- Emoji Skoru
- 28.126
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi sevdigimsensin
Kızlar öncelikle merhaba 5 aylık evliyim bi bebeğimiz yok şuanda,eşimin annesi yok bırakıp gitmiş babası var o sahip çıkmış ve şuanda ne yapsak karışıyor araba alamadık evlendikten sonra yatırımda paramız, dün halı almıştık değiştirmeye gidecektik babasına dedik oruç tutuyordum bide sabah eşime canım döner istiyor dedim akşam halıyı değiştik eşim onu yaptırmaya indi kayınbabam bana laf söylemeye başladı her dediğin yere gitmek zorundamıyız parmağında oynatıyorsun bende gelmeseydin o zaman baba ben sana gel mi dedim dedim saygısız gelin oldum eve geldik eltime saydırmış eltimde bana senin yüzünden dedi eşim duydu babasına birsürü laf saydı sizce benim ne yapmam lazım bu babayla bıktım artık laflarından eşimin laf söylemesi de kar etmiyor yardım edin
Eşimle 6 aydır evliyiz kendimize ait bi yuvamız var eşim sürekli uzaklara gidip çalışıyor zamanında bi kaç konuda güvensizlik yaşadı sevgililik dönemizde bana karşı, evimizde beni yalnız bırakmıyor güvensizlikte iş konumdan dolayı hem kadınlar hem erkeklerle muhatap olduğum için çok kıskanç bi insan siz olsanız eşiniz için seslenmez boyun egermiydiniz ben mi çok abartıyorum yoksa kendimi çok yıpratıyorum bu yüzden stresten bebeğim bile olmuyor
Bu anormal evliliğe neden bebek?
Eşin evde tek kalmana bile müsaade etmiyor eltinle kayınbabanın yanına götürüyomuş yani bu ortama neden bebek gerçekten? Kocana çocukla mı yaranacaksın?