para mevzusu henüz gündemde degil...persembe günü randevu var yine danismanda....
kararsizim hala....bi yanim ver diyor en azindan dene diyor....bi yanim....
vermeyi düsünüyormusun peki canim?
evet calismak iyi geliyor ama bazen cok stresli oluyor....
dün eltimlere gittik isten sonra eve gelirken arabada cd caliyordu....cok eski bi sarki caldi....ben eskiden cok dinlerdim...bende biraz anisi olan bi sarkiydi....esimin hic tarzi olmayan slow bi sarki...degistirecegini bildigim icin bi kere dinleyebilirmiyim dedim....suratini cevirdi....ve ben bundan rahatsiz oldum iyi tamam degistir dedim...yok efendim o yokken dinleyeckmisim de kulakligi takip o duymak istemiyormus....iki insan bu kadar mi uyumsuz olurmus....vs. vs....esim uyumsuzluktan bahsedince bende merak etme bende farkindayim ama gözüme sokma bunu artik dedim....biraz agladim(ben sinirimi aglayarak cikaririm)...hala üstüme gelmeye devam etti....ben uyumsuzlugun farkindayim diyince sanki ilk basta onu diyen kendisi degilmis gibi duygu sömürüsü yapmaya basladi....bu lafimi unutmayacakmisim bana hatirlatacakmis....ben bunlari randevu yaklastigi icin yapiyormusum...sebebi buymus...vs. vs.
aslinda cok sacma bi tartisma sebebi....ama adam bana hicbir sekilde saygi duymuyor...dinledigim sarkiya bile saygi gösteremiyor varsa yoksa kendi düsüncesi bana da dogru gelmesini gerektigini düsünüyor....
allah allah eşinin ne garip davranışları var sana hiç saygısı yok canım ya
üstelik bu basit bir şey daha büyük bir sorun olsa bu adam ne yapar