Dert yok, Sohbet var.... :)

ya tabi dikkatli olmak da lazım..

kantarın yoğunluğunu sen daha iyi bilirsin burada takılabilir mi?

benim kavak da olabilir
geçen gün diyordu
ne konuşuyorsunuz orda ben de bakacam diye:9::9::9::9:

benim bir üyeliğim vardı evliyiz o zaman aslında ben 2008 üyelerindenim neyse kantar beni bulmuş kendine üyelik almış kadın gibi mesleği de psikolog bana özelden mesaj atıp evliliğimle ilgili sorular soruyordu ama ben zeki bir kadın olduğum için hemen anladım üyeliğimi iptal ettirdim kazen beni banladı birşeyler falan gerçi kazen haklıydı sonra yeni bir üyelik aldım

ben rahat olmak istiyorum burada yazarken.. bir kere ağzımdan kaçırmıştım ama unutmuştur benimki.. burayı okuyacak kadar hiç vakti olmuyor neyseki..

dranas senin nickin seni deşifre ediyor aslında biraz..
nickini değiştirebilirsin..

benim bir üyeliğim vardı evliyiz o zaman aslında ben 2008 üyelerindenim neyse kantar beni bulmuş kendine üyelik almış kadın gibi mesleği de psikolog bana özelden mesaj atıp evliliğimle ilgili sorular soruyordu ama ben zeki bir kadın olduğum için hemen anladım üyeliğimi iptal ettirdim kazen beni banladı birşeyler falan gerçi kazen haklıydı sonra yeni bir üyelik aldım

ooo seninki betermiş yahu:26:

ben rahat olmak istiyorum burada yazarken.. bir kere ağzımdan kaçırmıştım ama unutmuştur benimki.. burayı okuyacak kadar hiç vakti olmuyor neyseki..

ona bakarsan benimki de asla buraya gidip burayı okuyamaz
o kadar zamanı yok

zaten gelse de bulamaz, kazara geçmişten bile giremez çünkü geçmişi kaydetmez bizim pcler.
en fazla cepten girdiğimde o da cebimden bakabilir ama uğraşmaz

benimki de onunki de latife işte:34:

ooo seninki betermiş yahu:26:

bilmem ama ben konu açmıyorum artık bu topikte bulması imkansız aslında geçmiş konularım silinse beni bulması sıfır ihtimal ama eski konular silinmiyormuş

yok canım
göze alamadım

ilk kobay ben olamadım:9:
bildiğimden şaşmadım:56:

bende denemiş birilerini arıyorum yada bizim oraya açılan şubesinden küçük bi tane alayım deneyim..

,

wowww korkulurmuş gerçekten
:53:

csi canim sana birsey sormak istiyorum...

hani dün bana dedin ya ben olsam verirdim parayi diye...

bunu benim verecegimi düsünerek mi söyledin yoksa....????

o kadar zamanı yok

zaten gelse de bulamaz, kazara geçmişten bile giremez çünkü geçmişi kaydetmez bizim pcler.

bende denemiş birilerini arıyorum yada bizim oraya açılan şubesinden küçük bi tane alayım deneyim..

,

wowww korkulurmuş gerçekten
:53:

ooo bizimki tam dedektif çok sever böyle şeylerle uğraşmayı avukat değil de dedektif olabilirmiş aslında
bilkentli için de şöyle düşünüyorum hacker falansa beni bilgisayardan takip ediyormudur acaba diye evde dört laptop iki sabit bilgisayarı varmış paranoyak oldum iyice

bence eşin okusa zaten şuna kızar,
niye başkalarına özeli anlatıyorsun...

sonra ikinci aşama ilk kızmadan sonra,

vayy hani annem olayını aşmıştık..

erkekler böyle forumlardan hoşlanmaz..
yalnızca cep telefonunun özelliklerine bakacakları zaman,
yada bir program indirecekleri zaman forumlara üye olurlar.

benim kavak da olabilir
geçen gün diyordu
ne konuşuyorsunuz orda ben de bakacam diye:9::9::9::9:

o kadar zamanı yok

bence canım hiç kk bahsetme ben hamileyken çok takılıyordum o zamandan biliyor buraya girdiğimi

bence eşin okusa zaten şuna kızar,
niye başkalarına özeli anlatıyorsun...

sonra ikinci aşama ilk kızmadan sonra,

vayy hani annem olayını aşmıştık..

erkekler böyle forumlardan hoşlanmaz..
yalnızca cep telefonunun özelliklerine bakacakları zaman,
yada bir program indirecekleri zaman forumlara üye olurlar.

mesela kantar araba alacağı zaman donanım diye bir foruma üye olmuştu oraya çok takılırdı
yok arabamda şu var bunu taktırdım şunu yaptım çok sıkıcı:1:

ooo bizimki tam dedektif çok sever böyle şeylerle uğraşmayı avukat değil de dedektif olabilirmiş aslında
bilkentli için de şöyle düşünüyorum hacker falansa beni bilgisayardan takip ediyormudur acaba diye evde dört laptop iki sabit bilgisayarı varmış paranoyak oldum iyice

kızım senin hayatında hiç normal erkek yok mu?:1::1:

Son düzenleme:
mesela kantar araba alacağı zaman donanım diye bir foruma üye olmuştu oraya çok takılırdı
yok arabamda şu var bunu taktırdım şunu yaptım çok sıkıcı:1:

erkeklerin araba mevzusu asla bitmez..

eşim abisiyle,babasıyla, benim abimle, arkadaşlarıyla sürekli araba konuşur..
hiç sıkılmaz bu muhabbetten..

internette çok zaman geçiremez ama mutlaka otomobil sitelerine bakar..

erkeklerin araba mevzusu asla bitmez..

eşim abisiyle,babasıyla, benim abimle, arkadaşlarıyla sürekli araba konuşur..
hiç sıkılmaz bu muhabbetten..

internette çok zaman geçiremez ama mutlaka otomobil sitelerine bakar..

biz beş yılda arabaya yatırdığımız paralara valla bir ev alırdık:26:
yeni araba alırdık ertesi gün yeni modellere bakardı hastalık bu

Back
X