- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
son mesajından sonra takip etmiyorum topiği mesaj üzerine geldim burayaelmayra-mebrukenin değil-
bunlar son yazılanlar bana mı
ben oh aman yaşasın dağıldınız mahfoldunuz yaşasın mı dedim düştüler bi tekme de ben vurayım mı dedim birçoğunuzun konusuna yorum yaptım böle bişey düşünmeyeceğimi bilemiyor musunuz
sweetin kocasıyla barışmasından banane sevinip mesaj yazıyorum
elmayranın kocasının işsiz kalıp onu üzmesinden
dranasın kantarın yaa temizlik meselesinden tutunda tatil maceralarına kadar
sadece kendi konularınıza yazdığım yorumlardan her önüme gelen konuya dalayım yerli yersiz şeyler yazayım tarzında olmadığımı anlayabilirdiniz
benim de kendimce beğendiğim düşüncelerini yakın bulduğum insanlar var ve birkaçı burda diye dışardan bi gözle yazdım mesajımı
hala altından bunları mı çıkarıyorsunuz
hala yok asudeye söyleseymişler ona mesaj atsaymışlar muhabbeti dönüyor ..ne söylicem asudeye aman asude böyle yapıyorsun yapma diyecektim o da ben böyleyim yerse mi diyecekti..ben böyle kabul etmiyorum o yüzden de kendisiyle muhatab olmuyorum benim yazdıklarım sizeydi onun davranışları karşısında siizn yaptıklarınız yada yapmadıklarınız ...ha beni ilgilendirmez evet burası ama herkese açıksa benim de değer verdiğim insanlar varsa düşüncemi topiğin geleceği için söylemek istedim
hata etmişim
niye üzerinize alındınız ki benim söylediğimi?
ben kocamla barışmadım, küsmedim ki barışayım. başka bi hikayemiz var bizim. ilginize teşekkürler.
kimsenin dağıldığı da yok. bu konunun artık uzatılmasını istemiyor kimse sadece, anlatabilmişimdir umarım.