Dert yok, Sohbet var.... :)

ikimiz de oğlak burcuyuz ya
ben daha inatçıyım babında dedim

üfsss altyazı verdirme bana
iş yapıyorum bi yandan
getirtme yanına
yedirtme o soru işaretlerini
uçuyor zaten dışarısı:9::9:

ben daha inatçıyım bi kere :47:

gelsene gelsene,beraber uçalım anammmmm :9:

ha o kedişin yorumlaması olmuştur o zaman, bilemedim şimdi 3500 tane mesaj okudum, alıntıladım, yorumladım, kaçırdığım yorumlar olabilir, arz ederim:)

dedim ya dönüp dönmemen benim inisiyatifimde değil,ki bazen beni çok gıcık ettiğin halde başlarda evet bende dönmeni istemiştim...

ama kırılan arkadaşların onayı olmadan gelsen de, gel desek de anlamı olmazdı...

hayırlısı bundan sonrası için...

dedim ya dönüp dönmemen benim inisiyatifimde değil,ki bazen beni çok gıcık ettiğin halde başlarda evet bende dönmeni istemiştim...

ama kırılan arkadaşların onayı olmadan gelsen de, gel desek de anlamı olmazdı...

hayırlısı bundan sonrası için...

Bu topicte kimsenin yazması, bir diğerinin inisiyatifinde değil zaten.. Neden gelmediğimi vs de açıkladım uzun uzun, tekrar yazmayayım..

Şiki şiki baba olayını bu konuların konuşulmasına zemin olması açısından yazmıştım, sen farklı şeyler düşünmüşsün, kedi öyle yorumlamış, bu kısmı mesajından anladım..

şiki şiki baba olayı,dolaylı yoldan da olsa zemin hazırladı...

her işte vardır bir hayır.....

@asude, hoşgeldin
olayla ilgim olmamasına rağmen adım geçmiş yazayım dedim.
hiç bir şekilde kasti bir durumum görmemezlikten gelme tavrım olamaz.
zira o dönemde olduğu gibi bu aralar da topikte yokum.
son zamanlarda fazla yaz(a)madığımı görebilirsin.
iş dolayısıyla çok yoğunum, bir yandan telefonda sorun çözerken bir yandan yazıyorum şu an.
geçen haftalarda da şehir dışındaydım.

dilerim topikte kırılan bütün kalpler tamir olur,
benim diyeceğim de bildiğim de bundan ibaret.
:42:

@asude, hoşgeldin
olayla ilgim olmamasına rağmen adım geçmiş yazayım dedim.
hiç bir şekilde kasti bir durumum görmemezlikten gelme tavrım olamaz.
zira o dönemde olduğu gibi bu aralar da topikte yokum.
son zamanlarda fazla yaz(a)madığımı görebilirsin.
iş dolayısıyla çok yoğunum, bir yandan telefonda sorun çözerken bir yandan yazıyorum şu an.
geçen haftalarda da şehir dışındaydım.

dilerim topikte kırılan bütün kalpler tamir olur,
benim diyeceğim de bildiğim de bundan ibaret.
:42:

swett hoş geldin anacım...

Bazen şer gibi görünen şeylerde hayır vardır.. Olay zahirde çirkin ve yıkıcı gözükse de, belki muhteviyatında fayda ve önlem kalemleri taşıyordur..

Patafixin dediği gibi, belki bu durum birbirimizin sınırlarını daha iyi görmemizi sağladı..

-----

Ben o mailleri bir kere bile okumadım. Okusam yüzüm kızarır eminim. Kendime zulmetmiş olurum..

Sen okuyunca kendine "acaba ben bana bugün bunları yazan insana, mazide nasıl bu kadar güvendim?" diyorsun.. Yani bir yandan kendini suçluyorsun (güven arz etmeyen bir insana güven duyduğun için) ama bir yandan da beni suçlayabiliyorsun..

Oysa ben olayları düşündüğümde "benim en mahrem konularımı bile bilen, bir kıytırık derdim için 10 tane mail atan, emek veren 3 insanı nasıl bu kadar kırabildim? nasıl bu kadar çirkinleştim?" diyebiliyorum.. İnan ki bu çok daha yorucu..

ilk önce şunu diyeyim unutmadan: keşke okusaydın, keşke
üstünden bir kaç gün geçtikten sonra özellikle

şimdi gelelim asıl konuya
hani sen bana demiştin ya bu mailin bir kelimesini bile okumadan yolluyorum imla hatalarım varsa affola diye
ben de şu anda bire bir aynısını yapıyorum
geriye dönmeden yazdıklarımı tekrar okumadan yolluyorum bu mesajı

benim çok çok sevdiğim gerçekten çok çok güvendiğim benim için herkes bir yana o bir yana dediğim bir dostum vardı kk'da. (sevo ve pata anlayacaktır kimden bahsettiğimi)
bir gün onun ters günü müydü, içinde biriktirdikleri mi vardı, biz mi basmıştık damarına bilemem nedenini, bir konudan bir tartışma başladı (fikir tartışması idi) ve o gün o insnadan hiç beklemediğim laflar duymuştum. üstelik öyle bir kaç aylık değil yıllara uzanan bir dostluktu.
tartışma sonrası, alttan alan taraf olmuştum..

senin olayında ben o günü tekrar yaşadım, tekrar birebir.
bu kadar mı tarih tekerrür eder dedim kendi kendime... hatta pata'ya.

o insan o gün ile ilgili benim bir açıklama beklediğimi bir yerlerden duymuş, yaklaşık 1 ay sonra gelmiş ve kendince açıklamalar yapmıştı.
burnunun dikine gide gide, kuyruğunu hiç indirmeden. haksız olduğunu bildiği halde. sadece sinirliydim demiş ve geçiştirmişti.
sonuç olarak her ikimiz de birbirimize hayatta başarı ve mutluluklar dilemiş ve yolumuza ayrı devam etme kararı vermiştik (çok zordu benim için bu kadar, hem de çok zor)
son lafım şu idi. "sende kuyruk acısı bende evlat sancısı oldukça birimizin ak dediği kara gelecek artık, olmaz, olamaz, yapamayız..."

şimdi gene olaydan bir ay sonra sen öyle açıklamalar yapıyor, öyle cümleler kuruyorsun ki, inan her bir mesajında kalakalıyorum pc nin karşısında.
gerçekten hissettiklerinin bunlar olduğuna inanmak istiyorum istemsizce
tekrar yanılmamış olmak uğruna belki de

ama çok açık bir şey diyeyim mi asude?
çok zor işimiz be kardeş.
belki bir daha kırmamak için (içimizden herhangi birini) kendini kasacaksın, belki vermen gereken tepkileri veremeyeceksin, belki yutacaksın
bizim için de aynısı geçerli olacak
belki bir süre yapay olacak tüm mesajlar, tüm dialoglar.

ama bir gün gelecek
ya (patanın o günkü olaylar üzerine topiğe yazdığı gibi) küllerimizden yeniden doğup tekrar eskisi gibi belki daha iyi olucaz
ya da bir kez daha yıkılıcaz maskelerin düşmesi ile

bunun sonundaki iki yoldan hangisi bizim yolumuz olucak bunu bilemiyorum.
sadece tek temennim bir daha üzülmememiz.
zira ben kinci bir insan olmasam da hala hazmedebilmiş değilim bazı cümlelerini
şimdilik üstüne çektim mi bir set? en azından deneyebilirim

ancak şunu da eklemeliyim
o günkü 4 kişiden 2si (ben ve pata) bu konudaki fikirlerimizi söyledik.
ancak kate ve elmayra'nın düşünceleri de çok önemli inan...

onları da pazartesi ancak duyabileceğiz.

eğer ben varım bu zorlu yolda diyorsan, diyecek lafım yok
tabi "siz kimsiniz ki böyle bir zorlu yola girip çaba harcayayım" dersen, onu da anlarım, ona da amenna

zil çaldıııııııı :32:

herkeslere iyi haftasonları....

pazartesi bi dolu iş var,ama şimdiden düşşünmiciimmmmm :27:

önce bi siestamı yapayım :23:

Back
X