- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
İşte tam da bu yüzden,kendimizi çevremizdekilerden bağımsız düşünebilmeyi başarmak gerekiyor.çok tatlsınız kızlar inanın bende dua ediyorum fırsatım oldukça...İyi arkdaşlarımda var ama anlat anlat yoruluyor insan.Rabbim herşeyin ilacı diyorum.Katı kalpleri yumuşatsın.Eşimde zor karakterde bir adam.O hem yara açan hem yaralarımı saran bir adam ne tuhaf....İşimde zor.Allahım çıkmazlardan uzak tutup bana ışık tut diye yalvarıyorum..Şükür ediyorum hep. Bazen düşünüyorum aslında hepimiz yalnızız ailen de olsa eşin de olsa arkadaşların akraba iyiysen iyiler.Kötü günde?? Allahtan başkası yok.Ne tuhaf.
Tatlım arkadaşsızlık zor benimde yok, çevremdekiler kalabalıktan ibaret...bazen başedemiyorum.
arkadaşlarım vardı mesela .evet yardımıma koştukları iyiliklerini gördüğüm zamanlar çok oldu.
ama baktım ben aramasam etmesem hiç aramıyorlar. artık bende aramıyorum.en azından bi naber diye mesaj yazmalarını bekledim.
gelgelim noldu koptuk şu anda.ama bu durum beni üzüyormu evet üzüyor.
arkadaşssız kaldım resmen .bu durumla başetmeye çalışıyorum mesela şuanda.arkadaşsız nasıl yaşanır? :)
beni çok üzen bir insan olmuştu. fiziki ve başka özelliklerimle aşşağılayıcı imalarda laf sokmalarda bulunan. cidden çok üzmştü.
beni üzdüklerinle üzül dedim.hiç bişey olmadı tabi aksine çok da güzel şeyler yaşadı.
başedemediğim sorunlardan biride budur mesela
evet daha az zarar görüyoruz da.işte ne yapsan arkadaşlık bir ihtiyaç.elim eteğmi çektim herkesten bakalım nasıl olur:)Tatlım arkadaşsızlık zor benimde yok, çevremdekiler kalabalıktan ibaret...
Herkes işi düşünce var derdimi paylaşmak istesem anlayacak kapasitede değiller bende yalnızken daha az zarar gördüğümü düşünüyorum insanlardan doğrusu.
Ama inşallah kafa dengi bir arkadaş çıkar karşımıza insanın ihtiyacı oluyor kesinlikle.
evet çok önemli .kardeşim gibi bi arkadaşım vardı mesela annnem hastanede yatıyordu .ben dereakatçiydim .hava kapalı sıkıcıydı. arkadaşım aramıştı hadi iki saat bırak yemeğe bize gelin diye.o an o kadar iyi gelmiştiki.Arkadaş da önemli mesela yaklaşık 14 yıllık arkadaşım üniversite 1 den beri yanımda olan aradı.O kadar iyi geldi ki.Üzüldüğüm herşey ile dalga geçtik.Yarın da buluşacaz bu şehirde en iyi anlaştığım o.Ama onunda ailesi var.Sıkıntıları olabiliyor bi yere kadar.Ben sevdiğim insanları eşimi ailemi arkadaşımı dünyanın merkezi haline getiriyorum.Mesela eşimi .Onunla gülüp onunla ağlıyorum.Onsuz istemiyorum hiç bir şey.Fakat dili çok sivri.Dobra.Ve zaman zaman yaralanıyorum.Yara bandım da yine o..İşte bu nası bi saçmalık..Bunu yaşayan varmı?
Tek bildiğim herşeyde ilahi adalete inandım Allah'a sığındım.
Uzaklaşıyorum derdimin konusundan. Paylaşmak artırıyor bence.Gücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
dua ya pek sıgınmam. dua edip de sıkıntımdan kurtuldugum olmamıştır. dini inanışım az da gevşektir.Gücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
el versene bana ciddiyimBen direk fişimi çekiyorum şaka değil gerçek. Hiç derdime odaklanmam başka şeylere yonelirim. Dua ederim rahatlatır beni. Kimseyle de paylaşmam, niye çünkü fişi çekiyorum
Benim motivasyonumu nesemi bozan esimdir sagolsun moralimi bozma beni germe insani gece gece sinirlendirme falan derim susar yoksa bitane geciriveresim geliyor..
kiyamam sana.Eskiden anneme sığınırdım birlikte dua ederdik . Şimdi onsuzluğu öğreniyorum ve dualarımı yalnız ediyorum . Anlayacağınız şu an en büyük derdim annesizliğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?