• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleri ne ki???

Herkese merhabalar.ben dört yıl önce ailemin istemediği biriyle evlendim ama dediklerinde haklı oldular beni mahçup etti başta ailem olmak üzere herkese.ayrıldım ailemin yanına geldim herşey daha kötüye gitmeye başladı akrabalar tanıdıklar ailesini dinlemedi bak geri döndü laflar sözler dışandım çok hor görüldüm derken babam hastalandı kanser hastalığına onun suçlusuda oldum iki katına çıktı üzüntüm sıkıtım iyice.babasını hasta eden vefatına sebep olanda oldum.iki yıla yaklaştı babamı kaybedeli şimdi birisi var hayatımda tanıdığımız köylümüz bi aileden.bu sefere yine üzerime geliyolar babasına sebep oldu nasıl evleniyo diye sürekli konuşuyolar karşımda ben napabilirim ıssız bi adaya yerleşip hayatla irtibatımımı kopariyim yada bende mi öliyim dertleri istekleri ne ben bu insanlarla mesafeli olduğum halde benimle kavga edip dedikodumu yapıyolar sağda solda.nerede hata yapmş olabilirim artık bende bilemiyorum bunaldım yazmak geldi içimden teşekkürediyorum sizlere görüşleriniz için🙏🏻💕
Başkaları için değil kendın için yaşıyorsun bu hayatı. Bırak konuşsunlar bakalım 🤔. Babanın kaderı buymuş senle alakası yok .

Başkaları için değil kendın için yaşıyorsun bu hayatı. Bırak konuşsunlar bakalım 🤔. Babanın kaderı buymuş senle alakası yok .
Öyle demiyolarki karşıma geçip kızı üzdü ondan hastalandı diyolar ki benim baba tarafımda ırsi o hastalık dedem amcalarım ondan öldüler

Back