Dert

Sonuç olarak diploma alan herkes tahsilli mi orası muamma. Önemli olan kabiliyet.

Amin, tamam, Allah belalarını versin tabi de, işi sadece Allah'a havale etmekle bırakmamak da lazım. Sizi bu kadar değersiz hissettiriyor madem, peki planınız ne bu konuda? Sadece beddua etmek olmamalı.

Devlette de özelde de yurt dışında da okuyup başarılı olanlar zaten bir yerlere geliyor bizim burdaki vurgulamak istediğimiz herşey tahsil değil yani tahsilli olunca aldatılmamak yada başka kötü şeyler başına gelmeyecek diye garanti vermiyorlar. Tahsil sadece eğitim

benim de merak edesim tuttu. Ozel universite de parayla okuyunca tahsil tahsil olmuyor mu ?
Canım burda bazıları küçük düşünüyor evet ben içim döktüm. Özeli unide saymayanlar aşağılık kompleksi sahip insanlardır. Konumuza alakası yok.sen bakma onlara

maalesef ki okul okumak birilerinin gözünde değerli hale gelmek için yeterli bir limit değildir.

benim için de bişey ifade etmiyor zira okumuş cahiller o kadar çok ki..

size gelince belli ki eşiniz canınızı çok yakıyor böyle üzülmek yerine boşansanız..
size değer vermeyip başka kadınlara dört dönen kocanıza tekmeyi bassanız nasıl olur ? madem iş güç sahibi bi kadınsınız sizi durduran nedir?

Oluyor da çoğu para verip sınıf atlıyor bildiğim gördüğüm çok
dogrudur. Ben "tahsil" davasina ille de okudugu okul olarak bakamiyorum da ondan dedim, asil sonrasi onemli. Ne biliyim, en iyi okulda okursun, sonrasinda is hayatinda sansin berbat gider, tahsil okudugun okulla kalir, veya dedigin gibi para odeyip ders gecersin, sonra is hayatinda cok onemli yere gelebilirisn. Cok takilmamak lazim okula :)
nyse iyi gunler olsun.

edit sebebi :konulari karistirdim saniyorum :) diger konuya olan yorurumu buraya yazmisim

Evet anltmaya çalıştığım da bu zaten bazıları yazmış özelde okuyanlarıntahsilden görmüyorlar aşağılık kompleksi var fln diye başarılı insan tahsil yapsada başarıe yapmasada. Ben günümüz olaylarından bahsediyorum kim diyebilirki hayır ünide para vermeyen yok diye kimse diyemez herkes gerçekçi olursa daha iyi olur

Canım burda bazıları küçük düşünüyor evet ben içim döktüm. Özeli unide saymayanlar aşağılık kompleksi sahip insanlardır. Konumuza alakası yok.sen bakma onlara
arkadaşım ne yaşadığını söylemezsen konun böyle eğlence mekanı haline gelir.
meslek sahibi ve tahsillisin madem kendi kendine değer ver ve sana değer vermeyeni hayatında tutma.
ha tutuyorsan bana göre hak ettiğin noktalar var.. insan ne ederse önce kendine eder..

pardon da özeli üniden saymayanlar aşağılık komplekslidir demişsiniz.

aynı bölüme parasını veren 270 ile girerken beyniyle giren 446 ile giriyosa kompleksi yapması gereken kim bi düşünelim.

devlet üniversitesinde tabanla tavan arası maksimum 50 puandır. hadi 90-100 puan olsun bazı yerlere 500lü puanlarla girenler var.

burslu tuttuğu halde gitmediğim özel üniler var benim. devlet üniversitelerindeki prestij sadece bazı özellerde var. koç,sabancı gibi. tam burslu bilgi üni kadirhas vs.

tabii burda devlet üni derken de hepsini kast etmiyorum.

ama tıbbın puanı hangi devlete bakarsanız bakın sağlam puanlar iken 390a tıp okutan özeller vardı.

kompleksi kim yapmalı pardon da?

adam 220 almış şuan dört senelik üni okuyo yıllığı 41.000₺.

benim yarı puanımı almış. babasının cüzdanı okuyanla beyni okuyanı bir tutmayın komik oluyo. (edit: kendi kazandığı parayla okusun eyvallah diyelim )

ek olarak, bir akademisyenin(öyleymişsiniz sanırım bazı arkadaşlar bahsetmiş) neden boşanamadığını merak ediyorum.

bedduamatik olmanızla nam salmışsınız.. var elbet bir derdiniz. nedir tam olarak?

Değersiz im gözünde.tahsilli olsamda. Meslwk sahibiyim.Onun gözünde hicbisey im .

Sen kendi değerinin farkına var bir öküzden beklenti içine girme. Her yerde yazıp bela okuya okuya kendine çevireceksin. Boşan hayatına bak.

seninle ilgilenmiyor, çocuk istemiyor, senin rızan dışında habersizce evin rızkını ailesine veriyor, para yok, hiçbir güvence yok, tatil yok, hergün tartışma..... seni eve bekçi yapmış bu adam. bu adamla durmanın bir sebebi var mı, çok mu seviyorsun, ayrılamıyor musun? bu kadar değer verilecek bir adam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…