Dert yok, Sohbet var.... :)

31 aralık gecesi güzeldi...annem,kardeşlerim ve böcük...hayatta en çok değer verdiğim,sevdiğim insanlar yanımdaydı :16:

kızlarla oynadık zıpladık,sonra birazcık içtik,yedik bol bol...

saat birde de yattık zaten :1:

biletimize hiçbirşey çıkmadı,ev hayallerim suya düştü :9:

yılbaşı ve doğumgünleri kesinlikle kalabalıkla güzel oluyor.

komik ama, biz horon teptik, ankara havası bile oynadık:1:
muhabbet güzeldi tv.ye pek bakmadık..

saat 12'de en azından 10'dan geriye birlikte sayalım diye aradım havai fişeklerin sesinden duymamış..
tam 12'de aramayı düşünmemiş.. :14:
evde herkes birbirine sarılırken, ben tel.de "açmıyoo açmıyooo" şeklinde girdim yeni yıla..
3 dk. geçti aradı, "aşkımmm havai fişekler çok güzeldii burdaa.."
yine aynı yorumlar..
"Sarıgül bu işi biliyor"

31 aralık gecesi güzeldi...annem,kardeşlerim ve böcük...hayatta en çok değer verdiğim,sevdiğim insanlar yanımdaydı :16:

kızlarla oynadık zıpladık,sonra birazcık içtik,yedik bol bol...

saat birde de yattık zaten :1:

biletimize hiçbirşey çıkmadı,ev hayallerim suya düştü :9:

Beykoz konaklarından villa alacaktın dimiiii :)

Bizimde çok eğlenceli geçmedi,iptal edildi tüm eğlenceler yedik içtik pc den müzik çalındı saat 12 dede sadece herkes birbirinin yeni yılını kutladı o kadardı

ne oldu sizin antep konsepti?

başarıyla tamamlandı....
yenildi içildi...
12 olduğu 12,03'te bizim kızın ağlayarak "yaaaaa yeni seneye girmişiz bile denmesiyle" 3 dak gecikmeli olarak yaşandı.
sabah 6'ya kadar şarkı türkü

başarıyla tamamlandı....
yenildi içildi...
12 olduğu 12,03'te bizim kızın ağlayarak "yaaaaa yeni seneye girmişiz bile denmesiyle" 3 dak gecikmeli olarak yaşandı.
sabah 6'ya kadar şarkı türkü

Kalabalıkken çok güzel oluyo dimi :)

hıhı süper:9::9:
ölüyorum yorgunluktan be yaw:9::9::9:

Biz de interaktif bi şekilde şehir şehir msn buluşmaları yaptık, milletin masasında bi ben eksiğim benim masam cok sönük kaldı :43:

Seneye kesin hindi alıp pişirmem lazım :1:

Biz de interaktif bi şekilde şehir şehir msn buluşmaları yaptık, milletin masasında bi ben eksiğim benim masam cok sönük kaldı :43:

Seneye kesin hindi alıp pişirmem lazım :1:

iki kişiye hindi pişirilir mi be güzelim...
yazık o hindiye,
en küçük hindi 4 kg:56:

iki kişiye hindi pişirilir mi be güzelim...
yazık o hindiye,
en küçük hindi 4 kg:56:

Olsun yaa, yine de pişirmem lazım, hanım göbeği, munbar ya da mumbar dolması falan D: alengirli olan herşeyi yapmalıyım aahahahha cok ezildim coook :D

Olsun yaa, yine de pişirmem lazım, hanım göbeği, munbar ya da mumbar dolması falan D: alengirli olan herşeyi yapmalıyım aahahahha cok ezildim coook :D
yerim ben seni:9::9:

valla ben içli köfteyi becerdim ya artık ölsem gam yemem:12::12:

Son düzenleme:
Back
X