- Konu Sahibi karbeyaz00
-
İşsizlik bu zamanda kötü bir şey.Biraz sabır ve gayretli olmalı babanız..
En azından sizler için..
Para olmayınca huzurda kalmıyor artık..
Çok zor çok..
Allah yardımcınız olsun
Yaş kaç merak ettimPsikolojikmen coktugum bir donemdeyim. Depresyon ve anksiyete sorunlariyla bogusuyorum. Bunda katkisi olan babamin issizligi ve sevgilimdn ayrilmamdi. Patladi cunku neyse babam en azindan calisiyordu son bir aydir rahatladik diyordum yine isi birakmis. Kimseyle anlasamiyor pat diye birakiveriyor anlayissiz bizi de sikan evdeyken fosur fosur sigara icen biri oldugu
icin morelmen eve geldigim andan beri dahada coktum. Ne guzel mutluydm yoldayken cigkofte aldim kestane aldm evimizde guzelce otururuz ilaclarimi da kullaniyorum iyilesirim diyordum . Allahim artik.mutlu olim nolurr yalvariyorum artik ya... Allah icin dua edin bana...
22Yaş kaç merak ettim
hyr yok bn okuyorum kardesim okuyr. bn haftasonu calisip kndi parami cikariyorm ancak. babam ise adama kizip isyernde pat die cikip gelior. tam.bir kafasiz. anlamiyor kac kez konustum siz keyfinize bakin diyor neyin keyfine bakacaksam.. ayni odada oturuyrz babam.olunca hem sigara iciyor hem.pc den sesi aciyor tv izlnmiyr yatakodasi soguk ev sobali. cidden kotu oldu yine isten cikmasi zaten.psikolojikmn kotuyumAllah yardımcınız olsun.
Evde tek çalışan baban mı? Yani şuan hiçbir geliriniz yok mu?
Çalışmak, para kazanmak kolay değil.
Hepimiz türlü çileler çekiyoruz bu yolda.
Kaba, cahil insanlarla muhattap oluyoruz.
Bir baba olarak bunu görmeli ve sabırlı olmalı babanız da.
Bu şekilde konuşma yapmayı denediniz mi kendisiyle?
Okuyorsan derslerine çok çalış kendini geliştir. Hayatını kurtar ki o evden de kurtul..
Kemdini böyle bırakırsan olmaz tabi senin tek odak noktan oradan alnının akıyla siyrilmak olmalı allah yolunu açık etsinhangi psikolojiyle gelistirim ah ahh.. artik kaldirmiyor bunyem ilacla yasiyorum bn strese gelemiyorum. calissam ne olack baska eve mi cikabilcm evlilik desen hic srma o konularda da sanssizim
hyr yok bn okuyorum kardesim okuyr. bn haftasonu calisip kndi parami cikariyorm ancak. babam ise adama kizip isyernde pat die cikip gelior. tam.bir kafasiz. anlamiyor kac kez konustum siz keyfinize bakin diyor neyin keyfine bakacaksam.. ayni odada oturuyrz babam.olunca hem sigara iciyor hem.pc den sesi aciyor tv izlnmiyr yatakodasi soguk ev sobali. cidden kotu oldu yine isten cikmasi zaten.psikolojikmn kotuyum
bu durumda yatip olmeliyim sanirsam..Eyvah eyvah. Evde okuyan 2 çocuk varken babandaki rahatlık pes dedirtecek seviyede.
bu durumda yatip olmeliyim sanirsam..
Kemdini böyle bırakırsan olmaz tabi senin tek odak noktan oradan alnının akıyla siyrilmak olmalı allah yolunu açık etsin
Tabiki hayır.
Annen bu konuda ne diyor?
Babanı yola getirebilecek tek kişi annen bence...
Tabiki hayır.
Annen bu konuda ne diyor?
Babanı yola getirebilecek tek kişi annen bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?