Dert yok, Sohbet var.... :)

ben çıkıyorum kızlar
kendinize çok iyi bakınız
çok çok öpüyorum hepinizi

@asude, hoşgeldin
olayla ilgim olmamasına rağmen adım geçmiş yazayım dedim.
hiç bir şekilde kasti bir durumum görmemezlikten gelme tavrım olamaz.
zira o dönemde olduğu gibi bu aralar da topikte yokum.
son zamanlarda fazla yaz(a)madığımı görebilirsin.
iş dolayısıyla çok yoğunum, bir yandan telefonda sorun çözerken bir yandan yazıyorum şu an.
geçen haftalarda da şehir dışındaydım.

dilerim topikte kırılan bütün kalpler tamir olur,
benim diyeceğim de bildiğim de bundan ibaret.
:42:

Sen de hoşgeldin..

Dilerim dileklerin gerçek olur..

ama çok açık bir şey diyeyim mi asude?
çok zor işimiz be kardeş.
belki bir daha kırmamak için (içimizden herhangi birini) kendini kasacaksın, belki vermen gereken tepkileri veremeyeceksin, belki yutacaksın
bizim için de aynısı geçerli olacak
belki bir süre yapay olacak tüm mesajlar, tüm dialoglar.

Ben de böyle olacağını düşünüyorum.. Elmayranın "Belki unutmuş gibi yapabilirdik" cümlesinde de bu kaygılar gizli.. Hepimiz bunun böyle olacağını biliyoruz..

ama bir gün gelecek
ya (patanın o günkü olaylar üzerine topiğe yazdığı gibi) küllerimizden yeniden doğup tekrar eskisi gibi belki daha iyi olucaz
ya da bir kez daha yıkılıcaz maskelerin düşmesi ile
...
eğer ben varım bu zorlu yolda diyorsan, diyecek lafım yok
tabi "siz kimsiniz ki böyle bir zorlu yola girip çaba harcayayım" dersen, onu da anlarım, ona da amenna

Buradan, senden, sizden öğrenecek çok şeylerim var.. Bunu denemek benim için fayda olur, zararı olmaz.. Ne diyordu hacca gitmek için yola çıkan karınca, "ulaşamasam da o yolda ölürüm"..

son iki günde neler olmus neler...

asude hosgeldin...

alintilama yapmadim ama yazinla ilgili sanirim birseye cevap vermeliyim.. o gün, olaya karismak istemedim, daha dogrusu araya girmek istemedim, ama bunda seninle daha önce yasadiklarimizin etkisi yoktu, sadece taraf tutuyormus gibi olmak istemedim. ne csi a ne de sana birsey yazmadim topikten hatirladigim kadariyla, ama ikinizle de ayri ayri özelden konustum. Seninle önceden yasananlari ben silmistim.. o defteri bir daha acmazdim da... Ama, baska üyeler gelip seninle ilgili birseyler yazinca da elimden geldigince cevap vermistim...

selamina gelince, ben onu o zaman görmemistim, sonra kedi söyledi, asude selam vermis ama kimse almamis diye, o zaman fark ettim.. o zaman da gecmisti ve geriye de dönmedim...

pazartesiye görüsürüz gelirsen...

herkese iyi haftasonlari..

Ben geldim, gecmişi bi okuyayım, annemlerdeyim :D taşınıyolar, haftasonu giremem büyük bi ihtimalle....

Ben geldim, gecmişi bi okuyayım, annemlerdeyim :D taşınıyolar, haftasonu giremem büyük bi ihtimalle....

hoşgeldin canım oku valla

gizmo sen de hoşgeldin kingdeyim

switim sen de hoşgeldin

Son düzenleme:
forumun en zor yanı da açmak istediğim konu ben tıklayana kadar aşağı iniyor çok hızlı bayanlar var anladığım kadarıyla:):)

Back
X