Kendini okutması lazım
Ben ona kurşun döktüreceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini okutması lazım
Ben ona kurşun döktüreceğim![]()
Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısını okudunuz mu?
Kendini okutması lazım
Sana şekerlerin en büyüğünü alırımmm
Hoşgeldin, kimse kimseyi kırmadı. Konuşmayı becerebilecek kadar samimiyiz artık.
Bir an önce al o ehliyeti, hayatın ne getireceği belli olmaz
Evet kesinlikle sana katiliyorum niye ise erkekler cok iyi araba kullandiklarini zannederler :) halbuki en cok kazayida onlar yaparlar :)))
En temizi ehliyet kursuna gitmek :)))
okumadım,kimi paylamış yine usta
hayat bana bebiş getirsin minnak minnak![]()
ben sürekli yazamıyorum.. birazdan da çıkıcam.
norecim canım çok sevindim..
sen artık niye diye sormadan yoluna devam edeceksin.. gerekenleri yapacaksın.
yorulsan da değecek..
Ben 2 den sonra yokum. İzin aldım, paşa ile buluşacağım, biraz dolaşıcaz, sonra o zonguldağa gidicek, ben de anneme gidicem; evi taşıyorlar yardım etmem lazım.
Bu kurumdan da bana daral geldi. Ocağın 15 ine kadar sabredip, bi hafta izin kullanıp bir karar vermem gerekiyor. Belki yeniden KPSS belki makam değişikliği.... Bişeyler yapmam lazım.
Ben 2 den sonra yokum. İzin aldım, paşa ile buluşacağım, biraz dolaşıcaz, sonra o zonguldağa gidicek, ben de anneme gidicem; evi taşıyorlar yardım etmem lazım.
Bu kurumdan da bana daral geldi. Ocağın 15 ine kadar sabredip, bi hafta izin kullanıp bir karar vermem gerekiyor. Belki yeniden KPSS belki makam değişikliği.... Bişeyler yapmam lazım.
OOo hadi bakalım gezin dolaşın
kolaylıklar gelsin sana
ben bu hafta sonu
bol bol yatıcam karpuz gibi
koca yok
ya nereye yaaaaaaaaaaaaa![]()
ya gittiğin kurumda kk açılmazsa,yasaklıysa![]()
canıııımmmmmm....
şuan karşımdaki ekran değilde sen olsaydın yapışmış sarılıyodum sana,duygulandırdın beni
inşallah canım,umudumu mavi tutmaya çalışıyorum...
çok sağol güzel dileklerin için![]()
Saol cnm. Yat tabiben de haftaya yatıcam inş
Çok sıkıldım nore buranın gerginliğinden yaa. Mesai saatlerinden de bıktım. Sürekli diken üstündeyim, boynuma kramplar giriyo. Kesin acılır cnm bnm :)
Fazla yapışmayalım saçımız makyajımız bozulmasın:115:
Mavi mi? Oğlun olacak senin. Bak yazdım buraya, unutma bu dediğimi...
bende yatmak istiyorum,umarım iş olmaz da gelmem...
eczanaden ilaçlarımı almam lazım
hayırlısı olsun o zaman canım,dene şansını ne diim
Canım ya niye ben de beni kendi kurumuna aldırsana diyecektim
Bu maaşta başka kurum nereden bulacaksın
Aslında ben de kpss girmek istiyorum ama matematik yapamam kantar olsaydı beni çalıştırırdı belkim
öncesinde istifa etmek gerekmiyor mu devlet memuru olduğumuz için
İnş cnm. Denicem bakalım.
Evet bu maaşı başka hicbi kurum vermez ama bu stresi de vermez. Ben işçiyim cnm. İstifa edip, süreyi doldurup ayrılmam lazım.
Oturup calısıcam eylüle kadar, tarih ile türkceyi fullersem 85 garanti, onla da 2. de atanırım zaten