Dert yok, Sohbet var.... :)

para mevzusu henüz gündemde degil...persembe günü randevu var yine danismanda....

kararsizim hala....bi yanim ver diyor en azindan dene diyor....bi yanim....

vermeyi düsünüyormusun peki canim?

evet calismak iyi geliyor ama bazen cok stresli oluyor....

dün eltimlere gittik isten sonra eve gelirken arabada cd caliyordu....cok eski bi sarki caldi....ben eskiden cok dinlerdim...bende biraz anisi olan bi sarkiydi....esimin hic tarzi olmayan slow bi sarki...degistirecegini bildigim icin bi kere dinleyebilirmiyim dedim....suratini cevirdi....ve ben bundan rahatsiz oldum iyi tamam degistir dedim...yok efendim o yokken dinleyeckmisim de kulakligi takip o duymak istemiyormus....iki insan bu kadar mi uyumsuz olurmus....vs. vs....esim uyumsuzluktan bahsedince bende merak etme bende farkindayim ama gözüme sokma bunu artik dedim....biraz agladim(ben sinirimi aglayarak cikaririm)...hala üstüme gelmeye devam etti....ben uyumsuzlugun farkindayim diyince sanki ilk basta onu diyen kendisi degilmis gibi duygu sömürüsü yapmaya basladi....bu lafimi unutmayacakmisim bana hatirlatacakmis....ben bunlari randevu yaklastigi icin yapiyormusum...sebebi buymus...vs. vs.

aslinda cok sacma bi tartisma sebebi....ama adam bana hicbir sekilde saygi duymuyor...dinledigim sarkiya bile saygi gösteremiyor varsa yoksa kendi düsüncesi bana da dogru gelmesini gerektigini düsünüyor....

allah allah eşinin ne garip davranışları var sana hiç saygısı yok canım ya
üstelik bu basit bir şey daha büyük bir sorun olsa bu adam ne yapar

Yarın sabah apartman günü var bana kahvaltıya geleceklerr,masayı açıp yiyip içiyoz :1: perşembede sabahtan dişe gideceğim :18: dişimde kayma oldu bakalım ne diyecek doktor

allah allah eşinin ne garip davranışları var sana hiç saygısı yok canım ya
üstelik bu basit bir şey daha büyük bir sorun olsa bu adam ne yapar

malesef öyle...

disardan duyan bu soruna gülebilir ama inanin sorun benim o anda sarkiyi dinleyememem degil bana saygi duymamasi....

Yarın sabah apartman günü var bana kahvaltıya geleceklerr,masayı açıp yiyip içiyoz :1: perşembede sabahtan dişe gideceğim :18: dişimde kayma oldu bakalım ne diyecek doktor

aman amannn gun mu?? ehem ohom... handan ablacim, sen daha dikkatli davranirsin degil mi? :1::20::1:

haklısın canım, ama taksit/kredi/borç beni strese sokuyor. hareketimi kısıtlıyor hep. kredi kartından da nefret ederim:52:

ooffff ooffff borc odeme mevzusuna hiiic girmeyelim canim.. o kadar dipteyim ki bu konuda... :19::19:

para mevzusu henüz gündemde degil...persembe günü randevu var yine danismanda....

kararsizim hala....bi yanim ver diyor en azindan dene diyor....bi yanim....

vermeyi düsünüyormusun peki canim?
evet calismak iyi geliyor ama bazen cok stresli oluyor....

dün eltimlere gittik isten sonra eve gelirken arabada cd caliyordu....cok eski bi sarki caldi....ben eskiden cok dinlerdim...bende biraz anisi olan bi sarkiydi....esimin hic tarzi olmayan slow bi sarki...degistirecegini bildigim icin bi kere dinleyebilirmiyim dedim....suratini cevirdi....ve ben bundan rahatsiz oldum iyi tamam degistir dedim...yok efendim o yokken dinleyeckmisim de kulakligi takip o duymak istemiyormus....iki insan bu kadar mi uyumsuz olurmus....vs. vs....esim uyumsuzluktan bahsedince bende merak etme bende farkindayim ama gözüme sokma bunu artik dedim....biraz agladim(ben sinirimi aglayarak cikaririm)...hala üstüme gelmeye devam etti....ben uyumsuzlugun farkindayim diyince sanki ilk basta onu diyen kendisi degilmis gibi duygu sömürüsü yapmaya basladi....bu lafimi unutmayacakmisim bana hatirlatacakmis....ben bunlari randevu yaklastigi icin yapiyormusum...sebebi buymus...vs. vs.

aslinda cok sacma bi tartisma sebebi....ama adam bana hicbir sekilde saygi duymuyor...dinledigim sarkiya bile saygi gösteremiyor varsa yoksa kendi düsüncesi bana da dogru gelmesini gerektigini düsünüyor....

Şarkıyamı sinir oldu acaba,belkide bu yüzden sana böyle davrandı..Herkesin doğrusu kendinedir ya mecbur değilsinki eşinin her dediğine evet demeye

aman amannn gun mu?? ehem ohom... handan ablacim, sen daha dikkatli davranirsin degil mi? :1::20::1:

ooffff ooffff borc odeme mevzusuna hiiic girmeyelim canim.. o kadar dipteyim ki bu konuda... :19::19:

Evettt günümüz var :1:az yiyecem ama dikkat ediyorum zaten bide ilaç kullanıyorum, yağsız peynirler kepek ekmekler yiyorum artık :27:

malesef öyle...

disardan duyan bu soruna gülebilir ama inanin sorun benim o anda sarkiyi dinleyememem degil bana saygi duymamasi....

lalcim, tam o noktoda yasanan olayi iki tarafli degerlendirirsek...

sen o muzigi seviyorsun dinlemek istiyorsun, esin hayir diyince sana saygisi olmamis oluyor

esin, o muzikten nefret ediyor, sen dinleyince ona saygin olmamis oluyor...

yani iki acidan bakinca birinizin karari, digerine karsi yapilan bir saygisizlik.

tam zit konularda, iki tarafin kendi istediginin olmasini istemesi, artik saygi duyup duymamaktan cikip, guc savasina donusuyor..

sarki hic begenmedigi bi tarzdaydi ama sorun o degilki....saygi duymamasi...ve söyledigi seyler...

Saygı olmadımı zor gidiyor ilişliker,sen ne kadar seversen de sev karşındaki kişiden saygıyı bekliyorsun canım..Heleki söylenen laflar insanın göğsüne yumruk gibi iner ..

lalcim şarkı konusu bizde de sorun olabiliyor,:24: özellikle arabada.
eşim türküleri çok sever, açıyor bir angara havası. duyma gitsin.
beni sinir etmek için yapıyor sanki.
ben türkçe şarkı pek dinlemiyorum, ankarada max fm var, bayılırım ona.
ben açıyorum o değiştiriyor, atışıp duruyoruz.
ben ona kıro diyorum o da bana gavur diyor.:9:

eşin de belki tahammül edememiştir.
ama sizin farklı konulardan birbirinize olan saygınızı tüketmenizden kaynaklı olay patlak vermiş.
senin sinirlerin bozulmuş. eşin üste çıkmaya çalışmış. sürekli bir meydan muhaberesi.
danışmana iki gün mü kaldı canım? bu saygı konusunu orada da konuşmalısınız bence.

ama sizin farklı konulardan birbirinize olan saygınızı tüketmenizden kaynaklı olay patlak vermiş.
senin sinirlerin bozulmuş. eşin üste çıkmaya çalışmış. sürekli bir meydan muhaberesi.
danışmana iki gün mü kaldı canım? bu saygı konusunu orada da konuşmalısınız bence.

aslında sorun orada şarkı değil bazı yaşanan şeylerin patlak vermesi
danışmana gitmenizde fayda var

lalcim, tam o noktoda yasanan olayi iki tarafli degerlendirirsek...

sen o muzigi seviyorsun dinlemek istiyorsun, esin hayir diyince sana saygisi olmamis oluyor

esin, o muzikten nefret ediyor, sen dinleyince ona saygin olmamis oluyor...

yani iki acidan bakinca birinizin karari, digerine karsi yapilan bir saygisizlik.

tam zit konularda, iki tarafin kendi istediginin olmasini istemesi, artik saygi duyup duymamaktan cikip, guc savasina donusuyor..

haklisin ama karsima gecip insanca konussa ben sevmiyorum dese ben yine ikna olur problem haline bile getirmezdim ama agiz yüz kivirmak da neyin nesi....

söylediginde haklisin belki ama verilen tepki dogru degil....ölmeyecktim ben o anda o sarkiyi dinlemeseydim ama tarziydi önemli olan ve konuyu bambaska yerlere getirmesiydi...kendi uyumsuzluktan bahsettiginde ben sineye cekmem gerekiyordu ama ben aynisini söyledigimde duygu sömürüsüne gecti....

sence bu dogru tepkimi?

lalcim kıskanmış olabilir mi sen de hatırası olduğunu biliyorsa

kiskanmis olabilecegini düsünmüyorum sonucta benim hayatimda ondan baska kimse olmadi aklina bu geldi desem....anisi da tamamen onunla ilgiliydi...ya herneyse...

kiskanma degildi problem....

Saygı olmadımı zor gidiyor ilişliker,sen ne kadar seversen de sev karşındaki kişiden saygıyı bekliyorsun canım..Heleki söylenen laflar insanın göğsüne yumruk gibi iner ..

ya sonucta bende onun yaptigi herseyden,dinledigi her sarkidan veya herhangi biseyden hoslanmadigim oluyor ama ben saygi gösteriyorum...onunla birlikte sevmeye calisiyorum....

söyledigi konuyu bagladigi seyler o kadar sacma ki vay efendim ben üsürüm diye ici sizliyormus...vay efendim üstümü örtüyormus vs. vs. söyledigi seyler bana cok sacma geliyor....bunlar basa kalkilacak seyler degil....yapmasin o zaman biraksin bi kösede donup öleyim ama böyle seyleri basimi kalkmasin....yaptigi seyler insani seyler olaganüstü seyler degil....

iyi de lal.cim sen onun sarkiyi sevmedigini biliyorsun, esin de bunu bildigini biliyor...

diger meselelerin de isin icinde olmasi ayri bir konu.. ama ozellikle bu konuda ikiniz de birbirinize soz gecirmeye calismissiniz...

haklisin ama karsima gecip insanca konussa ben sevmiyorum dese ben yine ikna olur problem haline bile getirmezdim ama agiz yüz kivirmak da neyin nesi....

söylediginde haklisin belki ama verilen tepki dogru degil....ölmeyecktim ben o anda o sarkiyi dinlemeseydim ama tarziydi önemli olan ve konuyu bambaska yerlere getirmesiydi...kendi uyumsuzluktan bahsettiginde ben sineye cekmem gerekiyordu ama ben aynisini söyledigimde duygu sömürüsüne gecti....

sence bu dogru tepkimi?

kiskanmis olabilecegini düsünmüyorum sonucta benim hayatimda ondan baska kimse olmadi aklina bu geldi desem....anisi da tamamen onunla ilgiliydi...ya herneyse...

ya sonucta bende onun yaptigi herseyden,dinledigi her sarkidan veya herhangi biseyden hoslanmadigim oluyor ama ben saygi gösteriyorum...onunla birlikte sevmeye calisiyorum....

söyledigi konuyu bagladigi seyler o kadar sacma ki vay efendim ben üsürüm diye ici sizliyormus...vay efendim üstümü örtüyormus vs. vs. söyledigi seyler bana cok sacma geliyor....bunlar basa kalkilacak seyler degil....yapmasin o zaman biraksin bi kösede donup öleyim ama böyle seyleri basimi kalkmasin....yaptigi seyler insani seyler olaganüstü seyler degil....

ayni olayi yasamissiniz sayilir ama siz gülüp gecebilmissiniz bizde hersey hemen tartismaya dönüsüyor....

aslında sorun orada şarkı değil bazı yaşanan şeylerin patlak vermesi
danışmana gitmenizde fayda var

danismanda bu konuyu gündeme getirecegim...

aklinca ben parayi ayirmaya devam etmek icin sorun cikariyormusum...bu laf cok sinirime gitti...hele ki ben bazi selyerden vazgecmeyi, ayirmaktan vazgecmeyi düsünürken....

bazi seyleri degistirdigini iddia ediyor ama hicbir seyi degistirmiyor....degisen hala hic bir sey yok....her konuda....

sence bu dogru tepkimi?

Kadın biraz daha sakin yaklaşıyor belki olaylara,erkekler böyle değiş işte,söyledikleri şeylerin hemen kabul görmesini isterler ...Üst örtmeyi bu kadar mı önemsiyor yani,bende hep açıkta uyuyormuşum eşimde söyler örterim diye ama bunu basa basa söylemez en azından..

iyi de lal.cim sen onun sarkiyi sevmedigini biliyorsun, esin de bunu bildigini biliyor...

diger meselelerin de isin icinde olmasi ayri bir konu.. ama ozellikle bu konuda ikiniz de birbirinize soz gecirmeye calismissiniz...

ya tamam ama bi insan esine karsi bu kadar mi tahammülsüz olur ben bunu anlamiyorum....

............
.........
........
.........

Yani nikah masasindan bosanma durusmalarina giden yolun ASK evliliklerinden gectigini artik anlamanin zamani geldide geciyor bile...

Görücü usulü diye küçümseyip ASK evliligi zirvasina inanip goklere cikardigimiz gunden bu tarafa bosanma rekorlari kirilmaya devam ediyor ...

Begenmedigimiz ve kucumsedigimiz GÖRÜCÜ USULÜ ile evlenen anne babalarimiz yada dedelerimiz, ninelerimiz hala evliliklerinin kirkinci,ellinci veya atmisinci yil donumlerini, alti ay bile surmeyen ASK evliliklerine, meydan okurcasina kutlamaya devam ediyorlar ...

Cunku Asik olan körler yada kör olan Asıkların sectikleri es adaylarinin kusurlarını, gunahlarını,uygunsuzluklarini,edepsizlik ve ahlaksikliklarini gozlerine soksaniz bile yinede goremedikleri icin, yapilan evliliklerde cicim ayindan hemen sonra bazanda cicim ayinin bitmeisnii bile beklemeden bosanmak icin solugu mahkemede aldiklarini ne yazikki goruyoruz...

Ask evlılıkllerı: Turuva ati gibi ici bombos bir evliliktir Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz...

Artik nedenini siz dusunun

Lafin tamami deliye soylenirmis !

.........
.........
.........

(alintidir)

buyur buradan yak... bu yaziya ne demeli...

Back
X