Gücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
çok tatlsınız kızlar inanın bende dua ediyorum fırsatım oldukça...İyi arkdaşlarımda var ama anlat anlat yoruluyor insan.Rabbim herşeyin ilacı diyorum.Katı kalpleri yumuşatsın.Eşimde zor karakterde bir adam.O hem yara açan hem yaralarımı saran bir adam ne tuhaf....İşimde zor.Allahım çıkmazlardan uzak tutup bana ışık tut diye yalvarıyorum..Şükür ediyorum hep. Bazen düşünüyorum aslında hepimiz yalnızız ailen de olsa eşin de olsa arkadaşların akraba iyiysen iyiler.Kötü günde?? Allahtan başkası yok.Ne tuhaf.
kimi zaman cekerek kimi zaman aglayarak dua ile hasbunallah diyerekGücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
sizin gibi hissetğimde hep allahıma sığınırım ben en huzur bulduğum yer olası içim ferahlar rahatlarım bunun yanında birde iyi bir arkadşım varsa dertleşir rahatlarım.Gücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?