dert

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
iki çocuğum var biri 8 diğri 1 yaşında çok bunalıyorum ev iş temizlik yemek çocuk hep ben başetmeye çalışıyorum yol gösterin

canim 8 yasindaki cokta kucuk degil kendini idare edebiliyordur islerinide vakit buldukca yapsan kendini zora sokmasan olmaz mi:26:
yada imkanin varsa gundelikci tutsan :44:

Bazen herşey insanın üzerine üzerine gelir. Anlaşılan siz bu dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Tam olarak neden şikayetçisiniz, eşiniz mi yardımcı olmuyor?

Bazen herşey insanın üzerine üzerine gelir. Anlaşılan siz bu dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Tam olarak neden şikayetçisiniz, eşiniz mi yardımcı olmuyor?

canim 8 yasindaki cokta kucuk degil kendini idare edebiliyordur islerinide vakit buldukca yapsan kendini zora sokmasan olmaz mi:26:
yada imkanin varsa gundelikci tutsan :44:

çok detaycı inasnım simetri hastaliğim varv elimde değil bazen ölmek bile istiyorum allah korkum olmasa........... derdimi kimseye anlatamıyorum ben kendimi tam ifade edemediğimden beni yalnış anlıyor herkes içimi bilseler

bir doktora gitsen...
sakin ha ölmeyi dusunmek falan iki tane sana ihtiyaci lolan yavrun var ALLAH KORUSUN dusunme oyle seyler
ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…