Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep derim,dost ile (yada görünen ile) iş yapmayacaksın...
ama benim koca dinlemiyor tabi,çok sinirlendim bu adama ben ama kalbini de kırmak istemiyorum!!!!!!!
hep derim,dost ile (yada görünen ile) iş yapmayacaksın...
ama benim koca dinlemiyor tabi,çok sinirlendim bu adama ben ama kalbini de kırmak istemiyorum!!!!!!!
noree hayırdır bi sorun var belli ki...
canım biz banyo ve balkonumuza tadilat yapmaya kalkıştık,araştırdık soruşturduk sonra bir arkadaşımın eniştesinin de o işle uğraştığını duyunca
(ki o insanla az çok merhabamız falan vardı) eşim de o insana verdi işi...bizi 10 gündür oyaladığını öğrendik yarım saat önce,daha siparişi vermemiş bile...
çok bozuldum,ki eşime de demiştim tanıdık adamla iş yapmayalım diye...
Mesele bu işte...
güzelim sıkma canını..
Tadilat işini kime yaptırırsan yaptır aynı şeyler oluyor.
En profesyonellerde bile..
Seni teselli için söylemiyorum cidden.
Abimler evlenirken yaşadıklarından o kadar tecrübe ettim ki..
Kendim evle ilgili her şeyde erkenci davrandım, hatta kayınpeder 7 aylık mısın demişti (bu arada evet 7 aylığım)
15 günde gelir denen mobilyalar 2 ayda zor geldi mesela..
Takma kafana..
bence noree bu çok normal bir şey canım sinirlenme
biz annemin buradaki evini boyatması için usta getirttik tanıdık diye adam elinde poşet bira şişeleriyle bir yandan içip bir yandan duvar boyadı beterin beteri var
noreecim kedinin de dediği gibi bu tadilat işleri hep böyled meslek hastalığı mıdır nedir... Tanıdık olsa da olmasa da böyle malesef sen kendini üzme![]()
ahhh çekirdek senin bu kullanıcı ismin beni heder etti... Ve ben hala çekirdek yiyemedim artık bu akşam kesin yemem lazım![]()
buraya hiç yazmadım ama devamlı okuyorum sizi çok da beğeniyorum açıkçası ,dranasın çirkin betty yaptığı telafi edilemez bence kendini aklamaya çalıştıkçada bence batmış .
buraya hiç yazmadım ama devamlı okuyorum sizi çok da beğeniyorum açıkçası ,dranasın çirkin betty yaptığı telafi edilemez bence kendini aklamaya çalıştıkçada bence batmış .
yavru adresini yaz bana göndereyim kargoyla yaa,alemsin![]()
5 ziyaretçiden bir belli oldu
niye ziyaretçi olarak takip ediyorsunuz?
takip ediyorsunuz diye kızmayız rahat rahat online okuyun efeniim![]()