• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertler derya olmus bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben

Evli adamlarla birlikte olursanız daha çok dertlenirsiniz. Size üzülmüyorum evli adam uğruna evliliğinizi bitirip o çocukları sefil etmenize üzülüyorum sadece. Kendi zevklerinizin peşinden koşacağım diye o çocukları heba ettiniz
Eyle deme, kocası da onu aldatmış, öyle olunca mazur görmek gerekiyor tabi. 🙄

Bende Dalga gectiginiz seyleri yasamadan ölmeyin emi
Bıkmadınız bedduadan. Yapmama gibi bir tercihiniz varken bile bile yaptığınız şeyleri biri yüzünüze çarpınca o ettiğiniz beddua tutmaz.

C Calcifer
:KK53::KK53::KK53:
images.jpeg

Bende Dalga gectiginiz seyleri yasamadan ölmeyin emi
dalge geçmemişler ki sen asıl soruna odaklan demişler ciddi sorunların var ve erkekler seni cinsel açıdan suistimal edebiliyorlar dertler derya olur sana çok evli adam boşanacağım dedi diye onunla birlikte olmamalısın şu nikahı niye kıyıyorsunuz ya siz anlamıyorum bu kadar önemsiz bir şey mi o nikah bi süre hayatına "erkek" alma bi tedavi ol yazık o çocuklara babası pisliğin teki olabilir ama sen onların annesisin kendine gelmelisin iki adamla evliyken görüşünce birileri buna yanlış diyorsa sen niye ona beddua ediyorsun

Bence imkaniniz varsa psikolojik destek alin. Bir insan kendi hayatinda böyle savruluyorsa o zaman ciddi ic sorunlari vardir. Bunu dalga gecmek icin yazmiyorum. Iyilesmeniz lazim. Cocuklariniz da varmis. Onlarin size ihtiyaci var. Insallah kendinizi toparlarsiniz

Bence imkaniniz varsa psikolojik destek alin. Bir insan kendi hayatinda böyle savruluyorsa o zaman ciddi ic sorunlari vardir. Bunu dalga gecmek icin yazmiyorum. Iyilesmeniz lazim. Cocuklariniz da varmis. Onlarin size ihtiyaci var. Insallah kendinizi toparlarsiniz
Saol ama Karsıma hep serefsizler cıktı bugune dek

Back
X