Dert

Şimdiye kadar akıllı neredeymiş? Size inat ettiğinizi söyleyerek baskı yapıyorlar. Kötü bir ebeveyn değilsiniz. Çocuğunuzun mutluluğu için önce kendiniz mutlu ve huzurlu olacaksınız. Keşke onlar da zamanında inat edip oğullarının evlliğini el birliğiyle bitirmeseydiler.
Tabi baktılar bu gidişle oğullarına bir “karı” bulamayacaklar yine size dönüş yaptılar.

Kestirip atilmamali,olumlu geldi bana. Tut uzaktan bir ev yine aynı olacak olursa boşanma her zaman gerceklesebilir. Denemekte yarar var,evlat için.
Ama daha boşanmadan başka kadınlarla aldattı kocası.

Kayınpederinin aklına yeni mi gelmiş konuşmak?

Daha resmi olarak ayrılmamışken oğlunun sevgilisinin olduğunu hatta o kadının yanında rahat rahat seni aradığını, bunun senin içini nasıl acıttğını biliyoru mu?

Bu saaten sonra bu evlilik yürümez, eşin ailesi fikir değiştirse suan verilen tüm sözleri de bir bir unutur.

Bir anne olarak evladın için en iyisini istemen çok normal ama sende biliyorsun ki herşey maddiyat değil mevzu babaliksa eşin adam olup sana ve oğlunuza sahip çıksaydı, bir hiç uğruna bırakmasaydi sizi. Vicdan yapacağın hicbirsey yok aslında.

İnat gurur değil bence güveniniz yok.tekrardan aynı şeylere maruz kalma korkunuz var.siz cepte olmuşsunuz eşiniz için kusura bakmayın lütfen kızmayın banada.çok üzüldüm size bende sizin şuanki durumunuzun çok başındayım.eşimden yeni ayrıldım 2 çocukla.daha yeni.hayatında kadın vardı.halada şuanda var.bana diyoki evlilik senin yüzünden bitti benim onu dışarıya itmemle bitmiş.bazı şeyleri göz ardı etmemi bekledi ben kanul etmediğim için kötü oldum.aileme söylemekle hata etmişim.brncilliğe bakarmısınız.şimdide bana diyoki 5-6 ay kafanı dinle hatanı anla olmadı yine birleşiriz.beni cepte görüyo.o aradada metresiyle gezcek yatcak kalkıcak sonra gelicek sonra bidaha aynı.bu karakterde olan insan düzelmez.sizede diyorum sizin evliliğiniz bitmiş.bundan sonra sevginin saygının olabileceğini düşümüyosanız buyurun ne diyim.yıpranan hep kadın oluyo.sadexe rahatınız bozulcak

Günaydın.
Güzel gelişmeler vardır umarım.

Bu olgun konuşan kayınpeder altın mevzusunda neredeydi? Altınları almak için şirretleşirlerken neden torunumun hakkı demedi?
Yada karısına neden en başında dur demedi?
Yada bu aile değil miydi o kadar zenginliğe rağmen sigortasız gösteren de nafakadan yırtan?
Aldanmayın.
İlk boşanmanızda mesajı cidden alsalardı bugün ikinci kez ayrılmazdınız
Yine sizden emin olunca ufak ufak girecekler. Ne sizin eşiniz uzak durabilir ne onlar. Çocukları üç kere boşanmış anlamamış da şimdi mi anlıcaklar?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kabul etmedim zaten. Hepsi bir bir geçti aklımdan. Eşimle bir protokol imzalamıştık. Davayı açmasını bekliyorum artık.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kabul etmedim zaten. Hepsi bir bir geçti aklımdan. Eşimle bir protokol imzalamıştık. Davayı açmasını bekliyorum artık.
Bu aile ayar kabul etmez. Yine kopar gider. Oğulları iki kere, kızları bir kere boşanmış. Sorunlu oldukları belli. Bu imajı toplama derdindeler. Ama ruhlarının en içine işlemiş dip dibe olmal. Başka şehirde bir düzel kursanız da o kayınvalide sizin eve bu kez postu serer. Kovsanız bir dert kovmasanız bir dert. Yok yani bu aileyle olmaz.
Konularınızı çok iyi hatırlıyorum. Sizin yerinizfe olsam bu kadar da tahammül edemezdim. Eş ailesi ayarsızsa cidden olmuyor. Düzelmiyor.
Umarım biz böyle ara bozucu, yapışkan aileler olmayız. Kendi ailesini kurmasını onlarla mutlu bir hayat kurmasını makul mesafeden izlemeyi başarırız. İlla içine girmel istemeyiz.

İnsan icine çıkamıyoruz derken ne kadar abartmışlar. Bunlar hep seni geri döndürme taktiği. Bence oğlunuz huzursuz bir ortamdansa huzurlu ama ayrı ebeveynlerle büyümeyi daha çok ister. Neden haksızlık yapasınız ki ? Dünyaları sersinler ayağına hepsi toplansa bir tane siz etmezler.

İnanın hiç abartmıyorlar. Tek dertleri de bu zaten. Elalem. Ben eşimin ikinci evliliğiyim, yani iki kez boşanmış oluyor. Görümcemin iki çocuğu var ve boşandı. Eşimin erkek kardeşi nişan attı, vs.. tabi ki bunlar her insanın başına gelir ama onlar gibi ataerkil ve aşiret tipi aileler için, bu durumlar çok kötü. İnsanlar bana bu konuyu açmasınlar, sormasınlar diye dua ediyorum dedi. Çünkü insanların “tüm çocukları boşandı-ayrıldı, demek ki sorun bunlarda” diye düşünmelerinden çekiniyorlar.

Geri dönmedim zaten, eşim en kısa sürede davayı açacağını söyledi. Umarım oğlumu da hakkını vererek, huzurlu bir şekilde yetiştirebilirim. Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Su ataerkil kafayi anlamak mümkün değil. Zaten bir kadın boşanıyorsa sebep %80 adamın davranışlarıdır. Her şey gönlünüzce olsun

Abla niye bu kadar sinirlisin
:)) haklı aslında, ben de iki kelime yazıp bırakmışım. Sanki millet müneccim de. :)) o an çok canım sıkkındı, yazıp rahatlayayım dedim, sonra uzun uzun yazmak da gelmedi içimden. Bıraktım öylece. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…