dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Haha ben gülüyom ama acep beni tanıyanda varmıdır bea zira kendimi tanıttrm yormlarla bazn. bdv dede hiç konu açamıyorm önce kk korkusndn beni topa tutarlar diye sonra tanıdk korkusndn

Bunu söylediğin iyi oldu. Gördüğün ben değilim ama bende geçenlerde metrobüste KKda takılıyordum. Bundan sonra halk içinde KK ya girmeyeceğim.

Bunu söylediğin iyi oldu. Gördüğün ben değilim ama bende geçenlerde metrobüste KKda takılıyordum. Bundan sonra halk içinde KK ya girmeyeceğim.

ben de geçenlerde hoca ders anlatırken sıkıldım kk ya girdim burda takılıyordum, sonra arkamdan birisi omzumu dürtüp imza listesini verdi üzerime eğile eğile telefonumun ekranını görmemesi imkansızdı inşallah kendisinin üyeliği yoktur burda

Bikeresinde bende ablama konu açması için ısrar ettim sonrada altına yorum yaptım yani umarım anlamamıştır ablamda olsa istemem yani didik didik herşeyimin okunmasını

Aman Allah korusun yahu iyi düşünelim

Burayı bilenler var da inşallah bulmamıştır/bulmaz kimse beni Reelden uzak kafa dinlemek için güzel böyle.

Daha evvel de böyle bir konu açıldı, oraya da yazdım, bunu ben de yaşadım.

Sonra da şu anki üyeliğimi kullanmaya başladım zaten.

Yine de beni tekrar bulabileceğini düşünüyorum ve kendimle ilgili bir şey yazarken tedirgin oluyorum, bu endişe deşifre olmaktan değil yani yanlış bir şey yazmaktan korkmuyorum ama günlüğüm okunuyormuş gibi hissediyorum, tanınmamanın rahatlığıyla döktüremiyorum mesela, çıplak gibi hissediyorum.

Gelin görün ki yapacak bir şey yok, dünya sanalda da reelde de küçük maalesef...

Ben sevgilimin eski sevgilisine baktıydım var mı acaba diye ay ben otobüste falan kk ya takılan birini görsem dayanamam kesin selam veririm

Benim çevremde kimse yok burda kimseye de söylemedim. Sadece bir eşim biliyo o da diyo dedikodu yapiyonuz

Bende toplu taşıma araçlarında , toplantılarda falan kkya girersem devlet sırrına bakıyormuşçasına saklıyorum telefonu işte hep bu ihtimalden tırstığımdan. Beni konularımdan tanımaları zor ama. Çünkü öyle içli dışlı olduğum sorunumu bilen reel hayatta pek kimse yok. Kocam da burayı okumaya üşenir zaten yoksa şifreleri hep kayıtlı .

İş yerinde de iş arkadaşımla ortak kullandığım bilgisayardan da giriyorum ama geçmişi falan kurcalamamıştır diye düşünüyorum kurcaladı ise de kendi terbiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…