Ne yapayım illa boşanayım mı ablalarım olarak fikir istedim sadece sizden
fikir verebileceğimiz ne var ki?
eşin 7 bin lira maaş alıyormuş ve sen şimdi hemen bir çözüm istiyorsun
esenyurtta 1+1 bir yer tutsan 2 bin liraya ev var mı mesela? çık dolaş bak ben bilmiyorum. ne kadara ev bulunur?
depozito, emlakçı parası, burada olan 1 odanın eşyanın taşınması, peşin vereceğiniz kira herhalde bir 10 15 bin taşınırken gider
eve 3 parça beyaz eşya 1 de salon takımı alsanız, ikinci el teşhir ürünü birşeyler uydursanız 2-3 bin lira da onların taksidine gider. 1-2 sene taksit ödersiniz.
şu durumda elektrik su parası ve cep telefonlarını da ödediğinizde maaş bitiyor. aç kalıyorsunuz. doğalgaz filan da açamıyorsunuz. yol parası filan yok servis ya da yaya diye düşündük.
olabilecek şey senin işe girmen. ondan sonra biraz biriktirmeniz, sonra bir ev bakmanız sence başka bir yolu var mı mesela?
Bursa planı için kayınvalidenler evi satacak, oradan alacak, o kadar kişinin işleri ayarlanacak bunun ha deyince olmayacağını herhalde biliyorsun.
ki ne plan yaptıklarını bilmiyoruz zaten, yaza diye plan yapıyorlar da tam seçim zamanı herkes seçim sonucu bekler bence faiz ne olur, kredi ne olur diye...mesela satışa çıkardılar o gün mü satacaklar belki 4-5 ay satış sürecek. sonra oradan ev bulunacak belki yine aylar o sürecek.
bursada 2 ev ediyor muymuş bir de o parayla, benim bilgim yok. bursayı istemelerinin özel bir sebebi vardır tanıdıktır memlekettir bişeydir diye umuyorum.
hani evlenmeden önce bunlar nasıl "kesinlikle" aklına gelmez inanamıyorum...çünkü kesinlikle aklıma gelmezdi demişsin bir de
ne sanıyordun gerçekten? bu ülkeye sonradan mı geldin, yabancı mısın? ya da cam fanusta mı yaşadın evlenene kadar?