Dert yok, Sohbet var.... :)

Günaydınlar kızlarr herkese güzel bir yıl diliyorumm..
Dranas geçmiş olsun tunaya
Benim yeğenimde 1 yaşında rota virüsü diolar ondan kapmış
ishal kusma çocuk çok zayıfladı kaşık kadar kaldı 2 gündür...serum takıldı yine takılması gerekiyor sanırım...keşke zamanında aşısını olsaydı şimdi böyle etkilemezdi.çocuğun hali bile yok yürüyemiyo 2 adım atıyor düşüyor yatıp kalıyo düştüğü yerde...

Biz rota aşısı yaptırmıştık allahtan

ishal kusma çocuk çok zayıfladı kaşık kadar kaldı 2 gündür...serum takıldı yine takılması gerekiyor sanırım...keşke zamanında aşısını olsaydı şimdi böyle etkilemezdi.çocuğun hali bile yok yürüyemiyo 2 adım atıyor düşüyor yatıp kalıyo düştüğü yerde...

çok geçmiş olsun minik yeğenine canım.
benim kızım tam 2 yaşındayken geçirmişti rota'yı. o zamanlar aşısı da yoktu zaten.
doğumgünümdü hastaneye kaldırdığımız gün
tam 5 gün yattı hastanede yavrum.
zaten lanet virüsün ilacı yok, sadece serum takviyesi yapabiliyorlar

bir de ishal maması var ya ondan vermiştik...
zaten zayıftı feci olmuştu...

ben kaçırmışım onları.

geçen hafta cuma perşembe pek giremedim foruma.

bu sabah da ilk aklıma Dranas geldi. profiline baktım.

kadi sağolsun elmayra anlatır dedi.
cuma günü action çoktu:8:

ahhh işte bunu benim eşime söylesen de kapak olsa.

ben tüm özel aşılarını yaptırdım çocuğun.

ne gerek var dedi hep.

Ben sağlık bakanlığından daha çok mu biliyor muşum? :37:

gerekli olsaydı zorunlu aşı olurdu diyor:37:

iyi ki yaptırmışım.

Yeni yıl konseptine uysun diye odamı, ve masamı değiştirdim, çok mutlu oldum :52:

kate ve csicim çok teşekkür ederim..
katecim iyiki yaptırmışsın cnm bizimkiler yaptırıcaklardı bakmışlar geçmiş zamanı..bu saatten sonra yapılmıyorda iyiki yaptırmışsın.yavrum yemekte yemiyor çünkü yerse kusacağını da biliyor.çok korkuyor..
çok illet bi hastalık kimseye vermesin rabbim korusun bebeklerinizi yavrularınızı..bu aralar çocukların genelinde var sanırım bu.çocukta hal bile yok sarhoş gibi düşüp kalıyo yerlerde.

ahhh işte bunu benim eşime söylesen de kapak olsa.

ben tüm özel aşılarını yaptırdım çocuğun.

ne gerek var dedi hep.

Ben sağlık bakanlığından daha çok mu biliyor muşum? :37:

gerekli olsaydı zorunlu aşı olurdu diyor:37:

iyi ki yaptırmışım.

Biz de tereddütte kalmıştık ama sonra doktorumuz durumunuz var yaptırmanızı tavsiye ederim demişti ben de şimdi iyi ki yaptırmışım dedim

kate ve csicim çok teşekkür ederim..
katecim iyiki yaptırmışsın cnm bizimkiler yaptırıcaklardı bakmışlar geçmiş zamanı..bu saatten sonra yapılmıyorda iyiki yaptırmışsın.yavrum yemekte yemiyor çünkü yerse kusacağını da biliyor.çok korkuyor..
çok illet bi hastalık kimseye vermesin rabbim korusun bebeklerinizi yavrularınızı..bu aralar çocukların genelinde var sanırım bu.çocukta hal bile yok sarhoş gibi düşüp kalıyo yerlerde.

rota için aslında kış ishali de derlermiş
tam bu günlerdi benim kız hastalanalı

bir de senesinde tekrar edebilirmiş ona da ayrı dikkat etmek gerekirmiş
aklınızda olsun canım

csi aklımızda olsun cnm çok teşekkür ederim.
Yeğen başka oluyor yahu.
Bebeğim olsa nasıl severim kimbilir..Onu bu kadar seviyorsam...
Doktor amcalar ne olsa mikrop kapıyolar dio bebekler için.Sanırım hastalıklara karşıda çok dirençsiz aynı halası:)
o ishal mamasını içmiyo ne yaptılarsa içiremediler.Sanırım en iyisi serum takviyesi olacak.

csi aklımızda olsun cnm çok teşekkür ederim.
Yeğen başka oluyor yahu.
Bebeğim olsa nasıl severim kimbilir..Onu bu kadar seviyorsam...
Doktor amcalar ne olsa mikrop kapıyolar dio bebekler için.Sanırım hastalıklara karşıda çok dirençsiz aynı halası:)
o ishal mamasını içmiyo ne yaptılarsa içiremediler.Sanırım en iyisi serum takviyesi olacak.

vallahi güzelim ben deli oluyorum deliiiiiiiiiiiiiiiii
milletin çocuğu çırılçıplak sokaklarda gezer, yemek desen ne yerler belli değil
bizimkiler annemin deyimiyle

KUŞUN KANADINDAN HASTA OLUYORLAR

Kantar bilemiyorum kazadan sonra aracı perte çıktı kaskodan parasını bekliyor bu arada babasının arabasını kullanıyor
Bu aralar sık görüşüyoruz tuna için ama çok pişman ve üzgün bu arada yanlız yaşıyor kimseyle yaşadığı falan yok bilemiyorum aklımı çok karıştırıyor

vallahi güzelim ben deli oluyorum deliiiiiiiiiiiiiiiii
milletin çocuğu çırılçıplak sokaklarda gezer, yemek desen ne yerler belli değil
bizimkiler annemin deyimiyle

KUŞUN KANADINDAN HASTA OLUYORLAR
Aynen öyle.Rahatmı olmak lazım aslında bilemedim.Ne kadar sakınılırsa okadar göze geliyorlar.Bide şimdikiler pek bir bilmiş:1:

kızlar şimdi geçmişte okudum betty arasa da artık açmam demiş o gün akşamına aradım açmadı demiştim ya
Benim telefonum eltimde kaldı arayamıyorum biriniz benim yerime arayıp özür dilesiniz benim adımaya da ben özelden mesaj atayım

kızlar şimdi geçmişte okudum betty arasa da artık açmam demiş o gün akşamına aradım açmadı demiştim ya
Benim telefonum eltimde kaldı arayamıyorum biriniz benim yerime arayıp özür dilesiniz benim adımaya da ben özelden mesaj atayım

valla birincide tanınmayıp ikincide tel kapatılınca
dedi haklı olarak
(ben de dranas konusu benim için bitmiştir dedim):3:
deli etttin bizi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

arıyayım bakalım:34:

konuştum şimdi betiyle

özürünü ilettim.
ok, gelince konuşuruz dedi

dedi haklı olarak

topiğe ziyaretçi olarak bile giremedim bu arada ben o aradığın kampüste değilim o 305 numaradayım:1:

dedi haklı olarak

topiğe ziyaretçi olarak bile giremedim bu arada ben o aradığın kampüste değilim o 305 numaradayım:1:

Back
X