- 14 Mart 2022
- 2.547
- 7.104
- 108
- 43
Taktığını anladım canımBende tam tersi takıyorum işte haklısın
onlara belli etme tam tersi düşünsünler demek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taktığını anladım canımBende tam tersi takıyorum işte haklısın
Ben görmiyim diye köşe bucak kaçıyorum elinden geldiğinceTaktığını anladım canım
onlara belli etme tam tersi düşünsünler demek istedim
Herkes her zaman konuşur. Duymayacaksınız, yüzünüze konuşanı da sertçe susturacaksınız. İnsanımız magazin konuşmayı sever, kendinizi meze yaptırmayın tepkinizi koyun.Herkese merhabalar.ben dört yıl önce ailemin istemediği biriyle evlendim ama dediklerinde haklı oldular beni mahçup etti başta ailem olmak üzere herkese.ayrıldım ailemin yanına geldim herşey daha kötüye gitmeye başladı akrabalar tanıdıklar ailesini dinlemedi bak geri döndü laflar sözler dışandım çok hor görüldüm derken babam hastalandı kanser hastalığına onun suçlusuda oldum iki katına çıktı üzüntüm sıkıtım iyice.babasını hasta eden vefatına sebep olanda oldum.iki yıla yaklaştı babamı kaybedeli şimdi birisi var hayatımda tanıdığımız köylümüz bi aileden.bu sefere yine üzerime geliyolar babasına sebep oldu nasıl evleniyo diye sürekli konuşuyolar karşımda ben napabilirim ıssız bi adaya yerleşip hayatla irtibatımımı kopariyim yada bende mi öliyim dertleri istekleri ne ben bu insanlarla mesafeli olduğum halde benimle kavga edip dedikodumu yapıyolar sağda solda.nerede hata yapmş olabilirim artık bende bilemiyorum bunaldım yazmak geldi içimden teşekkürediyorum sizlere görüşleriniz için![]()
İnşallah kendileri çoluk çocuklarıda benim yaşadığımı yaşar öyle dedim artık yüzlerineHerkes her zaman konuşur. Duymayacaksınız, yüzünüze konuşanı da sertçe susturacaksınız. İnsanımız magazin konuşmayı sever, kendinizi meze yaptırmayın tepkinizi koyun.
Şu hayatta herkes hata yapar hepimiz insanız yanlış bir evlilik tercihi yapmış olabilirsin bu seni kötü bir insan yapmaz ya da seni suçlu yapmaz. Baban için başın saolsun ama ölüm denen şey kaderdir kimse eceli gelmeden sırf evladının yanlış kararı sebebiyle ölmez. Etrafında konuşan o insanlara karşı ezilme kendini kötü hissetme gerekirse gerektiği yerde uygun bir dille hepsinin cevabını ver sen açık açık onlara cevap verme cesaretinde bulunursan onları susturabilirsin. Sen onlara karşı sustukça daha çok konuşacaklardır. Ve sen olarak kimseyi dinleme eğer mutlu olacağına inanıyorsan ve gerçekten seviyorsan karşındaki kişide seni sevdiğini hissettiriyorsa evlen sonuç olarak sen ne yaparsan yap o birileri her zaman konuşur..Herkese merhabalar.ben dört yıl önce ailemin istemediği biriyle evlendim ama dediklerinde haklı oldular beni mahçup etti başta ailem olmak üzere herkese.ayrıldım ailemin yanına geldim herşey daha kötüye gitmeye başladı akrabalar tanıdıklar ailesini dinlemedi bak geri döndü laflar sözler dışandım çok hor görüldüm derken babam hastalandı kanser hastalığına onun suçlusuda oldum iki katına çıktı üzüntüm sıkıtım iyice.babasını hasta eden vefatına sebep olanda oldum.iki yıla yaklaştı babamı kaybedeli şimdi birisi var hayatımda tanıdığımız köylümüz bi aileden.bu sefere yine üzerime geliyolar babasına sebep oldu nasıl evleniyo diye sürekli konuşuyolar karşımda ben napabilirim ıssız bi adaya yerleşip hayatla irtibatımımı kopariyim yada bende mi öliyim dertleri istekleri ne ben bu insanlarla mesafeli olduğum halde benimle kavga edip dedikodumu yapıyolar sağda solda.nerede hata yapmş olabilirim artık bende bilemiyorum bunaldım yazmak geldi içimden teşekkürediyorum sizlere görüşleriniz için![]()
Çok doğru dedin babam bana düğün yapacağını söylerdiBakmayın siz onlara ağzı olan konuşuyor nasıl olsa , bir insanı anlamak için aynı şeyleri yaşamak gerekir, sinanmadigimiz konularda konuşup, öneride bulunmak çok kolay , siz nasıl mutlu olucaksaniz öyle yaşayın, babanız yaşasaydı o da sizin mutluluğunuzu isterdi.
Allah razı olsunŞu hayatta herkes hata yapar hepimiz insanız yanlış bir evlilik tercihi yapmış olabilirsin bu seni kötü bir insan yapmaz ya da seni suçlu yapmaz. Baban için başın saolsun ama ölüm denen şey kaderdir kimse eceli gelmeden sırf evladının yanlış kararı sebebiyle ölmez. Etrafında konuşan o insanlara karşı ezilme kendini kötü hissetme gerekirse gerektiği yerde uygun bir dille hepsinin cevabını ver sen açık açık onlara cevap verme cesaretinde bulunursan onları susturabilirsin. Sen onlara karşı sustukça daha çok konuşacaklardır. Ve sen olarak kimseyi dinleme eğer mutlu olacağına inanıyorsan ve gerçekten seviyorsan karşındaki kişide seni sevdiğini hissettiriyorsa evlen sonuç olarak sen ne yaparsan yap o birileri her zaman konuşur..
Ne güzel işte aileniz böyle düşünüyorsa diğerlerinin fikirleri hiç önemli değil, evlenin mutlu olun istiyorsanız düğünde yapın hayat sizin.Çok doğru dedin babam bana düğün yapacağını söylerdi
Gelip insanı üzmek istiyolar işte yoksa doğru dediğinNe güzel işte aileniz böyle düşünüyorsa diğerlerinin fikirleri hiç önemli değil, evlenin mutlu olun istiyorsanız düğünde yapın hayat sizin.
Ben de ailemin hiç istemediği hatta evlenmemem için onların savaş verdiği benim de evlenmek için savaş verdiğim biriydi. Evlendim 8 ay sonra annem öldü. Aynen ben de suçlandım, ben d ekendşmi suçladım yıllarca. Ben sebep oldum düşünceisnim saçma olduğunu anlamam yıllarımı aldı umarım siz daha kısa süre de toparlarsınız. Siz sebep olmadınız. Nu güne kadar hiç kimse üzmememii miydi babanızı elbette hayır. Onların ölümü bizim kararımıın sonrasın denk gelmesi şanssızlığımız. İnsanın ölüm saati bellidir ömrü bellidir. O ikişiyle iyi olacak sandınız ancak yanıldınız. Hayat bu kümse yanılmam diyebilir mi? Ayrıca birine aşık olup onunla evlenmek isyemek kadar doğal bir şey yok. Yanlış karar oldupunu keşke daha çnce görebilseydik ama görmedik bu bizi hayat boyu suçlu yapmaz yapmamalı. Kendinizi, suçlamayı bırakın laflara da kulağınızı, tıkayın. Güçlü olun güçlü durun. İkinci evlilikte tabi ki daha dikkatli olun ama ne kadar dşkkat edersek edelim yaşamadan mutlu olacağımız da garanti edemez ki kimse. Umarım çok mutlu olutsunuz. Sizi yargılayan imsanlar onlarım het dediğini yapsanız size madalya da vermeyecekler. Zor da ols azerre umursamayın dik durun. Umarım çok, mutlu bir hayatınız olur.Herkese merhabalar.ben dört yıl önce ailemin istemediği biriyle evlendim ama dediklerinde haklı oldular beni mahçup etti başta ailem olmak üzere herkese.ayrıldım ailemin yanına geldim herşey daha kötüye gitmeye başladı akrabalar tanıdıklar ailesini dinlemedi bak geri döndü laflar sözler dışandım çok hor görüldüm derken babam hastalandı kanser hastalığına onun suçlusuda oldum iki katına çıktı üzüntüm sıkıtım iyice.babasını hasta eden vefatına sebep olanda oldum.iki yıla yaklaştı babamı kaybedeli şimdi birisi var hayatımda tanıdığımız köylümüz bi aileden.bu sefere yine üzerime geliyolar babasına sebep oldu nasıl evleniyo diye sürekli konuşuyolar karşımda ben napabilirim ıssız bi adaya yerleşip hayatla irtibatımımı kopariyim yada bende mi öliyim dertleri istekleri ne ben bu insanlarla mesafeli olduğum halde benimle kavga edip dedikodumu yapıyolar sağda solda.nerede hata yapmş olabilirim artık bende bilemiyorum bunaldım yazmak geldi içimden teşekkürediyorum sizlere görüşleriniz için![]()
Rica ederim hakkında hayırlısı olsunnAllah razı olsunCevap versende insan değiller ben yaşantıma bakarım evlilik içinde hep hayırlsı derim teşekkürediyorum güzel düşüncelerin için
Canım benim ya üzüldüm senin içindeBen de ailemin hiç istemediği hatta evlenmemem için onların savaş verdiği benim de evlenmek için savaş verdiğim biriydi. Evlendim 8 ay sonra annem öldü. Aynen ben de suçlandım, ben d ekendşmi suçladım yıllarca. Ben sebep oldum düşünceisnim saçma olduğunu anlamam yıllarımı aldı umarım siz daha kısa süre de toparlarsınız. Siz sebep olmadınız. Nu güne kadar hiç kimse üzmememii miydi babanızı elbette hayır. Onların ölümü bizim kararımıın sonrasın denk gelmesi şanssızlığımız. İnsanın ölüm saati bellidir ömrü bellidir. O ikişiyle iyi olacak sandınız ancak yanıldınız. Hayat bu kümse yanılmam diyebilir mi? Ayrıca birine aşık olup onunla evlenmek isyemek kadar doğal bir şey yok. Yanlış karar oldupunu keşke daha çnce görebilseydik ama görmedik bu bizi hayat boyu suçlu yapmaz yapmamalı. Kendinizi, suçlamayı bırakın laflara da kulağınızı, tıkayın. Güçlü olun güçlü durun. İkinci evlilikte tabi ki daha dikkatli olun ama ne kadar dşkkat edersek edelim yaşamadan mutlu olacağımız da garanti edemez ki kimse. Umarım çok mutlu olutsunuz. Sizi yargılayan imsanlar onlarım het dediğini yapsanız size madalya da vermeyecekler. Zor da ols azerre umursamayın dik durun. Umarım çok, mutlu bir hayatınız olur.
Thanks tatlımNoktalama kullanmamışsınız ama başkası yazsa manas destanı olabilecek konunuzu güzel özetlemişsiniz![]()
Hikayenin, sonunu atlamışım affetCanım benim ya üzüldüm senin içindeumarım sende mutlu olursun sen toparlayabildinmi nasıl şuan durumun
Ağzı olan konuşuyor iste ayy cok sinirlendim olayların sizle alakası ne sanki namussuzluk mu yapmışsınız yooo her ilişki yürüyecek diye bsey mi var ??? boyle bseyle bi evlat nasil suclanir ??? hayat sizin hayatınız ya boşverin boyle diliyle insanin canını yakanlar Allahindan bulsun!!Herkese merhabalar.ben dört yıl önce ailemin istemediği biriyle evlendim ama dediklerinde haklı oldular beni mahçup etti başta ailem olmak üzere herkese.ayrıldım ailemin yanına geldim herşey daha kötüye gitmeye başladı akrabalar tanıdıklar ailesini dinlemedi bak geri döndü laflar sözler dışandım çok hor görüldüm derken babam hastalandı kanser hastalığına onun suçlusuda oldum iki katına çıktı üzüntüm sıkıtım iyice.babasını hasta eden vefatına sebep olanda oldum.iki yıla yaklaştı babamı kaybedeli şimdi birisi var hayatımda tanıdığımız köylümüz bi aileden.bu sefere yine üzerime geliyolar babasına sebep oldu nasıl evleniyo diye sürekli konuşuyolar karşımda ben napabilirim ıssız bi adaya yerleşip hayatla irtibatımımı kopariyim yada bende mi öliyim dertleri istekleri ne ben bu insanlarla mesafeli olduğum halde benimle kavga edip dedikodumu yapıyolar sağda solda.nerede hata yapmş olabilirim artık bende bilemiyorum bunaldım yazmak geldi içimden teşekkürediyorum sizlere görüşleriniz için![]()
Nefret ediyorum inanki güzel lafmışHep söylerim asıl kanser akrabalardır.
Allah canlarına versin ne diyimki kuzumAğzı olan konuşuyor iste ayy cok sinirlendim olayların sizle alakası ne sanki namussuzluk mu yapmışsınız yooo her ilişki yürüyecek diye bsey mi var ??? boyle bseyle bi evlat nasil suclanir ??? hayat sizin hayatınız ya boşverin boyle diliyle insanin canını yakanlar Allahindan bulsun!!