Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de bartına gitsem diyorum ya bakalım bilkentli de beraber dışarı çıkalım diyor ama ikimiz ne yapacağız ki bütün gece ben ona sen de arkadaşlarınla takıl dedim:26:

2 gün için yorgunluk olur be canım,o kadar yolu gidip gelmekte mesele,kendi arkadaşların filn yokmu beraber olursunuz en azından

dün spor salonuna kayıt olurken oradaki görevli gezmek ister misiniz diye sordu ben daha önce yüzme havuzunuza geldim istemiyorum dedim
Bana bilkentli yüzme biliyor musun dedi tabi ki biliyorum hatta senden daha iyi yüzerim ben karadeniz kızıyım diye hava attım:52:
Bana o zaman bir gün deneriz bakalım kim hızlı yüzüyor dedi pardon ama ben seninle yüzmem dedim:1:

Sen sürekli bişiler yapıyosun ben de cok seviyosun izlenim, uyandırmışsın. Boylar friendler mutfaktaki marifete pek takılmıyorlar artık :D

kızlar bugün çok dertliyim, kyk ödemelerim başlıyor.:14: almaz olaydııım

geri geldimmmm.....

elmayram, ac kalmamak icin yapiyorum o yemekleri :))

sweetcim, ben de cokdaaannn basladim odemeye.. off cok kotu ya.. ama su gecenlerdeki vergi seysi ile taksitlendirdik, 2 ayda bir yatiyor.. Allahtan benim ki basbakanlik bursu+harc parasiydi. bu yuzden cok azdi totalde 2500 mi ne.. kardesim 12000 kusur imzaladi.. bakalim onunki nasil odenecek.

dün spor salonuna kayıt olurken oradaki görevli gezmek ister misiniz diye sordu ben daha önce yüzme havuzunuza geldim istemiyorum dedim
Bana bilkentli yüzme biliyor musun dedi tabi ki biliyorum hatta senden daha iyi yüzerim ben karadeniz kızıyım diye hava attım:52:
Bana o zaman bir gün deneriz bakalım kim hızlı yüzüyor dedi pardon ama ben seninle yüzmem dedim:1:

Bilkentlide seni gaza getiriyor, :1:

bartın üç saatlik yol kuzene bize gel dedim o da benim kafede olmam lazım diyor bir de bana sen buraya gel biraz şarkı söylersin diyor:37:

Yakınmış ya orası,kuzenin teklifide gayet güzel gitmezsen sende git eğlenmiş olursun hemde

geri geldimmmm.....

elmayram, ac kalmamak icin yapiyorum o yemekleri :))

sweetcim, ben de cokdaaannn basladim odemeye.. off cok kotu ya.. ama su gecenlerdeki vergi seysi ile taksitlendirdik, 2 ayda bir yatiyor.. Allahtan benim ki basbakanlik bursu+harc parasiydi. bu yuzden cok azdi totalde 2500 mi ne.. kardesim 12000 kusur imzaladi.. bakalim onunki nasil odenecek.

off canım ya seninki azmış, ben de 9 bin ödeyeceğim.
harç kredisi almamıştım neyse ki. sadece öğrenim.
3 ayda bir 500 yatırıcam otomatik taksitlendirmişler, önceden 900 dü.

off canım ya seninki azmış, ben de 9 bin ödeyeceğim.
harç kredisi almamıştım neyse ki. sadece öğrenim.
3 ayda bir 500 yatırıcam otomatik taksitlendirmişler, önceden 900 dü.

9bin de cokmus yaa... ama 3 aydabir 500 cok koymaz.. sen aylik olarak ayirirsan parani daha az etkiler sanirim...

gecenlerde kk da boyle bir konu vardi, kadinin bekarken yaptigi borcu kocasi ben odemem demis.. tartisma konusu olmustu :P

mavi kapak olayi 2012 e kadar uzatilmis... cok sevindim. ben burada birsuru biriktirdim... insallah havaalaninda da problem cikarmazlar, rahatlikla getiririm..

9bin de cokmus yaa... ama 3 aydabir 500 cok koymaz.. sen aylik olarak ayirirsan parani daha az etkiler sanirim...

gecenlerde kk da boyle bir konu vardi, kadinin bekarken yaptigi borcu kocasi ben odemem demis.. tartisma konusu olmustu :P

biz üniversitede de eşimle birlikte gezip tozarken yedik o paracıkları bir güzel,:24:
o zamanlar diyordum ona evlenince sen ödeceyeksin nasılsa diye.
şimdi çatır çatır ödeyeceğiz birlikte. arabamız da kredi. iki sene sonra ev almayı düşünüyoruz o da kredi olacak.
ben çocuk yaptığımızda ücretsiz izne ayrılmak istiyordum ama zor görünüyor.:26:

para mevzusu değil heralde ne gibi problemler çıkarıyor

para mevzusu henüz gündemde degil...persembe günü randevu var yine danismanda....

kararsizim hala....bi yanim ver diyor en azindan dene diyor....bi yanim....

Kantar tunayı yılbaşında istiyor onlar ailece evde kutlayacaklarmış

vermeyi düsünüyormusun peki canim?

kötüymüş canım, tatil olsa biraz dinlensen iyi gelirdi ama çalışmak da insanın kafasını dağıtıyor.
evde olsan sürekli problemleri takıntı haline getirebilirdin.
sen anlat rahatla ne gibi problemler çıkardı yine? en son iyiydi diye hatırlıyorum

evet calismak iyi geliyor ama bazen cok stresli oluyor....

dün eltimlere gittik isten sonra eve gelirken arabada cd caliyordu....cok eski bi sarki caldi....ben eskiden cok dinlerdim...bende biraz anisi olan bi sarkiydi....esimin hic tarzi olmayan slow bi sarki...degistirecegini bildigim icin bi kere dinleyebilirmiyim dedim....suratini cevirdi....ve ben bundan rahatsiz oldum iyi tamam degistir dedim...yok efendim o yokken dinleyeckmisim de kulakligi takip o duymak istemiyormus....iki insan bu kadar mi uyumsuz olurmus....vs. vs....esim uyumsuzluktan bahsedince bende merak etme bende farkindayim ama gözüme sokma bunu artik dedim....biraz agladim(ben sinirimi aglayarak cikaririm)...hala üstüme gelmeye devam etti....ben uyumsuzlugun farkindayim diyince sanki ilk basta onu diyen kendisi degilmis gibi duygu sömürüsü yapmaya basladi....bu lafimi unutmayacakmisim bana hatirlatacakmis....ben bunlari randevu yaklastigi icin yapiyormusum...sebebi buymus...vs. vs.

aslinda cok sacma bi tartisma sebebi....ama adam bana hicbir sekilde saygi duymuyor...dinledigim sarkiya bile saygi gösteremiyor varsa yoksa kendi düsüncesi bana da dogru gelmesini gerektigini düsünüyor....

biz üniversitede de eşimle birlikte gezip tozarken yedik o paracıkları bir güzel,:24:
şimdi çatır çatır ödeyeceğiz birlikte. arabamız da kredi. iki sene sonra ev almayı düşünüyoruz o da kredi olacak.

hersey hallolur canim.. borc birsekilde odeniyor.. hatta para bitirmeye calismak cok daha zor. simdiden bunlari kafana takma.

Bana da öyle geliyor ama yemezler

bartın yakın hem de çok güzel bir yer tavsiye ederim

Bencede niyeti seni havuzda görmek vallla aklıma bu geliyor :1:

Bartını hiç görmedimde k.validem gitmişti arkadaşının yazlığı var orada çok beğenmiş

Geri ödemeler başlıyor ha,ödenir bir şekilde hayatım ya kaç yıllık evliyiz bizde hala bişiler ödeyip duruyoruz :1:

Back
X