Başkalarına göre yaşamayın lütfen olan olmuş bundan sonra ki hayatınız güzel olsunHerkese merhabalar.ben dört yıl önce ailemin istemediği biriyle evlendim ama dediklerinde haklı oldular beni mahçup etti başta ailem olmak üzere herkese.ayrıldım ailemin yanına geldim herşey daha kötüye gitmeye başladı akrabalar tanıdıklar ailesini dinlemedi bak geri döndü laflar sözler dışandım çok hor görüldüm derken babam hastalandı kanser hastalığına onun suçlusuda oldum iki katına çıktı üzüntüm sıkıtım iyice.babasını hasta eden vefatına sebep olanda oldum.iki yıla yaklaştı babamı kaybedeli şimdi birisi var hayatımda tanıdığımız köylümüz bi aileden.bu sefere yine üzerime geliyolar babasına sebep oldu nasıl evleniyo diye sürekli konuşuyolar karşımda ben napabilirim ıssız bi adaya yerleşip hayatla irtibatımımı kopariyim yada bende mi öliyim dertleri istekleri ne ben bu insanlarla mesafeli olduğum halde benimle kavga edip dedikodumu yapıyolar sağda solda.nerede hata yapmş olabilirim artık bende bilemiyorum bunaldım yazmak geldi içimden teşekkürediyorum sizlere görüşleriniz için
Benim onları görmezden gelmem rahatsız ediyo zatenBaşkalarına göre yaşamayın lütfen olan olmuş bundan sonra ki hayatınız güzel olsun
Bırakın zorlarina gitsin hasetler demekkiBenim onları görmezden gelmem rahatsız ediyo zaten
Benden uzak gitseler de allahtan bulsunlar.muhattap bile değilim inankiBırakın zorlarina gitsin hasetler demekki
Susmuyolar gerçekten cevabını vermedikçe havlıyolar afedirsinBazen görmezden gelmek sessiz kalmak doğru olan ama bazen de insanlara ağızlarının payını vermek gerekiyor. Aksi halde kendilerini haklı görüp susmuyorlar.
Umursamam zorla burnumun dibinde bitiyolarİnsanların ne dediğini umursayacak kadar uzun yaşamıyoruz
Kimseye zarar vermediğiniz sürece istediğinizi yaşayın hayatınıza bakın
Mutlu olduğumuzda rahatsız olan insanlar var genelde hep o lüzumsuz sesler onlardan çıkar
Orası öyle zaten istenmiyodu beni rezil ettiGeçmiş tecrubenizden iyi bir ders almış olmanız güzel.Bu ilişkinizde inşallah aynı hataları yapmazsınız zira ailenin olumsuz düşündüğü adaylar hep ise yaramaz çıkıyor.
senin üzerine geldiklerinde höt demeyi bilmezsen daha da gelirler. biri laf etti mi deyim yerindeyse ağzına et. Bak bakalım bir daha biri hadsizlik yapabiliyomu.Herkese merhabalar.ben dört yıl önce ailemin istemediği biriyle evlendim ama dediklerinde haklı oldular beni mahçup etti başta ailem olmak üzere herkese.ayrıldım ailemin yanına geldim herşey daha kötüye gitmeye başladı akrabalar tanıdıklar ailesini dinlemedi bak geri döndü laflar sözler dışandım çok hor görüldüm derken babam hastalandı kanser hastalığına onun suçlusuda oldum iki katına çıktı üzüntüm sıkıtım iyice.babasını hasta eden vefatına sebep olanda oldum.iki yıla yaklaştı babamı kaybedeli şimdi birisi var hayatımda tanıdığımız köylümüz bi aileden.bu sefere yine üzerime geliyolar babasına sebep oldu nasıl evleniyo diye sürekli konuşuyolar karşımda ben napabilirim ıssız bi adaya yerleşip hayatla irtibatımımı kopariyim yada bende mi öliyim dertleri istekleri ne ben bu insanlarla mesafeli olduğum halde benimle kavga edip dedikodumu yapıyolar sağda solda.nerede hata yapmş olabilirim artık bende bilemiyorum bunaldım yazmak geldi içimden teşekkürediyorum sizlere görüşleriniz için
Doğru diyosun ses çıkarıncada aramızdaki samimiyetten sana laf ediyorum diyo ahlaksızın biri demişti lafa baksenin üzerine geldiklerinde höt demeyi bilmezsen daha da gelirler. biri laf etti mi deyim yerindeyse ağzına et. Bak bakalım bir daha biri hadsizlik yapabiliyomu.
Hangi devirden yazıyorsunu
Yıl 2022 ama bu şekilde etrafımdakilerHangi devirden yazıyorsunuz?
Kimseyi ilgilendiren bir durum yokUmursamam zorla burnumun dibinde bitiyolar
İlk değil onunda ikinci evliliği.bilmiyorum neyi çekemiyolarKimseyi ilgilendiren bir durum yok
Hiç biriyle muhattap olmayın.
Benim içime evleneceğiniz kişinin ilk evliliği gibi doğdu
Bundan dolayı daha da kudurup laf ederler
Mümkünse o kişilerin yanında çok keyifli ve relax görününnİlk değil onunda ikinci evliliği.bilmiyorum neyi çekemiyolar
Bende tam tersi takıyorum işte haklısınMümkünse o kişilerin yanında çok keyifli ve relax görününn
Beter olsunlar fesatlık edenler.
Ayyyy seviyorum böyle tip insanları kudurtmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?