• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertler derya olmus bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben

Bende Dalga gectiginiz seyleri yasamadan ölmeyin emi

Senin ahlarin tutsa sevgililerine tutar ya da dönmesini beklediğin aldattığın kocana tutar ama tutmuyorsa bir kendini sorgula bakalım bu bedduaları ediyorum ama neden dönüp dolaşıp beni buluyor diye bir sor.

guneshergundogar guneshergundogar şöyle bir baktım da aldatılmış, aldatmış, duygularınız suistimal edilmiş vs vs. Önce kendinizi sonra da çocuklarınızı düşünerek düzenli bir destek almanızı öneririm.
Sanıyorum boşluktasınız ve oradan oraya savrulmuşsunuz. Böyle şarkı sözleri yazarak içinde bulunduğunuz durumu daha da depresif hale getirmek, arabeske bağlamak size iyi gelmeyecektir. Maddi durumunuzu bilmiyorum özel bir destek sizi çok zorlayacaksa tıp fakültelerinde özel muayene ile çok tecrübeli hekimlere cüzi bir ücret ödeyerek ulaşabilirsiniz. Lütfen ihmal etmeyin.

Saol ama Karsıma hep serefsizler cıktı bugune dek

Ben internetde bir video görmüstüm ve adam bunu söylüyordu: "Simdiye kadar b** gecen bütün gecen iliskilerin tek ortak bir noktasi var - oda sensin!" O hesap: Bütün karsiniza cikan veya tanimaya sectiginiz insanlar serefsiz cikiyorsa secme kriterlerinizi gözden gecirin. Belki tanisma sürecinde gerektiginden fazla inanmayi seciyorsunuz. Hepimiz ilgiyi begeniyoruz, ama kendimizi ve duygularimizi da koruma altina almayi ögrenmeliyiz

Formatın ağzına nasıl edilir adlı çalışmayı izlediniz. :KK53:
Twitter açıp yazın bunları, olmadı 50-60 yaş aralığında insanların olduğu Facebook grupları var, oralara üye olun. Forumun amacı bu değil.

guneshergundogar guneshergundogar şöyle bir baktım da aldatılmış, aldatmış, duygularınız suistimal edilmiş vs vs. Önce kendinizi sonra da çocuklarınızı düşünerek düzenli bir destek almanızı öneririm.
Sanıyorum boşluktasınız ve oradan oraya savrulmuşsunuz. Böyle şarkı sözleri yazarak içinde bulunduğunuz durumu daha da depresif hale getirmek, arabeske bağlamak size iyi gelmeyecektir. Maddi durumunuzu bilmiyorum özel bir destek sizi çok zorlayacaksa tıp fakültelerinde özel muayene ile çok tecrübeli hekimlere cüzi bir ücret ödeyerek ulaşabilirsiniz. Lütfen ihmal etmeyin.
Psikologa gittim evet tek yaptıgı dinlemek o bile dedi
cok zor seyler yasamıssın
iyi dayanmıssın bile dedi

aldatmışsınız, defalarca aldatılıp affetmişsiniz, evli bir adamla olup onun eşini boşayip size gelmesini beklemissiniz; sonra da karşınıza çıkan adamları suçluyorsunuz. bence daha da fenası her birini gelip buraya yazmışsınız. pişmanlıkla, akıl almak için değil; küstahça. halen evliyken sevgiliniz engelleyip engeli kaldırıyor diye konu açmışsınız. nasıl ciddiye alınmayı bekliyorsunuz, üstelik daha kendinize saygınız yokken?

hayat kınadığımız davranışların
karşımıza çıkan pis adamların başımıza getirmesi değil. kendi hayatımda edilgen olmayı kabul etmiyorum!

aldatmışsınız, defalarca aldatılıp affetmişsiniz, evli bir adamla olup onun eşini boşayip size gelmesini beklemissiniz; sonra da karşınıza çıkan adamları suçluyorsunuz. bence daha da fenası her birini gelip buraya yazmışsınız. pişmanlıkla, akıl almak için değil; küstahça. halen evliyken sevgiliniz engelleyip engeli kaldırıyor diye konu açmışsınız. nasıl ciddiye alınmayı bekliyorsunuz, üstelik daha kendinize saygınız yokken?

hayat kınadığımız davranışların
karşımıza çıkan pis adamların başımıza getirmesi değil. kendi hayatımda edilgen olmayı kabul etmiyorum!
taş yere düşmeden cıngırdar mı ?
O Tas kafana duserse cıngırdar belki dene istersen

Psikologa gittim evet tek yaptıgı dinlemek o bile dedi
cok zor seyler yasamıssın
iyi dayanmıssın bile dedi
Kırmızı Oda'ya mi gittiniz? Iyi psikologlar yalnizca dinlemez. Odevler verir, kitaplar verir, gerekirse hipnoterapi yapar.

Back
X