Kendine değer versen ve onu biraz Boşver sen. Kendin için yaşasan. Kendine değer verirsen o da buna kayıtsız kalamaz. Biraz ilgisiz davran. Kendin için yasa. Kendini sev. O yokmuş gibi yasa. Rekabet yarat. Emin ol erkekler çok saf. Parmağında oynatabilirsin.Değersiz im gözünde.tahsilli olsamda. Meslwk sahibiyim.Onun gözünde hicbisey im .
Banada tavsıye versene Nasıl yapabılırimKendine değer versen ve onu biraz Boşver sen. Kendin için yaşasan. Kendine değer verirsen o da buna kayıtsız kalamaz. Biraz ilgisiz davran. Kendin için yasa. Kendini sev. O yokmuş gibi yasa. Rekabet yarat. Emin ol erkekler çok saf. Parmağında oynatabilirsin.
İyide herşey tahsil olsa özel üni ye parayla girenler ne olacak ??Sen geçen cocuk istemeyen erkeklerin hepsi gebersin diye beddua etmiyormuydun? Ben mi karıştırdım. Habire sağda solda beddua okuyacağina boşan.
Herşey meslek, tahsil değil gordugun üzere.
İyide herşey tahsil olsa özel üni ye parayla girenler ne olacak ??
Anladım. Genel yazdım yani tahsilli olunca birşey değişmiyor. Sonuç insanHerşey tahsil mi dedim?
Sana ne yaşatıyor kocan bilmiyorum ama konuların altına beddua bırakıp gidiyorsun o koca nasıl ayakta duruyor hala bilmiyorum
Ala ala o kendine baksin:/Değersiz im gözünde.tahsilli olsamda. Meslwk sahibiyim.Onun gözünde hicbisey im .
Kesinlikle tam isabetTipîk bir damızlıktan ayrılmış büyükbaş vakkası
benim de merak edesim tuttu. Ozel universite de parayla okuyunca tahsil tahsil olmuyor mu ?İyide herşey tahsil olsa özel üni ye parayla girenler ne olacak ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?