• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim lütfen

Kızlar öncelikle merhaba 5 aylık evliyim bi bebeğimiz yok şuanda,eşimin annesi yok bırakıp gitmiş babası var o sahip çıkmış ve şuanda ne yapsak karışıyor araba alamadık evlendikten sonra yatırımda paramız, dün halı almıştık değiştirmeye gidecektik babasına dedik oruç tutuyordum bide sabah eşime canım döner istiyor dedim akşam halıyı değiştik eşim onu yaptırmaya indi kayınbabam bana laf söylemeye başladı her dediğin yere gitmek zorundamıyız parmağında oynatıyorsun bende gelmeseydin o zaman baba ben sana gel mi dedim dedim saygısız gelin oldum eve geldik eltime saydırmış eltimde bana senin yüzünden dedi eşim duydu babasına birsürü laf saydı sizce benim ne yapmam lazım bu babayla bıktım artık laflarından eşimin laf söylemesi de kar etmiyor yardım edin

Eşimle 6 aydır evliyiz kendimize ait bi yuvamız var eşim sürekli uzaklara gidip çalışıyor zamanında bi kaç konuda güvensizlik yaşadı sevgililik dönemizde bana karşı, evimizde beni yalnız bırakmıyor güvensizlikte iş konumdan dolayı hem kadınlar hem erkeklerle muhatap olduğum için çok kıskanç bi insan siz olsanız eşiniz için seslenmez boyun egermiydiniz ben mi çok abartıyorum yoksa kendimi çok yıpratıyorum bu yüzden stresten bebeğim bile olmuyor

Bu anormal evliliğe neden bebek?

Eşin evde tek kalmana bile müsaade etmiyor eltinle kayınbabanın yanına götürüyomuş yani bu ortama neden bebek gerçekten? Kocana çocukla mı yaranacaksın?

Kızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Benim anladığım eşinizden kaynaklı bebeğiniz olmazsa siz onu bırakırsınız. Evlilik böyle birşey değil

Kızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Sizin gibi birini bulmuş hayatta boşamaz diye düşünüyorum.

Bu anormal evliliğe neden bebek?

Eşin evde tek kalmana bile müsaade etmiyor eltinle kayınbabanın yanına götürüyomuş yani bu ortama neden bebek gerçekten? Kocana çocukla mı yaranacaksın?
Bebekle oyalanmak istiyordur. "Başka kötü şeylerle ilgilenmektense bebeğimi büyütürüm" kafasındadır.

Ne kadar cirkin bi soru ? Cocugu olmayan insan bosaniyor mu yani ? Hangi devirde yasiyoruz. Cocuk cok guzel bi sey ama sevgiyle askla yapildiginda guzel boyle evlilik kurtarilmasi gibi gorulen sagliksiz bi ilişkide degil. Gidip ne sacma sapan sorular soruyosunuz. Psikolojik destek alin. Umarim gönlünuzdeki olur ama mutlulukla huzurla olsun zoraki degil bi sakinlesin

Canım böyle kendini sıkma lütfen belki onda sorun vardır bi görünün doktora ikinizde sadece senlik bi durum olduğunu düşünmüyorum

Ben 23 yaşında evlenseydim en az 5 sene kocamla keyfime bakar; korunurdum ya 😂 bebeğin olmadığında ayrılınacak değersiz biri gibi hissetme kendini eşinin gözünde de normalleştirme bu durumu. Onun yüzünden olmuyorsa bebek boşanacak mısın mesela dan diye

Ben 23 yaşında evlenseydim en az 5 sene kocamla keyfime bakar; korunurdum ya 😂 bebeğin olmadığında ayrılınacak değersiz biri gibi hissetme kendini eşinin gözünde de normalleştirme bu durumu. Onun yüzünden olmuyorsa bebek boşanacak mısın mesela dan diye
Hayır tabikide ama işte çok stresliyim ve oda diyor ki stres yaptığından olmuyor

Canım böyle kendini sıkma lütfen belki onda sorun vardır bi görünün doktora ikinizde sadece senlik bi durum olduğunu düşünmüyorum
Ben gittim doktora Herşey gayet normal dedi alttan muayene etti çok güzel bi rahim yapın var dedi yumurtan sağda 7 solda 8 dedi gün verdi çatlayacak değerlendir dedi hormonlarım çok güzel çıktı ben anlamıyorum ama 7 aydır sürekli çeşitli sorunlardan aglayıp can sıkarak geçti belkide cidden stresten

Hayır tabikide ama işte çok stresliyim ve oda diyor ki stres yaptığından olmuyor
Canım benim doktorum en az bir sene denemeden olmuyor denmez tedavi falan da başlamayız niye geldiniz demişti, zamana bırak eşinle evliliğinizin tadını çıkarın, inşallah zamanı gelince olur 🌸

Bana çok paranoyak ve takıntılı geldiniz benim de bir sene bebeğim olmadı annem tedavi ol artık diyordu. Ben kendim ne acelemiz var anne diyordum ki yaşım 33 sonra oldu zaten kendiliğinden eşin çocuk diye bırakacaksa zaten olsa bile ayrıl ne biçim bir düşünce yapısıdır. Bu arada benim eşim çocuk istemiyordu ben istediğim için çocuk yaptık yani bu şey gibi istediği için olmayan bırakıyorsa E ben çocuk istiyorum benim eşim ne gerek var diyor bu da bir ayrılık sebebi olurdu. Çocuk için ayrılınacaksa her türlü ayrılmak lazım. Çocuk evlilik garantisi olsun diye yapılacak bir canlı değil. Hamilelik rahatlığa geliyor bu arada stresle iyice hamile kalamazsınız.

Back
X