- Emoji Skoru
- 11.301
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi sevdigimsensin
yaşın çok küçük. ben senin yaşındayken aklım havadaydı biraz gezin tozun nedir bu acele
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize böyle şeyler sorup kendinizi değersizleştirmeyin. Terk edilme, boşanma kaygınız ile ilgili psikolojik destek almanızı öneririm.ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum
Canım kendini neden o konuma düşürüyorsun?Kızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Böyle yaparak kendi değerini düşürürsün ayrıca ileride ayrılmak ya da boşanmak isterse bahanesi de hazır olur. Zaten onu bırakacağımı düşünüyordu bari ayrılma nedenini bu olarak söyleyeyim der.yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum
Neden koştur koştur çocuk yapmak istiyorsunuz ? Sırf çocuk için yapılan cinsellikten kimse zevk almaz ki ? Hiç mi bi hayatınız hayalleriniz bir şeyiniz yok sonra 1 sene dolmadan kocam soğudu mu aldatıyo mu diye gezceksiniz sizin hiç arzularınız yok mu libidonuz yok mu az cilveleşin gezin tozun eğlenin neden 90 larda köyde gelin giden nenem gibi triptesinizKızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Belki sorun eşinizde daha bunu bile bilmiyoruzKızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Daha çok erken.İkinizde birbirinize alışacaksınız ilk zamanda.Olmaması gayet normal.Bu kadarda stres yapmaya gerek yok.Psikolojinizide bozmayın.Karşı tarafı bu sefer daraltırsınızKızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
7 senelik evliyim hiç gebe kalamadım biliyormusun? 1 tane kimyasal gebeliğim oldu hormon tedavisi görürken. Ve şuanda tüp bebek tedavisi görüyoruz. Kendini yıpratır yok edersin. 7 ay çok uzun bir süre değil 1 sene dolmadan bile doktorlar hiç bir tedavi uygulamıyor. Bazen 2 yıla kadar sürebiliyor bir kadının hamile kalabilmesi için. Stress elbette çok büyük bir faktör ama eşine katılmıyorum. Belkide spermlerinde sorun vardır bunu bilemezsiniz 1 yılı tamamlayınca sen rahim filmi çektir istanbuldaysan sonomed'e git görüntüleme merkezine. Rahmine baksınlar tüpler açıkmı , perde varmı polip varmı şekil bozukluğu varmı filan. Eşinde sperm testi versin. 1 sene dolmadan zaten bunu size yapmazlar yeni evli çiftsiniz. Sen şimdiden folik asit başla iç omega 3 ve inositol ile destekle. İnositol yumurtalıkları kaliteleştirir ve gebe kalmana yardımcı olabilir. Mesela 7 aydır deniyorsunuz ama sen yumurtlama günlerine denk getiriyormusun yumurtlama görüyormusun her ay olmayabiliyor bu çok normal.. bazı şeyleri de akışa bırakmak lazım.Kızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Aklıma Çin dizileri geldi ilk atışta beşiz oluyor.....7 aylık evlilikte ikiz doğurmalıydın, geç kalmışsın.