dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

ben hiç rastlamadım tanıdığım birine..
yada anlamadım..
beni tanıyan çıkacağınıda pek sanmıyorum..

yok merak etme aramızda kalacak dedi ama tabi artık her konumu okur

zaten annem yaşında ve daha önce defalarca akıl aldım kendisinden beni ispiyonlayacak olsa benden önce kv ye okuturdu öyle bi insan değil

değilsin dimi safiş yakma beniii

Ben de birkac uyeyi eltim, gorumcem olma ihtimalini dusunerek yakin markaja almistim ama bazi bariz ayriliklardan onlar olmadigini tespit ettim ancak ben desifre olma korkusu ile yakin zamanda ismimi degistirdim, tipki konu sahibi gibi ben de hep kk'yi tavsiye ederim ama kullanici adimi neden herkese soyledim orasini bilmiyorum hemen ismimi degistirdim ama bu mesaji bulup okurlarsa beni bulmalari hic de zor olmaaazzz

ben assssla kimseye tavsiye etmiyorum bende birini görümce sandıydımdı sonradan anladım değilmiş

Face'de KK yı beğenen 9 arkadaşı görünce biraz panik oluyom ama burada hesapları var mı bilmiyorum :)) soramadım da deşifre olmamak için :)

ben assssla kimseye tavsiye etmiyorum bende birini görümce sandıydımdı sonradan anladım değilmiş
Hemen alinti yapilip cevap verilince kalbim sıkıştı birden dedim, aha birisi ben senin görümcen, eltinim diyecek gerci kv, gorumce, elti sikayetleri herkesin ayni ayirt etmeleri pek kolay olmaz

bizde yakalanırmıyız mı anam korktum şimdi :)

ben hep çok faydalı şeyler var girin bakın derim anneme de kv ye de hani bayanlara tavsiye ederim ama ne bileyim bdv ı takip edip konuma denk gelebileceklerini ne yalan söyliyim cidden şok oldum
eee sen kaşınmışsın kv ye burası önerilir mş benim yokkkk yazamazda oooo kızı yok mu ooo beni bulur :)

Bunu okumuyormu sizce neden boyle bir konu actiniz ki okuyacagini bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…