- 22 Mayıs 2016
- 213
- 124
- 23
- 34
Oluyor da çoğu para verip sınıf atlıyor bildiğim gördüğüm çokbenim de merak edesim tuttu. Ozel universite de parayla okuyunca tahsil tahsil olmuyor mu ?
Beni anlayan nadir insanlardansiniz teşekkür ederim nadide insanAla ala o kendine baksin:/
Uzmeyin kendinizi insanalr elde ettiginin nankoru edemediginin hayrani oluyor.
Canım burda bazıları küçük düşünüyor evet ben içim döktüm. Özeli unide saymayanlar aşağılık kompleksi sahip insanlardır. Konumuza alakası yok.sen bakma onlarabenim de merak edesim tuttu. Ozel universite de parayla okuyunca tahsil tahsil olmuyor mu ?
dogrudur. Ben "tahsil" davasina ille de okudugu okul olarak bakamiyorum da ondan dedim, asil sonrasi onemli. Ne biliyim, en iyi okulda okursun, sonrasinda is hayatinda sansin berbat gider, tahsil okudugun okulla kalir, veya dedigin gibi para odeyip ders gecersin, sonra is hayatinda cok onemli yere gelebilirisn. Cok takilmamak lazim okula :)Oluyor da çoğu para verip sınıf atlıyor bildiğim gördüğüm çok
Evet anltmaya çalıştığım da bu zaten bazıları yazmış özelde okuyanlarıntahsilden görmüyorlar aşağılık kompleksi var fln diye başarılı insan tahsil yapsada başarıe yapmasada. Ben günümüz olaylarından bahsediyorum kim diyebilirki hayır ünide para vermeyen yok diye kimse diyemez herkes gerçekçi olursa daha iyi olurdogrudur. Ben "tahsil" davasina ille de okudugu okul olarak bakamiyorum da ondan dedim, asil sonrasi onemli. Ne biliyim, en iyi okulda okursun, sonrasinda is hayatinda sansin berbat gider, tahsil okudugun okulla kalir, veya dedigin gibi para odeyip ders gecersin, sonra is hayatinda cok onemli yere gelebilirisn. Cok takilmamak lazim okula :)
nyse iyi gunler olsun.
edit sebebi :konulari karistirdim saniyorum :) diger konuya olan yorurumu buraya yazmisim
ay buna çok güldümSana ne yaşatıyor kocan bilmiyorum ama konuların altına beddua bırakıp gidiyorsun o koca nasıl ayakta duruyor hala bilmiyorum
arkadaşım ne yaşadığını söylemezsen konun böyle eğlence mekanı haline gelir.Canım burda bazıları küçük düşünüyor evet ben içim döktüm. Özeli unide saymayanlar aşağılık kompleksi sahip insanlardır. Konumuza alakası yok.sen bakma onlara
ben zaten anlamıyom ikisindende aynı şeyi alıyon bu ne merak kardeşim.Allah, karısına değer vermeyen, başkalarını karısına değişen erkeklerin belasını versin.
Değersiz im gözünde.tahsilli olsamda. Meslwk sahibiyim.Onun gözünde hicbisey im .
ahanda mevzu sanırsam aynen buTipîk bir damızlıktan ayrılmış büyükbaş vakkası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?