- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
yeni üyelerin hepsi benim için şüpheli kantar buraya takıldığımı biliyordu ondan herşey beklenir
benim kavak da olabilir
geçen gün diyordu
ne konuşuyorsunuz orda ben de bakacam diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni üyelerin hepsi benim için şüpheli kantar buraya takıldığımı biliyordu ondan herşey beklenir
dranasim bencede sacini biraz actir...oturdugun fotodaki hali güzel aslinda....
ya tabi dikkatli olmak da lazım..
kantarın yoğunluğunu sen daha iyi bilirsin burada takılabilir mi?
benim kavak da olabilir
geçen gün diyordu
ne konuşuyorsunuz orda ben de bakacam diye![]()
benim bir üyeliğim vardı evliyiz o zaman aslında ben 2008 üyelerindenim neyse kantar beni bulmuş kendine üyelik almış kadın gibi mesleği de psikolog bana özelden mesaj atıp evliliğimle ilgili sorular soruyordu ama ben zeki bir kadın olduğum için hemen anladım üyeliğimi iptal ettirdim kazen beni banladı birşeyler falan gerçi kazen haklıydı sonra yeni bir üyelik aldım
saçımın rengi resimde koyu çıkmış aslında kül sarısı ay nebiliyim seviyorum rengini de
ben rahat olmak istiyorum burada yazarken.. bir kere ağzımdan kaçırmıştım ama unutmuştur benimki.. burayı okuyacak kadar hiç vakti olmuyor neyseki..
dranas senin nickin seni deşifre ediyor aslında biraz..
nickini değiştirebilirsin..
ooo seninki betermiş yahu:26:
ben rahat olmak istiyorum burada yazarken.. bir kere ağzımdan kaçırmıştım ama unutmuştur benimki.. burayı okuyacak kadar hiç vakti olmuyor neyseki..
yok canım
göze alamadım
ilk kobay ben olamadım
bildiğimden şaşmadım![]()
,benim bir üyeliğim vardı evliyiz o zaman aslında ben 2008 üyelerindenim neyse kantar beni bulmuş kendine üyelik almış kadın gibi mesleği de psikolog bana özelden mesaj atıp evliliğimle ilgili sorular soruyordu ama ben zeki bir kadın olduğum için hemen anladım üyeliğimi iptal ettirdim kazen beni banladı birşeyler falan gerçi kazen haklıydı sonra yeni bir üyelik aldım
ona bakarsan benimki de asla buraya gidip burayı okuyamaz
o kadar zamanı yok
zaten gelse de bulamaz, kazara geçmişten bile giremez çünkü geçmişi kaydetmez bizim pcler.
en fazla cepten girdiğimde o da cebimden bakabilir ama uğraşmaz
benimki de onunki de latife işte![]()
bende denemiş birilerini arıyorum yada bizim oraya açılan şubesinden küçük bi tane alayım deneyim..
,
wowww korkulurmuş gerçekten
![]()
benim kavak da olabilir
geçen gün diyordu
ne konuşuyorsunuz orda ben de bakacam diye![]()
ona bakarsan benimki de asla buraya gidip burayı okuyamaz
o kadar zamanı yok
zaten gelse de bulamaz, kazara geçmişten bile giremez çünkü geçmişi kaydetmez bizim pcler.
en fazla cepten girdiğimde o da cebimden bakabilir ama uğraşmaz
benimki de onunki de latife işte![]()
bence eşin okusa zaten şuna kızar,
niye başkalarına özeli anlatıyorsun...
sonra ikinci aşama ilk kızmadan sonra,
vayy hani annem olayını aşmıştık..
erkekler böyle forumlardan hoşlanmaz..
yalnızca cep telefonunun özelliklerine bakacakları zaman,
yada bir program indirecekleri zaman forumlara üye olurlar.
ooo bizimki tam dedektif çok sever böyle şeylerle uğraşmayı avukat değil de dedektif olabilirmiş aslında
bilkentli için de şöyle düşünüyorum hacker falansa beni bilgisayardan takip ediyormudur acaba diye evde dört laptop iki sabit bilgisayarı varmış paranoyak oldum iyice
kızım senin hayatında hiç normal erkek yok mu?![]()
mesela kantar araba alacağı zaman donanım diye bir foruma üye olmuştu oraya çok takılırdı
yok arabamda şu var bunu taktırdım şunu yaptım çok sıkıcı![]()
yok ya bütün tuhaf adamları buluyorum ben
canım ya, araştırmazlar bence korkma. ama yenilere de dikkat etmek lazım dediğin gibi.
6 bilgisayarla napıyormuş acaba çok merak ettim:26:
erkeklerin araba mevzusu asla bitmez..
eşim abisiyle,babasıyla, benim abimle, arkadaşlarıyla sürekli araba konuşur..
hiç sıkılmaz bu muhabbetten..
internette çok zaman geçiremez ama mutlaka otomobil sitelerine bakar..