Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyfriendine mi yapacaksin canim?
benimde canim istedi simdi...
ben kendim yapmadim hic bu tariften bilgine...umarim iyi olur....
yoğun sayılır.. yakında çok daha yoğun olacak biliyorsun.. 3-5 çeşit idari para cezasıyla uğraşıyorduk şimdi 100 çeşitle birden uğraşıcaz
off o zaman nefes alamam herhalde..
Selam hanımlar dişçiye gittik sabah diş etleründe sorun vardı zaten ilk ömce tedavi sonra ameliyat dedi,diş etinin altından kemiklere giriliyormuş 1,5 saat filan sürüyormuş :18: askeri hastaneyiaradım şimdi orada gideceğim bölümde varmış birde oradan fikir almak lazım.Özelde 4 milyara yakın tutuyor sanki bedavaya yapıyorlar dişi offfffff yaaa nasılolcak bilmiyorum içim daraldı resmen
bilmiyorum yapar miyim ama yanimda bulunsun istiyorum..
EL ile TL ne peki?? tariflerdeki.. kesin bi yerlerde yaziyordur da bakmak cok zor geldi![]()
Selam hanımlar dişçiye gittik sabah diş etleründe sorun vardı zaten ilk ömce tedavi sonra ameliyat dedi,diş etinin altından kemiklere giriliyormuş 1,5 saat filan sürüyormuş :18: askeri hastaneyiaradım şimdi orada gideceğim bölümde varmış birde oradan fikir almak lazım.Özelde 4 milyara yakın tutuyor sanki bedavaya yapıyorlar dişi offfffff yaaa nasılolcak bilmiyorum içim daraldı resmen
teşekkür ederim elmayracım![]()
yanlız oylamayı anket gibi yapsalar daha kolay olmaz mıydı ya böyle zor geldi![]()
teşekkür ederim elmayracım![]()
yanlız oylamayı anket gibi yapsalar daha kolay olmaz mıydı ya böyle zor geldi![]()
EL=yemek kasigi TL=hayir türk parasi degil cay kasigi ama sanirim bizim tatli kasigimiz....
hiç bırakmayalım mümkünse birbirimizi.
umarım hepimiz hep beraber olalım.
çocuklarımız evlenince onların kaynanalarının dedikodusunu yapalım
hatta bizim gelin/damatlar bizim dedikodumuzu yapsın, onları yolalım![]()
Rica ederim tatlım, önerine katılıyorum yaz yaz bitmedi onla uğraşıyorum hala
offf ben amma benim gelinin dedikodusunu yaparım
35 yıl sonrası...
size bir sabah dert yanıyorum...
-bizim zilli ( bu tabire bayılırım) oğluşumun doğum gününü başbaşa kutlayacaklarmış, öyle dedi,
bende canlarım bastım evi...dedim "bu sadece kocanın günü değil, onu ben doğurdum ben!!..
hadi kutla bakalım benim günümü de"
aaa napayım ama tak etti canıma
35 yıl sonrası...
-bizim zilli ( bu tabire bayılırım) oğluşumun doğum gününü başbaşa kutlayacaklarmış, öyle dedi,
bende canlarım bastım evi...dedim "bu sadece kocanın günü değil, onu ben doğurdum ben!!..
35 yıl sonrası...
nore
bu bir şaka idi
birbirimize takılıyoruz ya
aman ben de sizi bir memnun edemedim bugün
doğum günü çocuğu benim alooooooooooo
siz beni şımartacaksınız![]()
size kolay yolu göstereyim
önce adayların olduğu listeyi kopyalayın
sonra cevabınızı ayrı sekmede açın
konu başlığını seçin, adayınızı yapıştırın![]()
handancım hg bende gidebilsem geçmiş olsun canum
gecmis olsun... sorunsuz sekilde tedavi tamamlanir umarim..
oyyyy içim çekildi dişçiyi duyunca
geçmiş olsun, allah kolaylık versin
dualarım seninle![]()
Geçmiş olsun ablacağım benim de gitmem lazım ama hep erteliyorum