Dertlemek istiyorum!

geçmiş olsun canım iyiki kurtulmuşsun diyorum.
bu tür insanlar hayattan beklentisi olmayan, başı boş yaşayan,sorumluluktan korkan insanlardır bence.
dilerim bebeğinle dertsiz,güzel bir yaşam sürersin canım........

böyle bi babası olcağına hiç olmasın daha iyi
onuda hayal kırıklığına uğratacaktı yalanlarıyla
genç yaşında kötü şeyler yaşamışsın yaa

o adama da inanamıyorum
nasıl bir vicdan nasıl bir kişilik
kendi çocuğunu merak etmeyen ....

Iiyiki kurtulmuşsun
dağ gibi ailen var arkanda daha çok gençsin
inşallah bundan sonra hep ii insanlarla karşılaşır ve sonsuz mutluluğa ulaşırsın
bebeğin ve sende..

bende hep onu düşündüm inanırmısınız.
Bununla evli olsam bu çocuğa nasıl babalık etcek yalan dolan!!
Mesela söz vercek bişey alcam biyere götürcem diye yapmıcak.
çocuk hüsrana uğrucak sürekli yalan söledğini görünce babasının doğru bişey sanıp oda başlıcak yalana daha büyük dert..

Babam sağlam adamdır benim dürüsttür çalışkandır..
Dua ediyorum alllha uzun ömür ver babama diye..
Uzun ömür verki dedei öğretsin biraz hayatı ona!!!

Bazen babayla sürünmektense,babasız büyümek daha doğrudur.Örnek bu işte..
Fıstık gibi bir mesleğin,babası yerine de sevecek kadar geniş bir yüreğin var anladığım kadarıyla
Arkana bakma,bebeğinle nice güzel ve özel yıllar sizi bekliyor
Eski eşin de gölge etmesin yeter :teselli:

çok güçlü bir kadınsınız.. sizi gerçekten tebrik ediyorum a.s.
siz böyle olduğunuz sürece sizin de oğlunuzun da sırt yere gelmez.
Allah ikinize de çok güzel yazılar yazsın.. iyi insanlarla karşılaştırsın..

bazen babayla sürünmektense,babasız büyümek daha doğrudur.örnek bu işte..
Fıstık gibi bir mesleğin,babası yerine de sevecek kadar geniş bir yüreğin var anladığım kadarıyla
arkana bakma,bebeğinle nice güzel ve özel yıllar sizi bekliyor
eski eşin de gölge etmesin yeter :teselli:

kesinlikle bizimde ailce istediğimiz bu isimlerini dahi duymak istemiyoruz.
Gölge etmesinler..

Sağolun iyi dilekliriniz için beni bugün yüreklendirdiniz

bi parçada olsa gelecek adına soğuk su serptiniz yüreğime
:))

çok güçlü bir kadınsınız.. Sizi gerçekten tebrik ediyorum a.s.
Siz böyle olduğunuz sürece sizin de oğlunuzun da sırt yere gelmez.
Allah ikinize de çok güzel yazılar yazsın.. Iyi insanlarla karşılaştırsın..

2 yılda öğrendim ne kadar güçlü olduğumu hayat öğretti..
Maddi manevi büyük yumruklar aldım bu ringde ama yıkılmadım ayaktayım..
Umarım gelecek güzel olur bizim için..
şimdi kendimi oğluma ve oğlumun geleceğini sağlamak için işime adadım..

Erkek diye bir cins yok benim için artık..

Rabbim çocuğuna sağlıkla uzun ömür versin hayırlı ir evlat olur inşallah yüzün onla güler.kurtulduğuna şükretmelisinn benceee

Canım...

Malesef kötü olaylar hep başkasının başına gelir sanırız değil mi?:((

Sen de çok büyük talihsizlikler yaşamışsın ama atlatmışsın anladığım kadarı ile..

Yıllarını, ömrünü verdikten sonra gerçek yüzünü görmek belki daha acı olurdu, herşeyde bir hayır vardır.

Kimsenin yaptığı da kimsenin yanına kalmıyor, sen rahat ol..

Geçmişe takılıp da geleceğini gölgeleme..Olan olmuş..

Bundan sonra oğlunla birlikte yeni hayatında mutluluklar dilerim..

canım...

Malesef kötü olaylar hep başkasının başına gelir sanırız değil mi?:((

sen de çok büyük talihsizlikler yaşamışsın ama atlatmışsın anladığım kadarı ile..

Yıllarını, ömrünü verdikten sonra gerçek yüzünü görmek belki daha acı olurdu, herşeyde bir hayır vardır.

Kimsenin yaptığı da kimsenin yanına kalmıyor, sen rahat ol..

Geçmişe takılıp da geleceğini gölgeleme..olan olmuş..

Bundan sonra oğlunla birlikte yeni hayatında mutluluklar dilerim..

amin...
Inşallah kalmaz yanlarına duyarımm

Allah sabır versin cnm benim ablamda buna benzer şeyler yaşadı
karşı taraf düğünlerde süslenip oynarken biz ağlıyoduk
ama diyorum allah elbet bigün verecek cezalarını
raabim bilir ne yapacağını

Allah yardımcın olsun İlayda, neyseki mesleğin var ve ayakları üstünde duran bir kadınsın.

canım çok zor şeyler yaşamışsın annenem hep son gürlüğü versin der inşallah ömründe başka dert görmezsin

ah hayatım insanız başımıza her şey gelir.şurda bir anlatsak kimlerin ne derdi vardır ama sen onun düzeleceğine inanıp çocuk doğrumakla hata yapmışın.şimdi birde çocuk var.olmasa hayatını sil baştan kurar bekar hayatındaki gibi devam ederdin.ama olan olmuş allah çocuğunla mutluluklar versin.ben de nişanlandım ardından eş durumundan nikah ertesi gün başını kapat dedi sonra ailemle oturcam dedi.öncesinde asla kapalı istemiyordu ailesiyle aynı semti dahi istemiyordu.ama bizim düğüne iki ayımız vardı nikahtan sonra.eşyalar alınmış düğün hazırlıklaır yapılmıştı benim tek şansım onun gerçek yüzünü erken görmek oldu ayrıldım düğün olmadan ve yapmadığım evliliiğin boşanmasını yaşadım.yani neler geçiyor bu hayatlardan neler.çocuğun için güçlü dur.

Canım benim 2 yıl sürmüş 20 sene iliklerine kadar sömürseydide hasta olsaydın ne yapardın...
Kurtumuşsun sevin bırak konuşsunlar it ürür kervan yürür bebeğinede allah sağlık sıhhat versin..bizler için öp bebeşini
türk filmlerine aman yuh bu kadar da olmaz saçmalığa bak derdik dimi...
Ama türk filmeleri gerçekmiş....

Bazı çocukların babalarıyla büyümemeleri daha evladır..
Sizin durumunuzda onu gösteriyor..
Tutarsız bir babayla büyümektense,aklı başında bir anneyi yeğlerim..
Güçlü olmanıza sevindim.Allah zor zamanında kulunun yanındadır..

allah sabır versin cnm benim ablamda buna benzer şeyler yaşadı
karşı taraf düğünlerde süslenip oynarken biz ağlıyoduk
ama diyorum allah elbet bigün verecek cezalarını
raabim bilir ne yapacağını

aynen canım...
Ilk darbesinde ailesi bi akrabasının düğününde süslenmiş göbek atıyolardı.
Benide sürükledyip götürdü..
Iğrendim resmen hallerinden akılları 5 karış havada annesinin ve kızkardeşlerinin.
Sonradan görme zaten bi kız kardeşi zengin bi koca bulmuş..
Benim yanımda sürekli hava atıp duruyodu..gerizekalılar aklıma geldikçe boğasım geliyor!!!

İlayda cığım;Allah yardımcın olsun.Sağlıkla,neşeyle evladını büyüt inşallah.Hayatta çocuklarımızdan önemli ne var?Allh onun eksikliğini göstermesin.Emin ol canım,biz kadınlar kapalı kapılar ardında neler yaşıyoruz da dışarıya belli etmiyoruz.Güçlüymüş gibi duruyoruz.Ama ne yapalım halimize şükür etmeliyiz.Bir kötüsünü düşünüp moral vermeliyiz.En kısa zamanda daha iyi olursun umarım arkadaşım.a.s.

ah hayatım insanız başımıza her şey gelir.şurda bir anlatsak kimlerin ne derdi vardır ama sen onun düzeleceğine inanıp çocuk doğrumakla hata yapmışın.şimdi birde çocuk var.olmasa hayatını sil baştan kurar bekar hayatındaki gibi devam ederdin.ama olan olmuş allah çocuğunla mutluluklar versin.ben de nişanlandım ardından eş durumundan nikah ertesi gün başını kapat dedi sonra ailemle oturcam dedi.öncesinde asla kapalı istemiyordu ailesiyle aynı semti dahi istemiyordu.ama bizim düğüne iki ayımız vardı nikahtan sonra.eşyalar alınmış düğün hazırlıklaır yapılmıştı benim tek şansım onun gerçek yüzünü erken görmek oldu ayrıldım düğün olmadan ve yapmadığım evliliiğin boşanmasını yaşadım.yani neler geçiyor bu hayatlardan neler.çocuğun için güçlü dur.

haklısın ama işte yaşadıklarımın çeyreğini yazabildim ancak.
bu bebeği yapmak istemedim zaten bebek istemedim..
oda benim isteğim dışında gelişti..anlarsınız resmen tecavüz etti diyebilirim..yapma istemiyorum diye bağıdığımı hatırlıyorum..neyse bunları konuşmak bile utandırıyor beni..

herkesin hikayesi ayrı..
ama sen benden şanslıymışsın keşke bende görebilseydim en baştan...
gözüm iyice körleşmişş

İlayda cığım;Allah yardımcın olsun.Sağlıkla,neşeyle evladını büyüt inşallah.Hayatta çocuklarımızdan önemli ne var?Allh onun eksikliğini göstermesin.Emin ol canım,biz kadınlar kapalı kapılar ardında neler yaşıyoruz da dışarıya belli etmiyoruz.Güçlüymüş gibi duruyoruz.Ama ne yapalım halimize şükür etmeliyiz.Bir kötüsünü düşünüp moral vermeliyiz.En kısa zamanda daha iyi olursun umarım arkadaşım.a.s.

sorma canım!!
ben ayrıldığımda herkes şok oldu..
zor günler yaşadığını hiç hissettirmedin helal olsun dediler..
ben hep idare ettim kimseye anlatmadım..bizde anlatılmaz aile meseleleri..
ama onlar sağda solda atıp tuttular işte bu beni sinir etti.
hem suçlular hem nasıl böle sağda solda konuşabiliyolar.
ama açtım ağzımı yumdum gözümü küçücük ezildiler karşımda bir daha anmayın benim adımı adiler dedim...
ama adiler işte yapcak bişey yok

Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın bu yaşında.ınşallah bundan sonra hayat sana bunları unutturacak güzel ve mutlu günler getirir oğlun ve ailenle birlikte.

Back
X