Dertler ust uste..

İşsizlik bu zamanda kötü bir şey.Biraz sabır ve gayretli olmalı babanız..
En azından sizler için..
Para olmayınca huzurda kalmıyor artık..
Çok zor çok..

Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun canım, benim babamda sıkılınca çekilmez oluyor resmen sinirlenmeye yer arar

İşsizlik bu zamanda kötü bir şey.Biraz sabır ve gayretli olmalı babanız..
En azından sizler için..
Para olmayınca huzurda kalmıyor artık..
Çok zor çok..

Allah yardımcınız olsun

malesef dusunceli degil. Pat diye birakip gelmis sanki bekar. Onun yuzunden hastalik sahibi oldum Allah bana sabir versin gercekten. Annemde guclu bir kadin dgl anninda yansitir bize ornegin kapiyi acti surati sirke satiyor hemn baban isten cikmis dedi. Surati gorseniz cenaze var evde o sekil. tamam onuda anliyorum bikti o da ama bn hastayim ya surekli cokuyorum. Allahim.bana guc verr baska bir arzum yok

Yaş kaç merak ettim

Çalışmak, para kazanmak kolay değil.
Hepimiz türlü çileler çekiyoruz bu yolda.
Kaba, cahil insanlarla muhattap oluyoruz.

Bir baba olarak bunu görmeli ve sabırlı olmalı babanız da.

Bu şekilde konuşma yapmayı denediniz mi kendisiyle?

Allah yardımcınız olsun.
Evde tek çalışan baban mı? Yani şuan hiçbir geliriniz yok mu?
hyr yok bn okuyorum kardesim okuyr. bn haftasonu calisip kndi parami cikariyorm ancak. babam ise adama kizip isyernde pat die cikip gelior. tam.bir kafasiz. anlamiyor kac kez konustum siz keyfinize bakin diyor neyin keyfine bakacaksam.. ayni odada oturuyrz babam.olunca hem sigara iciyor hem.pc den sesi aciyor tv izlnmiyr yatakodasi soguk ev sobali. cidden kotu oldu yine isten cikmasi zaten.psikolojikmn kotuyum

konustum .. ama.iste malesef boyle.. hata en son kac kez acillik oldum.bu bunalimlardan dusunceli olsa isi birakmazdi heryerde sornlu insanlar var biktim ya bu da can

Okuyorsan derslerine çok çalış kendini geliştir. Hayatını kurtar ki o evden de kurtul..

hangi psikolojiyle gelistirim ah ahh.. artik kaldirmiyor bunyem ilacla yasiyorum bn strese gelemiyorum. calissam ne olack baska eve mi cikabilcm evlilik desen hic srma o konularda da sanssizim

hangi psikolojiyle gelistirim ah ahh.. artik kaldirmiyor bunyem ilacla yasiyorum bn strese gelemiyorum. calissam ne olack baska eve mi cikabilcm evlilik desen hic srma o konularda da sanssizim
Kemdini böyle bırakırsan olmaz tabi senin tek odak noktan oradan alnının akıyla siyrilmak olmalı allah yolunu açık etsin

Eyvah eyvah. Evde okuyan 2 çocuk varken babandaki rahatlık pes dedirtecek seviyede.

Kemdini böyle bırakırsan olmaz tabi senin tek odak noktan oradan alnının akıyla siyrilmak olmalı allah yolunu açık etsin

ne yapim soyleyin allah askina zaten depresyondayim bu bir. anksiyetem var stres vucuduma vuruyr hastalaniyrm bu iki. babam smdi evdeykn huzurda yok annemle devamli atismalar dirdirlar. Annemin surati sirke satiyor. Ne yapim nasil motive olim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…