• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bilirsiniz kriz anlarında ortaya çıkarım nemalanmak için (bana nasıl bir faydası olacağını hala anlamamışsam da asude mutlaka gelince kendince cevabını verip beni aydınlatacaktır) yine dışardan bakan biri olarak fikrimi söylüyorum

çok güzel bir susma sustukça sıra sana gelecek örneği

asudenin ilk banlandığı zamanı hatırlayın bu topicde kadına senin gibi olsam kendimden tiksinirim demişti bunun senden tiksinirim demekten bi farkı var mı o hakaret değil miydi sizce hiçbiriniz çıkıp da asude haksız demediniz o zaman da yazmayı düşündüm ama anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır maalesef ve yazmadım ve daha sonra her yazdığımda da cevabımı aldım gittim çünkü bilirim ki çok muhabbet kadar çok yüz göz olmak da tez ayrılık getirir burda görüldüğü gibi

gerçek hayatında tamamen farklı seviyelerde konumlarda eğitimlerde kişiliklerde olan insanların birbirlerini hiç tanımadan böyle bir ortamda koşulsuz anlaşmaları beklenemezdi ama bir şekilde birbirini kabul etmiş bir gurup var ortada birbirlerini arkadaş olarak gören peki arkadaşlık dostluk koşulsuz olduğu gibi kabul etmek midir insanı hatalarında yanlışlarında da uyarmak mıdır yanlış gördüğü şeyleri söylemek midir hangisi olmalı insanların birbirini kabul etmesi için kendini de karşısındaki törpülemesi gerekmez mi ,yanlış gördüğü yerde sırf arkadaşım diye sessiz kalmak mı gerekir

sizin söyleminizle burası herkese açık bir yer isteyen gelir uyumuna göre katılır katılmaz deyip her gelene daha konuşma fırsatı vermeden hort zort demek diyene de engel olmamak çok da tutarlı değil,bunun sonucunda asude her söylediğim her yaptığım kabul edilecek herkese yaparım ben böyleyim ben şöyleyim diye diye işi size de böyle davranmaya kadar getirdi ama bunu siz de beslediniz (başkalarına yaptıklarına destek çıkarak) sustunuz ve sıra size geldi iyi mi oldu bence hayır ,böyle güzel eğlenceli bi topluluk dağıldı,eskisi gibi olur mu bilmem bildiğim o ki asude döndüğünde aynı tavrına devam edecek değişen birşey olmayacak onun için gitmeden de olmadı çünkü ,kırdığını bile bile insanların üstüne gitti alttan almadı önemsemedi özür dilemedi bundan sonra mı önemseyecek

ama siz birçok şeyi fazla önemsiyorsunuz ,birçoğunuz egosu çok yüksek insanlar ama burda biraraya gelince bu egolar birbirini besledi herşeyi çok büyüttünüz harikayız mükemmeliz şöyleyiz böyleyiz insanlar bizi kıskanıyor yok izleniyoruz yok kıskanılıyoruz hala anlayamıyorum izlenmenin nesi kötü neden kıskanılasınız takip edilmeniz insanların söylediklerinizi beğenmesi anlamına gelir ki peşinizden buraya gelip sohbeti izler ya da katılmak isterler burdaki güzel sohbete ancak özenilir ,beğenilir okuyup eğlenmek istenir neden kıskanılsın,neden insan beğendiği bi topiğin kapanmasını dağılmasını istesin ,geçenki olayda da aynı şey oldu,bence tamamen yanlış anlamadan dolayı ve yine bence madmaze tarafından kib yapılmasıyla ortalık karıştı kimsenin aklına dışardan okunanların yanlış anlaşılacağı gelmedi yine olay büyüdü kocaman oldu (onun neden bunu yaptığını da anlamadım sonuçta kendine hakaret edilen üye gerekeni yapar başka biri neden kendine görev görüyor ayrı bir konu) sonunda da bir futbol tartışması buralara kadar geldi ,sorun tabi ki futbol değil herkes farkında,ama dün kibden bugün futboldan yarın bir başka konudan bunlar yine olacak herkes aynı tavrına devam ederse ,asude kendi tabirince olduğu gibi davranmaya ,siz de gerektiği yerde buna dur dememeye devam ederseniz ve maalesef bu eğlenceli topiğe yazık olacak

yine yeni yeniden görüyoruz ki biz olmak kendimiz gibi davranmak önümüze gelene ben şöleyim ben böleyim yerse demek değil (asude bunu kendi hayatında herkese yapabiliyor mu,amirine memuruna arkadaşına aynı futursuzlukla yaklaşabiliyor mu,yok yapamıyor da burda borusunu öttürüyorsa o zaman bdvde eleştirdiği onca insandan-gerçek hayatında yapamadıklarını burda kusanlardan- bir farkı kalmıyor)

söylediklerimi koşulsuz ve gereksiz dayanışma içinde ooo yeee yaşasın bizim topic her koşulda destek her yol ankara olarak değil de tarafsız ve sakince okumanızı rica ederim haksız gördüğüm yerleri de söyleyin lütfen ben kimseye çemkirmem

ya yazmim yazmim dedim ama (ha kimseden korkumdan değil yani muhatap olmamak adına tabi çok sevdiğim birkaç kişi dışında)
DOĞRU SÖZE NE HACET
BRAVO YANİİİİİ

kiskaniliyoru, cekemiyorlar bizi gibi aciklamalar saka yollu yapilmis seylerdi. Yazdiklarinizda hakli oldugunuz kisimlar var, ama simdi bunu 2 arkadasimiz üyelik iptali yapmi, biri banlanmisken yapmanin anlamini cözemedim..

Suan farkindaysaniz onlarin söz haklari yok. Cevap verirler mi vermezler mi bilemem ama suan o imkanlari yok...

Olaylar yasandi ve bitti, sizin de dediginiz gibi sanal bir ortam, bu durumda yasanmis bir olayin etrafinda sürekli dolanmaya gerek var mi? BDV degil ki, bir derdimiz oldu da soru sorduk...

Hepimiz belli cikarimlari yapabilecek kisileriz..

Simdi, o iyiydi bu kötüydü bu yüzden oldu demenin gercekten geregi yok..

herkes pusuda bekliyormuş meğer.......

açıldım bak işte tühhhhhh
norecim neden böle düşünüyosunuz anlam veremiyorum
çok yanlış insanlara bu gözle bakmanız yanlışş
arada gelip slm verip hal hatır sormamız bile olay oldu
insanlık bu mudur yahu?

herkes pusuda bekliyormuş meğer.......

söylediklerimi koşulsuz ve gereksiz dayanışma içinde ooo yeee yaşasın bizim topic her koşulda destek her yol ankara olarak değil de tarafsız ve sakince okumanızı rica ederim haksız gördüğüm yerleri de söyleyin lütfen ben kimseye çemkirmem

bu kısmı yazmamın nedeni tam bu tarz yorumlar içindi maalesef ki söylediklerimden hiçbir şey anlamamışsın ve tam da bu tavırlar yüzünden topiğin sonu gelecek ...ama biliyorum burda yazdıklarımı algılayabilecek insanlar da var...kadrolulardan

sayin alya, noree yi bilmiyorum ama kendi adima sorayim,

üyelik iptal ettirmis ve banlanmis insanlarla ilgili, su söyleydi bu böyleydi sundan oldu bundan ileri geldi demek hos mu??

bence noree nin kastettigi buydu...

açıldım bak işte tühhhhhh
norecim neden böle düşünüyosunuz anlam veremiyorum
çok yanlış insanlara bu gözle bakmanız yanlışş
arada gelip slm verip hal hatır sormamız bile olay oldu
insanlık bu mudur yahu?

bu kısmı yazmamın nedeni tam bu tarz yorumlar içindi maalesef ki söylediklerimden hiçbir şey anlamamışsın ve tam da bu tavırlar yüzünden topiğin sonu gelecek ...ama biliyorum burda yazdıklarımı algılayabilecek insanlar da var...kadrolulardan

keşke bunları herkes buradayken söyleseydiniz....benim az önce yazdığım cümlenin tam anlamı budur arkadaşlar....

editleyim iyisi susmak sanırım..Çünkü burada olmayanların söz hakkı yok şuanda..

Son düzenleme:
kiskaniliyoru, cekemiyorlar bizi gibi aciklamalar saka yollu yapilmis seylerdi. Yazdiklarinizda hakli oldugunuz kisimlar var, ama simdi bunu 2 arkadasimiz üyelik iptali yapmi, biri banlanmisken yapmanin anlamini cözemedim..

Suan farkindaysaniz onlarin söz haklari yok. Cevap verirler mi vermezler mi bilemem ama suan o imkanlari yok...

Olaylar yasandi ve bitti, sizin de dediginiz gibi sanal bir ortam, bu durumda yasanmis bir olayin etrafinda sürekli dolanmaya gerek var mi? BDV degil ki, bir derdimiz oldu da soru sorduk...

Hepimiz belli cikarimlari yapabilecek kisileriz..

Simdi, o iyiydi bu kötüydü bu yüzden oldu demenin gercekten geregi yok..

bu kadar uzun uzun yazmamın nedeni zaten topiğin geleceği için çünkü hepiniz biliyorsunuz ki değişen birşey olmadıkça sonuç belli ayrıca cevap vermek isteyen her şekilde verecektir bunu da biliyoruz

ha bi de birçoğunuzun çıkarımlar yapabilecek kapasitede olduğunuzu bildiğim için yazdım zaten (zira yapamayacaklara sözümü ilk mesajda söylemiştim) çünkü bu çıkarımları yapmanız gereken zamanda yapmadınız ve sonunda bu oldu...iyi mi oldu

sayin alya, noree yi bilmiyorum ama kendi adima sorayim,

üyelik iptal ettirmis ve banlanmis insanlarla ilgili, su söyleydi bu böyleydi sundan oldu bundan ileri geldi demek hos mu??

bence noree nin kastettigi buydu...

peki dediğim gibi
slm verdiğimizde aşağılanmayı gerektiren bi durum var mıydı?
o zaman neden savunmadınız doğruyu
hani sizin topiğiniz çok farklıydı ya tarz olarak
o beğenmediğiniz topiklerde bile böle küçük düşürülmeler böbürlenmeler yaşanmıyor
benim bakış açım o bu değil şahıs değil insanlık namına hanımlarrrr
yanlış anlaşılmasın

arkadaşlar....ayrı ayrı bazı söylediklerinizde haklı noktalarınız olabilir...

tekrar söylüyorum.....keşke bu tepkileri böyle uzun uzadıya asude,csi,kate ve diğer arkadaşlar varken de yapsaydınız diyorum...

umarım bu kez anlaşabiliriz.....

nore burada kimse isim vermedi..kate ve csi nin ismini hele asla kimse veremez.herkes kendini biliyor sanırım?
bunlar söylenseydi yine ya tartışma ya başka bişi çıkardı ki siz öyle bi durumda zaten söyleyenlere cephe alırdınız çünkü objektif bakamayabiliyosunuz bazen arkadaşlarınızı savunmak babında:50:

ama burdaykende söz hakkı tanımadınız ki

kimsenin klavye üzerindeki eline vurmadık canım....

lütfen ama...asude burada yok,tekrarlıyorum asude burada yok...

iyidir kötüdür size göre onu bilemem...ama o'nun şuan söz hakkı yok...

bu kadar hakkaniyetten yanaysanız artık bu konuyu uzatmaz kimse değil mi???

@Seyyah seni severim. BDV den gelen arkadaşlığımız, hemfikir olduğumuz noktalar var. Güzel şeylere temas etmişsin. Fakat şu yazdıkların gözümde "kuyruk acım vardı, ben böyle olacağını biliyordum, ohh geldim yazdım" gibi oldu. Şimdi bakalım tek tek.

bilirsiniz kriz anlarında ortaya çıkarım nemalanmak için (bana nasıl bir faydası olacağını hala anlamamışsam da asude mutlaka gelince kendince cevabını verip beni aydınlatacaktır) yine dışardan bakan biri olarak fikrimi söylüyorum

Bu direk asudeye yönelik yazılmış, kendine hakaret edip bizi aşağılıyosun farkında değilsin. Objektif değilsin.
çok güzel bir susma sustukça sıra sana gelecek örneği

asudenin ilk banlandığı zamanı hatırlayın bu topicde kadına senin gibi olsam kendimden tiksinirim demişti bunun senden tiksinirim demekten bi farkı var mı o hakaret değil miydi sizce hiçbiriniz çıkıp da asude haksız demediniz o zaman da yazmayı düşündüm ama anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır maalesef ve yazmadım ve daha sonra her yazdığımda da cevabımı aldım gittim çünkü bilirim ki çok muhabbet kadar çok yüz göz olmak da tez ayrılık getirir burda görüldüğü gibi

Bizim topikte herkesin yazdığı kendini bağlar. Ne ben asudenin avukatlığını yaparım, ne de o benim. Gerekli görüldüğü yerlerde eğer kişi cevap yazamayacaksa müdahale ederiz. Ben ne diyeyim, asude tiksinçsin mi? Ben biliyorum asudeyi, o da kendini biliyo? Cezasını aldı geldi. Çok muhabbet ettik. Edeceğiz de. Yüz göz olmadan. Burdan değilse sosyal paylaşım platformlarından, telefonlardan vs.

gerçek hayatında tamamen farklı seviyelerde konumlarda eğitimlerde kişiliklerde olan insanların birbirlerini hiç tanımadan böyle bir ortamda koşulsuz anlaşmaları beklenemezdi ama bir şekilde birbirini kabul etmiş bir gurup var ortada birbirlerini arkadaş olarak gören peki arkadaşlık dostluk koşulsuz olduğu gibi kabul etmek midir insanı hatalarında yanlışlarında da uyarmak mıdır yanlış gördüğü şeyleri söylemek midir hangisi olmalı insanların birbirini kabul etmesi için kendini de karşısındaki törpülemesi gerekmez mi ,yanlış gördüğü yerde sırf arkadaşım diye sessiz kalmak mı gerekir

Koşulsuz kabul etmediğimiz için yaşandı tüm bunlar bugün. Eğer kabul edilseydi canım, ciciş, kociş muhabbeti yapılırdı. Biz asudeyle zamanında birbirimize girdik mesela ama bam tellerimizi öğrendik. Bunun adı koşulsuz kabul değildir işte. Neye sessiz kalalım ki, ikili muhabbetlere avukatlık mı yapalım, adımız ceteye cıktı? Özelden biz neler dedik birbirimize kim nereden biliyor? Herşey burada yazıldığı gibi değil ki, Dranas bi olay yaşadı, herkesten önce onu biz soktuk yerin dibine, asude o kelimeyi yazdı diye mailden ağzına tükürdük. Siz bizim yazdığımız kadarını bilebilirsiniz ancak. Ötesi yok. Misafirsiniz sadece.

sizin söyleminizle burası herkese açık bir yer isteyen gelir uyumuna göre katılır katılmaz deyip her gelene daha konuşma fırsatı vermeden hort zort demek diyene de engel olmamak çok da tutarlı değil,bunun sonucunda asude her söylediğim her yaptığım kabul edilecek herkese yaparım ben böyleyim ben şöyleyim diye diye işi size de böyle davranmaya kadar getirdi ama bunu siz de beslediniz (başkalarına yaptıklarına destek çıkarak) sustunuz ve sıra size geldi iyi mi oldu bence hayır ,böyle güzel eğlenceli bi topluluk dağıldı,eskisi gibi olur mu bilmem bildiğim o ki asude döndüğünde aynı tavrına devam edecek değişen birşey olmayacak onun için gitmeden de olmadı çünkü ,kırdığını bile bile insanların üstüne gitti alttan almadı önemsemedi özür dilemedi bundan sonra mı önemseyecek

Bizim topiğe bir iki bilindik kişiler dışında, kociş muhabbeti yapanlar, dünyası cocuğunun etrafında dönenler, yeni üyelik almış yolu bize düşmüş olanlar. Evet ben istemiyorum. Elimde olsa IQ sınavı yapacağım ama kimseyi kırmadan uzaklaştırıyoruz. Sevdiğimiz insanlarla sohbet etmek istemek suç mu? Suçsa evet suçluyuz. Sustuğumuz için değil seyyah, susmadığımız için geldi bunlar başımıza.

ama siz birçok şeyi fazla önemsiyorsunuz ,birçoğunuz egosu çok yüksek insanlar ama burda biraraya gelince bu egolar birbirini besledi herşeyi çok büyüttünüz harikayız mükemmeliz şöyleyiz böyleyiz insanlar bizi kıskanıyor yok izleniyoruz yok kıskanılıyoruz hala anlayamıyorum izlenmenin nesi kötü neden kıskanılasınız takip edilmeniz insanların söylediklerinizi beğenmesi anlamına gelir ki peşinizden buraya gelip sohbeti izler ya da katılmak isterler burdaki güzel sohbete ancak özenilir ,beğenilir okuyup eğlenmek istenir neden kıskanılsın,neden insan beğendiği bi topiğin kapanmasını dağılmasını istesin ,geçenki olayda da aynı şey oldu,bence tamamen yanlış anlamadan dolayı ve yine bence madmaze tarafından kib yapılmasıyla ortalık karıştı kimsenin aklına dışardan okunanların yanlış anlaşılacağı gelmedi yine olay büyüdü kocaman oldu (onun neden bunu yaptığını da anlamadım sonuçta kendine hakaret edilen üye gerekeni yapar başka biri neden kendine görev görüyor ayrı bir konu) sonunda da bir futbol tartışması buralara kadar geldi ,sorun tabi ki futbol değil herkes farkında,ama dün kibden bugün futboldan yarın bir başka konudan bunlar yine olacak herkes aynı tavrına devam ederse ,asude kendi tabirince olduğu gibi davranmaya ,siz de gerektiği yerde buna dur dememeye devam ederseniz ve maalesef bu eğlenceli topiğe yazık olacak

Bu topikteki kadınların hepsinin egosu yüksek, BDV nin sviri dilli, realist kadınları, bu tarz caıtşmaların olması kuvvetle muhtemel. Her topiğin altında ziyaretci kaynar ama bizimki kadar değil. Evet ilgi çekiyoruz, evet katılmak isteniyor, evet kıskanılıyoruz. Kıskanılmanın karşılığı KİB değildir. Yazılan cümlelerden gördük hepsini. Yeşiller kaynadı.

Bu eğlenceli topiğe yazık oldu zaten. Ama gidenlerle değil. Gidenleri KK kaybetti biz değil. biz yine devam ederiz görüşmeye konuşmaya. Biz kötü gün dostlarını sevindirdik. Gelen herkesi aramıza aldık. Gelene git demedik. Misal; feriha kırk yılda bir yazar ama gelir selamını verir gider, makara kukara gelier gırgır yapar gider, adabıyla yazana git demedik, Ama gelip gidip laf sokan, bdv den kinli olanları da içimize almadık. olay bu, bu kadar basit

yine yeni yeniden görüyoruz ki biz olmak kendimiz gibi davranmak önümüze gelene ben şöleyim ben böleyim yerse demek değil (asude bunu kendi hayatında herkese yapabiliyor mu,amirine memuruna arkadaşına aynı futursuzlukla yaklaşabiliyor mu,yok yapamıyor da burda borusunu öttürüyorsa o zaman bdvde eleştirdiği onca insandan-gerçek hayatında yapamadıklarını burda kusanlardan- bir farkı kalmıyor)

Senin derdin sadece asude seyyah, asude kocasına da yapıyor amirine de merak etme. Bütün bu yazdıklarında kişisel kin var. Ben yine de geçmişteki sohbetimize binaen oturdum tek tek yanıtladım, aynayı biraz kendine cevir

33 yaşına gireceğim ....çocuk değilim,avukat hiç değilim ama lütfen biraz anlayış....

bugün canımız çok sıkıldı....

not:değil bu topicte kk'da kimse ile sorunum yoktur....

saygılar....

editleyim iyisi susmak sanırım..Çünkü burada olmayanların söz hakkı yok şuanda..

Bence de cnm. Canı sıkılan zamanında yazsaydı özelden görüşseydi.

peki dediğim gibi
slm verdiğimizde aşağılanmayı gerektiren bi durum var mıydı?
o zaman neden savunmadınız doğruyu
hani sizin topiğiniz çok farklıydı ya tarz olarak
o beğenmediğiniz topiklerde bile böle küçük düşürülmeler böbürlenmeler yaşanmıyor
benim bakış açım o bu değil şahıs değil insanlık namına hanımlarrrr
yanlış anlaşılmasın

Evet hoşgeldin aşkitom, saol ciciş demedik. madem öyle hala neden burdasınız? Ölen öldü giden gitti gidin?

ama burdaykende söz hakkı tanımadınız ki
Bunları asude burdayken yazacaktınız. Geldiniz yazdınız da git mi dedik?

Kızlar daha fazla uzatmayın konuyu bence..
Elmayra sende bugün yeterince üzüldün istersen biraz dinlen cnm

Back
X