Dert yok, Sohbet var.... :)

İyi de açık kadtolar hep üniversite onlar da en fazla 1600 maaş alırsın ben şu an öyle alıyorum mesai olduğu için ekstra veriyorlar

Yok ya, içişleri ve sağlık bak var. İçişlerinin maaşı düşük ama sağlık falan döner sermayeden ek ödeme yapıo. Denicem şansımı. Şu eşit işe eşit ücret muhabbeti sizin maaşları yükseltmedi mi.

1600 de cok az.

Yok ya, içişleri ve sağlık bak var. İçişlerinin maaşı düşük ama sağlık falan döner sermayeden ek ödeme yapıo. Denicem şansımı. Şu eşit işe eşit ücret muhabbeti sizin maaşları yükseltmedi mi.

1600 de cok az.

heee yükseltti 120 tl:37:
devlet yaş yere basar mı sence sadece yüksek maaş alanları dondurdular canım o kadar yani biz onların maaşlarına ulaşana kadar onlar zam olmayacak durum bundan ibaret

1600 de cok az.

1600 az mı :53:

gülsem mi ağlasam mı bilemedim....

heee yükseltti 120 tl:37:
devlet yaş yere basar mı sence sadece yüksek maaş alanları dondurdular canım o kadar yani biz onların maaşlarına ulaşana kadar onlar zam olmayacak durum bundan ibaret

Birilerinin cebi oldu. 120 tl ne ya, şaka gibi.

1600 az mı :53:

gülsem mi ağlasam mı bilemedim....

Yani öyle söylemek istemedim :( Özelde calısırken ben de 1000 alıyodum :(

Şuanki maaşıma göre demek istemiştim.

Gerçi biz de yakın bir zamanda sağlık bakanlığı'na geçme durumumuz var zaten geçersek manşetler yayılır

şuan personelin işlerine + muhasebenin işlerine+çalan telefonlara

bakıyorum ve aldığım maaşı söyleyeyim mi ;850 tl :9:

Oha demek istiyorum nore izninle. O zaman Ankarada özel sektör maaşları daha iyi yaa :S Yazık gerçekten yazık

ben özeldeyken 800 tl alıyordum kızlar yanlış anlamayın eşit işe eşit ücret dediler ya ondan bahsettik

canım yazık yaa çok az alıyorsun sen...

Yanlış anlaşıldım yaa :(

Pofff bizim maaşlar ucuk ya her yeri aynı zannediyorum :(

yok cnm benim çalıştığım yerdede maaşlar yüksek.Ama bi çok insan çok az alıyor gerçekten.
mesela nore gibi...
bide ben devlettede çok yüksek maaş alınmıyor die biliyorum o yüzdende şaşırdım babyler

Son düzenleme:

yok cnm benim çalıştığım yerdede maaşlar yüksek.Ama bi çok insan çok az alıyor gerçekten.
mesela nore gibi...
bide ben devlettede çok yüksek maaş alınmıyor die biliyorum o yüzdende şaşırdım babyler

evet cidden az....

yükseltmezlerse kaynanama rağmen çıkacağım işten,başka keriz bulsunlar...

Son düzenleme:
mesela nore gibi...

O eskidendi cnm ya. Özel insanın iliğini kemiğini sömürüyor ben Dranasın maaşından %40 fazla alıyorum neredeyse.

evet cidden az....

yükseltmezlerse kaynanama rağmen çıkacağım işten,başka keriz bulsunlar...

En az 1500 yapması lazım pisliklerin

Back
X