Dertleselim Güzelleşelim

Kızlar madem dertleşiyoruz size bi sorum var. Çocuğunuz var mı eşinizin ailesi çocuk için bi hazırlık yaptı mı?

Kızlar neredeyse 4 aylık hamileyim ve eşimin ailesi hiç önemsemiyor. İlk torunları hemde. Şehir dışındalar hiç merak etmiyolar beni bebeği. Aradıklarında az para harcayın ve needen aramıyosun diye sitem edyolar. Bıktım. 4 ay önce evlendik düğünde de böyleydiler.

Alti aylik hamileyim karnim cok ama cok büyüdü ve bunun daha dört ay beklemesi var. Daha da büyüyecek karnim ve nasil basa cikacagim bilmiyorum iki yasinda kizim da var hala benimle yatiyor.
Odasini ayirmayi düsünüyorum yeni yatak aldim kuracagim dua edin ne olur aglamadan yatsin odasinda bana cok alisti.
Fakat bu göbekle nefes alamiyorum üc kisi ayni yatakta yatarken.
Penguen gibi yürümeye basladim.
hamilelik bana cok zor geliyor her seferinde. Alti aya kadar zaten hep kustum, serum yedim.
Simdi düzeldim yemem icmem fazlasiyla iyi oldu simdide agirlastim.
Zor neresinden tutup anlatayim.

Tipik bir davranış oldu Can'ım sanırım bu artık , eskidenmiş torunum olacak heyecanı , şimdi selam versem borçlu çıkarım durumu var sanırım , malum masraflı bir süreç .. çocuk olduğunda gelir altınını takıp giderler herhalde

Çok zor bi durumdaymışsın ya Allah yardımcın olsun. Kızın da bebek daha anlayamaz da halini Rabbim sana güç kuvvet versin.

Düğünde bile para vermedler bize. Herşeyi eşim yaptı. Hiç bir beklentimiz yok ama ilk torun. Bi patik örmek bi yelek örmek bu kadar mı zor? Bi arayıp sormak bu kadar mı zor? Çok kırgınım beni düğün zamanı beni ve eşimi çok üzdü. O yüzden ben aramıyorum onu. Onun yüzüne de söyledik bu durumu. İnsan telafi etmek için yalndan bebeği merak bahanesiyle arar ama yok.. babaanne olcak ilk torunu ama ilgi alaka sıfır.

Çok zor bi durumdaymışsın ya Allah yardımcın olsun. Kızın da bebek daha anlayamaz da halini Rabbim sana güç kuvvet versin.

Bir yasinda ayirmistim odasini tasinana kadar odasinda cok güzel uyuyordu ama tasindiktan sonra korktu ve aylardir benimle yatiyor. Nasil ayrilcak bilmiyorum. Dinlenemiyorum zaten. Ilk hamileligimde yatardim dinlenirdim simdi ne mümkün..
Dert cok ama az kaldi. Zaman hizli gecer de kucagimiza alip büyütürüz insallah.
Anne olmak zor ve yorucu hepimize güc diliyorum.

Bu durum aslinda yerine göre sükürlük bir durum. Beklentiniz olmasin sizinle de ugrasmasinlar yeter. Lohusa halinle cocugu senden alip kendi dogurmus gibi davraninca inan bu halleri iyiydi dersin.
Mesafe iyidir gercekten su an bunun bilincinde degilsin.
Kimseden birsey bekleme bebegine verecegin sevgi önemli. anne baba sevgisi cok sey demektir. Varsin büyükler uzak dursunlar. Karisip sürekli seni taciz etmesinden iyidir.

Kizlar bugünüde sayarsak adetime daha 9 var yani ayin 30. Adet olmam gerek ama ben bugün sabirsizliktan bekleyemedim erken gebelik testi aldim ve negatif cikti sizce dahs erkenmi yani bi ümit varmi daha cünkü ben bugün iyice kendimi hamile deylime inandirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…