zamandı? bu ay olduğunu biliyorum da 19 muydu, kaçıydı?
mesaj bende de boş gürünüyor..
kadrolu sakinlerin doğumgünlerini bilelim yav not edelim..
o muhtarın işi
avatarın ne öyle bebişim, senin gibi plaza kadını olması gereken bir hanıma yakışıyo mu yayla güzeli
ı ıh beenmedim
o muhtarın işi
avatarın ne öyle bebişim, senin gibi plaza kadını olması gereken bir hanıma yakışıyo mu yayla güzeli
ı ıh beenmedim
içimdeki köylü kızını yok edemiyorum ne yapayım..
3 senedir görmüyorum yaylamı burnumun direği sızlıyor artık..
Aldığım üç kuruş muhtar maaşıyla bu kadar performans gösterebiliyorum
Reklam geliri de yok, bi tuğçe pasta koydu o kadar![]()
olsun bebişim paranın satın alamayacağı şeyler vardır
elle kolla parayla pulla değil bilekle yürekle: ccc elmayra reyiz cccc
içimdeki köylü kızını yok edemiyorum ne yapayım..
3 senedir görmüyorum yaylamı burnumun direği sızlıyor artık..
Her sabah yapmalısın bunu bebeyim
![]()
günaydın bağyanlar ilgi bekleyen faturalarım var,çalışmam lazım...
bir muhtar yardımcısı olmak kolay değil :82:
içlerimizdeki köylü kızlarına dur diyelim
senin kont götürmez seni oralara
herkese günaydııııııııın benim de acayip birikmiş işim var çok ta uykum var bi kahve alayım sizi okurken açılırım inşallah güzel bi gün olsun...
kont mubak bu güzel lakap oldu..
nedir bu köklere bağlılık bir aidiyet arama merakı bilmiyorum ama ben keyif alıyorum bundan.
ama benim kontta eksik bu. gittik gördük memleketini, orda burda misafir olduk.. bi bağ yok memleketim diyebilecekleri bir yerleri yok aslında.
zaten sorduğun zaman 3 farklı yer söyleyebilir..
ama ben doğup büyümediğim halde çok bağlıyım köklerime.. kültürüme.. orada bize ait bir yer olduğunu bilmek çok iyi hissettiriyor.
zaten çok da güzel bir evimiz var..
herkes reklam yapıyor, özellikle kuzenlerimin eşleri ve teyzemin kocası.. "bir kere git her sene gitmek isteyeceksin" diyorlar ama bakalım göreceğiz beğenecek mi?
ona sevdiremesem de çocuğuma/çocuklarıma sevdirmek istiyorum kesinlikle..
kont mubak bu güzel lakap oldu..
nedir bu köklere bağlılık bir aidiyet arama merakı bilmiyorum ama ben keyif alıyorum bundan.
ama benim kontta eksik bu. gittik gördük memleketini, orda burda misafir olduk.. bi bağ yok memleketim diyebilecekleri bir yerleri yok aslında.
zaten sorduğun zaman 3 farklı yer söyleyebilir..
ama ben doğup büyümediğim halde çok bağlıyım köklerime.. kültürüme.. orada bize ait bir yer olduğunu bilmek çok iyi hissettiriyor.
zaten çok da güzel bir evimiz var..
herkes reklam yapıyor, özellikle kuzenlerimin eşleri ve teyzemin kocası.. "bir kere git her sene gitmek isteyeceksin" diyorlar ama bakalım göreceğiz beğenecek mi?
ona sevdiremesem de çocuğuma/çocuklarıma sevdirmek istiyorum kesinlikle..
bir köyümüz yok.. anne-babam bir şehirde doğmuş, her ikisi de çocuk yaşında çıkmış.. ben de oralıyım diyorum sorana.. hani babamın memleketi hesabı.. gitmesem de görmesem de o memleketi söylüyorum..
3 sene önce annem gidecekti, ben de geleyim, oralıyım diyorum, bir kere bile görmemişim, göreyim barisi dedim, gittim.. hiç bir aidiyet hissetmedim.. saçma, önemsiz.. neden buradayım, tatilim ziyan oldu diye dşündüm yalnızca.. bir daha asla da gitmem..
ben istanbul dışında yaşamadım hiç.. üniyi vs de burada okudum.. 1 haftadan fazla başka şehre tahammül edemiyorum. ait olduğum yer burası.. başka bir şehirle aidiyet bağları kuramam..
Bizim topik bugün durgun olacak hissi verdi feriyaaaAma gecmişe bak acılırsın
Günaydın kızlar kızımın ateşi normale döndü mutluyum
Günaydın kızlar kızımın ateşi normale döndü mutluyum