kiyamam sana.
Ben de annesini ozleyenlerdenim.
Ama insan her seye alisiyor, bir yandan da asla dolmayacak bir boslukla kalakaliyor.
Bi sigara yakıyorum bitene kadar düşünüyorum ben bu derdi başımdan atmak için bişey yapabilir miyim ,evet se yaparım geçer ? Hayırsa amaaan napiym yani ölüym mu ben mi istedim böyle olmasını , banane yaaa diyorum geçiyo.Gücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
Mekanlari cennet olsun.Onu o kadar kötü bir şekilde kaybettim ki . Demek sizde kaybettiniz benim ki daha çok yeni kasımda kaybettim . Yapacak birşeyimiz yok bu özlem hiç dinmeyecek .
el versene bana ciddiyim
Sorununu anlat saydın keşke.Dua et ve çok guvendigin arkadaşınla konuş içini dok eşinle konuş medeni insanlar gibiGücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
Allaha siginirim her zaman en yakinimda olsa anlatmam derdimi gun gelir koz olarak kullanir anlattiklarimi diye dusunurum.Gücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?