- 8 Şubat 2015
- 1.633
- 5.759
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum en yakının en zor zamanında aramaz sormaz oluyor belki birşeye ihtiyacı işi düşer felan filan ...olurda yardım isteme diye işte .....İnsanlar ne kadar farklı, dostluklar azaldı, samimiyet azaldı, şu zamanda bırakın ele eşine,ailene bile guvenemiyosun.. öyle değil mi arkadaşlar?
Evet vefa kalmadı insanlardaAynen katılıyorum en yakının en zor zamanında aramaz sormaz oluyor belki birşeye ihtiyacı işi düşer felan filan ...olurda yardım isteme diye işte .....
Aynen bi tek annem oldu yeterAnnem bana yetiyor.
Fazlasına gerek yok ki.
Amin inşaallah bnde guvenemiyorum kimseye artık kazık yemedin ama samimiyet kurmaya çalışıyorum insanlar bambaşka kendi başına olmak da güzel ama eskisi gibi değil hiçbişey herkes çıkar pesindeVerme sırrını dostuna, söyler dostunun dostuna demiş Atalarımız. Ben en büyük kazığı, can ciğer dediğim arkadaşımdan yediğimden beri, kimseyle yakın dostluklar kurmuyorum. Annem ve eşim bana yetiyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
olmasi gereken de o zaten az insan az sorun:)zor ama alışacaksın yok anam adam yok p,yasada ben az insanla görüşüyorum bana sayfı gösterdikleri müddetçe de tkaılıyorum olay budur yani![]()
Haklısınben kime ne anlattıysam hep başkasından duydum anlattığımın bilinmemesi gereken şeyleri bile ... o yüzden bende buraya üye oldum istediğim gibi dertleşiyorum nasılsa kimse beni tanımıyo ve kimse kimseye bişey anlatamaz![]()
Evet yalnıziz çok insan var ama insaniyetli olan az onları da bulmak mesele hem faniyiz sevdiklerimizi de kaybedebiliriz çok güçlü olmamız lazimHerkeste oluyodur zaman zaman böyle.
Bence herkes yalnız savaşıyor hayatta.
Ele karistiktan sonra ailen bile degisiyo gel gidelim senle kimsenin olmadığı bi yere yalnız sıkılır sın :))çok güçlü olmak bazen çok zorluyor insanı ... ben yoruldum kendimi çevremi herşeyi yenilesem hiçkimsenin beni tanımadığı bir yere gitsem ne güzel olur insanlar çok farklı herkes ben ben bennn olmuş ....
Ama oğlumu bırakamam kiçok güçlü olmak bazen çok zorluyor insanı ... ben yoruldum kendimi çevremi herşeyi yenilesem hiçkimsenin beni tanımadığı bir yere gitsem ne güzel olur insanlar çok farklı herkes ben ben bennn olmuş ....
öyle vallahi.İnsanlar ne kadar farklı, dostluklar azaldı, samimiyet azaldı, şu zamanda bırakın ele eşine,ailene bile guvenemiyosun.. öyle değil mi arkadaşlar?
öyle vallahi.
Bende mi sorun diyodum ama cogu insan bu düşüncede insanlık azalıyor sevdiğin insanlar canını yakıyor kimseye değer vermiycenöyle vallahi.
Insanlar gerçekten çok degisti.kimse kimseyi hoşgörmuyor artk,kimse kimseye vaktinden ayirmak istemiyor,herkes bi telas icinde,insanlar dedikoduyla yalanla dolanla çevre yapmaya çalisiyor.herkes bi otekine laf sokma çabasinda,eğer sen kimseye laf sokmazsan,yada hazir cvp olmazsan saf yerine koyuyorlar.insanlarda ne saygi kaldi ne sevgi.kimse birbirini sevmiyor.ailen de bilinçli seni özümseyen bi aile olucak ki bu da sana ayri bi güven vericek.yoksa hersey boş,bomboş..
Evet benim bazı arkadaşlarım vardı çok iyi anlastığım gelip gidiyoduk ama evlendim ben onları bırakmadım sık gorusmuyodum ama koptuk ben vefali yim ama karşı taraf neden böyle cozemiyorumgerçekten ne güzel yazmışın herkes yalanla dolanla dedikodu ile çevre yapmaya çalışıyr.laf sokmazsan saf sanıyorlar ve inan onlarla arkadaş oluyorla can ciğer oluyorlar çünkğü o zeki değil anlamıyor işine geliyor . Laaf soktunmu kötüsün . İs yerinde yajklaşık 12 kişi tarafından yanlız bırakıldığım için ç.ok iyi biliyorum bu duyguyu bu aralar maalesef.