Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiş parası dedikleri şeyi bizede vermiyorlar nedense...bi kere aldık bi daha yok..
nore ben 3 senelik evliyim bakalım ben napıcam cnm
sen düşünmüyor musun bebek???
yaşın mı küçük yoksa??
Siz maşallah iyi alıyorsunuz dranas elo...
Bizde asgari geçim indirimini bile vermiyorlar.
Adını yanlış yazmış olabilirim..
fiş parası dedikleri şeyi bizede vermiyorlar nedense...bi kere aldık bi daha yok..
nore ben 3 senelik evliyim bakalım ben napıcam cnm
bizde asgari geçim indirimi var
Suç işlediklerinin farkındalar mı? Kimin parasını kime vermiyorlar, ufak ufak cıtlatın, çsgbye şikayet ederseniz ayvayı yerler. Gerizekalılar
haklısın elmayracım ama işte akraba yanı olduğu için bişi diyemiyorum.Ki kimsede diyemiyor maaşlarımız güzel olduğu içinde ses edemiyoruz..
ama 3.hafta izinleri yok
3.hafta izinlerinin parası da yok
çıkmadığın izinlerin (10 senelik eleman da olsan 2 hafta) devri yok, parası yok
ya çıkıcan ya unutucan
ama 3.hafta izinleri yok
ya çıkıcan ya unutucan
Bişi demenize gerek yok, çsgb ye bi mail at cnm. Ben sana nereye yazacağını uygun bir anda mail atarım tmm mı, hakkınızı kimseye yedirmeyin.
Canım 24 ü doldurdum.Borçlar harçlar yüzünden beklemiştik.Baktık borçların biteceği yok 7 aydır falan düşünüyoruz cnm.2 kere kimyasal gebelik geçirdim her denememde..Bakalım 3.de ne olacak
aslında hiç hak yemeyen insanlar sağolsunlar herşeyimiz boldur ikramiyeler vs.ama neden bu asgari geçim indiriminde ve izinde böyle yapıyorlar çözebilmiş değilim..izin paralarını belki ileride çıkarken verirler die tahmin ediyorum hep..yada bigün doğum yaparsam onda kullanırım bu haklarımı ozaman konuşurum
bende öyle teselli ediyrum en azından hamile kalabiliyorum.kan sonucunun yüksek çıkıpta sürekli düşmeside kötü oluyor.bakalım allahım ne dediyse o olur.uuuu yavrum sen daha körpecikmişsin,ben karta kaçıcam artık
olup da kötü sonuçlanmasına zordur eminim ama hayırlısı olsun,bak en azından hamile kalabiliyorsun
"bir dost" diye şikayet et sen o akrabayı bakanlığa![]()
Peki, iş sözleşmesi imzaladınız mı?
İmzalamadıysan İş Kanunu hükümleri geçerlidir ve kanun der ki;
Yıllık ücretli izin hakkından vazgeçilemez. Tarafların rızası olsa bile, yıllık izin hakkı ortadan kaldırılamaz.
İşveren tarafından yıl içinde verilmiş bulunan diğer ücretli ve ücretsiz izinler veya dinlenme ve hastalık izinleri yıllık izne mahsup edilemez. Yıllık ücretli izin günlerinin hesabında izin süresine rastlayan ulusal bayram, hafta tatili ve genel tatil günleri izin süresinden sayılmaz.
ıllık ücretli izin işveren tarafından bölünemez. Bu iznin bir yıldan beş yıla kadar (beş yıl dahil) olanlara ondört günden, beş yıldan fazla onbeş yıldan az olanlara yirmi günden, onbeş yıl (dahil) ve daha fazla olanlara yirmialtı günden, süreler içinde işveren tarafından sürekli bir şekilde verilmesi zorunludur. Ancak, öngörülen bu izin sürelerinin, tarafların anlaşması ile bir bölümü on günden aşağı olmamak üzere en çok üçe bölünmesi mümkündür. Yıllık ücretli izni 4857 sayılı İş Kanunu'na aykırı olarak bölen işveren veya işveren vekiline bu durumda olan her işçi için 2007 yılında 167.-YTL para cezası verileceği hükme bağlanmıştır.
Bu durumda asıl olan her zaman yıllık iznin hak edilen süre içerisinde kullanılmasıdır. Ancak, herhangi bir nedenle yıl içinde kullanılmayan izinlerin yanması söz konusu olmayıp, izleyen yıllarda kullanılması mümkündür. Yıllık iznin bir bölümünün on günden aşağı olmamasına dikkat edin.
ama 3.hafta izinleri yok
ya çıkıcan ya unutucan
biz bırak 3.haftayı 2.hafta izinimizde yok csi
herkes 1 hafta çıkabiliyor 2.haftayı ne kullanabiliyosun ne parasını alan oldu.
istesek çıkışımızı verir postalarlar..
benim yasal iznim şuan 21 gün sanırım 7.senem olacak burada
bende öyle teselli ediyrum en azından hamile kalabiliyorum.kan sonucunun yüksek çıkıpta sürekli düşmeside kötü oluyor.bakalım allahım ne dediyse o olur.
ya şikayette edemem biz türk milleti böylemiyiz nedir acaba.yapamamda yani