- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
Kantar tunayı yılbaşında istiyor onlar ailece evde kutlayacaklarmış
o zaman sen de dışarda kutla canım arkadaşlarınla toplan, ya da evde parti ver.
birazcık da kantar yorulsun kızına baksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sen de dışarda kutla canım arkadaşlarınla toplan, ya da evde parti ver.
birazcık da kantar yorulsun kızına baksın.
Ne yapacan peki,karar verebildinmi
ben de bartına gitsem diyorum ya bakalım bilkentli de beraber dışarı çıkalım diyor ama ikimiz ne yapacağız ki bütün gece ben ona sen de arkadaşlarınla takıl dedim:26:
2 gün için yorgunluk olur be canım,o kadar yolu gidip gelmekte mesele,kendi arkadaşların filn yokmu beraber olursunuz en azından
dranascım bence kuzenin fikri güzel, eğlenirsiniz hem de yorulmamış olursun.
Sen sürekli bişiler yapıyosun ben de cok seviyosun izlenim, uyandırmışsın. Boylar friendler mutfaktaki marifete pek takılmıyorlar artık![]()
kızlar bugün çok dertliyim, kyk ödemelerim başlıyor.almaz olaydııım
dün spor salonuna kayıt olurken oradaki görevli gezmek ister misiniz diye sordu ben daha önce yüzme havuzunuza geldim istemiyorum dedim
Bana bilkentli yüzme biliyor musun dedi tabi ki biliyorum hatta senden daha iyi yüzerim ben karadeniz kızıyım diye hava attım
Bana o zaman bir gün deneriz bakalım kim hızlı yüzüyor dedi pardon ama ben seninle yüzmem dedim![]()
bartın üç saatlik yol kuzene bize gel dedim o da benim kafede olmam lazım diyor bir de bana sen buraya gel biraz şarkı söylersin diyor![]()
geri geldimmmm.....
elmayram, ac kalmamak icin yapiyorum o yemekleri :))
sweetcim, ben de cokdaaannn basladim odemeye.. off cok kotu ya.. ama su gecenlerdeki vergi seysi ile taksitlendirdik, 2 ayda bir yatiyor.. Allahtan benim ki basbakanlik bursu+harc parasiydi. bu yuzden cok azdi totalde 2500 mi ne.. kardesim 12000 kusur imzaladi.. bakalim onunki nasil odenecek.
off canım ya seninki azmış, ben de 9 bin ödeyeceğim.
harç kredisi almamıştım neyse ki. sadece öğrenim.
3 ayda bir 500 yatırıcam otomatik taksitlendirmişler, önceden 900 dü.
söyle tabi ne var, olmadı ben de gelirim bizimkileri toplayıp![]()
Bilkentlide seni gaza getiriyor,
Yakınmış ya orası,kuzenin teklifide gayet güzel gitmezsen sende git eğlenmiş olursun hemde
off canım ya seninki azmış, ben de 9 bin ödeyeceğim.
harç kredisi almamıştım neyse ki. sadece öğrenim.
3 ayda bir 500 yatırıcam otomatik taksitlendirmişler, önceden 900 dü.
9bin de cokmus yaa... ama 3 aydabir 500 cok koymaz.. sen aylik olarak ayirirsan parani daha az etkiler sanirim...
gecenlerde kk da boyle bir konu vardi, kadinin bekarken yaptigi borcu kocasi ben odemem demis.. tartisma konusu olmustu![]()
para mevzusu değil heralde ne gibi problemler çıkarıyor
kötüymüş canım, tatil olsa biraz dinlensen iyi gelirdi ama çalışmak da insanın kafasını dağıtıyor.
evde olsan sürekli problemleri takıntı haline getirebilirdin.
sen anlat rahatla ne gibi problemler çıkardı yine? en son iyiydi diye hatırlıyorum
biz üniversitede de eşimle birlikte gezip tozarken yedik o paracıkları bir güzel,
o zamanlar diyordum ona evlenince sen ödeceyeksin nasılsa diye.
şimdi çatır çatır ödeyeceğiz birlikte. arabamız da kredi. iki sene sonra ev almayı düşünüyoruz o da kredi olacak.
ben çocuk yaptığımızda ücretsiz izne ayrılmak istiyordum ama zor görünüyor.:26:
Bana da öyle geliyor ama yemezler
bartın yakın hem de çok güzel bir yer tavsiye ederim
biz üniversitede de eşimle birlikte gezip tozarken yedik o paracıkları bir güzel,
o zamanlar diyordum ona evlenince sen ödeceyeksin nasılsa diye.
şimdi çatır çatır ödeyeceğiz birlikte. arabamız da kredi. iki sene sonra ev almayı düşünüyoruz o da kredi olacak.
ben çocuk yaptığımızda ücretsiz izne ayrılmak istiyordum ama zor görünüyor.:26: