• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

merhaba kızlar,
öncelikle hepinizi çoook özledim. 3 haftadır yoktum eşimi yeni yolladım. hemen aranıza döneyim dedim ancak son sayfadan okuduğum kadarıyla sorunlar var. çok üzüldüm, ayrıntısıyla okumaya başlayacağım şimdi.
elmayracım seni yarın aramayı düşünüyorum müsaitsen, eşim yanımdayken vakit bulamadım. umarım herkes iyidir. csi, asude,lal,dranas,betty...

merhaba kızlar,
öncelikle hepinizi çoook özledim. 3 haftadır yoktum eşimi yeni yolladım. hemen aranıza döneyim dedim ancak son sayfadan okuduğum kadarıyla sorunlar var. çok üzüldüm, ayrıntısıyla okumaya başlayacağım şimdi.
elmayracım seni yarın aramayı düşünüyorum müsaitsen, eşim yanımdayken vakit bulamadım. umarım herkes iyidir. csi, asude,lal,dranas,betty...

hosgeldin sweet... insallah en kisa zamanda yine kavusursunuz...

bizler, bu öglene kadar cok cok iyiydik.. sonra bir kriz patlak verdi :(

merhaba kızlar,

Hoşgeldin güzelim. Çok özledik seni. Yaprak dökümü yaşadık. Ben seni arayacaktım bu hafta merak ettim nasılsın diye fakat rahatsız etmek istemedim. Ara yarın konuşalım. Üzülme tamam mı? Kaç haftalık mutluluktan sonra hüzün yakışmaz sana

hosgeldin sweet... insallah en kisa zamanda yine kavusursunuz...

bizler, bu öglene kadar cok cok iyiydik.. sonra bir kriz patlak verdi :(

Hoşgeldin güzelim. Çok özledik seni. Yaprak dökümü yaşadık. Ben seni arayacaktım bu hafta merak ettim nasılsın diye fakat rahatsız etmek istemedim. Ara yarın konuşalım. Üzülme tamam mı? Kaç haftalık mutluluktan sonra hüzün yakışmaz sana

nazar mı değdi noldu bize? csi kate gitmişler...umarım csi ya mail yoluyla ulaşabilirim. aklım sizdeydi zaten hep, demek ki bir olacak varmış...neler olduğunu da oku oku bitiremedim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

sweetcim hoşgeldin

sevgili SivriBiber,

şahsıma yazdığın tespitler için teşekkür ederim. aldım kabul ettim.

topicimiz için endişelenmen ise, oldukça yersiz. bu topic senin tabirinle "böyle" olmaz. yani başarıya ulaştığını varsaydığın öngörün elbette ki ortada kalmış..

bu topic belli başlı (ki sen bilmezsin; ama biz kendi içimizde ona kadrolular+patafix diyoruz) sakinleri ile yürüyen, şahsına münhasır bir platform. biz istersek yürür, biz istersek durur. yürüse, hayatın merkezi olmaz, dursa, hayat durmaz.

neden bu kadar endişelendin bilmiyorum.. ama için rahat olsun, endişelerin yersiz..

topic, bizler için önemli.. bizler de yürümesini istersek, yürütürüz inan ki..

sevgiler..

hala aynımı düşünüyorsun asude?

düşünmüyorsun.

düşünmüyormuşsun ki, csiyi tamamen kaybettin ve kaybettirdin.

böyle devam et, harikasın canım....:46: :46: :46::46:

Artık ben de ziyaretçilerle muhabbet ederim, şizofrenler gibi :D

Back
X