• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim lütfen

Daha 7 aylık evlisiniz ve 23 yaşındasınız sanırım. Anne olmak için daha çoook erken. Acele etmeyin, kendinizi strese sokmayın. Önce bir evliliğin tadını çıkarın, eşinizle vakit geçirin. Çocuk olmadan 2 sene boyunca nasıl bir çift olduğunuzu gözlemleyin.
ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum
Eşinize böyle şeyler sorup kendinizi değersizleştirmeyin. Terk edilme, boşanma kaygınız ile ilgili psikolojik destek almanızı öneririm.

Kızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Canım kendini neden o konuma düşürüyorsun?
Evet çocuk çok güzel bir şey ama iki insanın birbirini sevmesi için şart değil.

yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum
Böyle yaparak kendi değerini düşürürsün ayrıca ileride ayrılmak ya da boşanmak isterse bahanesi de hazır olur. Zaten onu bırakacağımı düşünüyordu bari ayrılma nedenini bu olarak söyleyeyim der.

Kızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Neden koştur koştur çocuk yapmak istiyorsunuz ? Sırf çocuk için yapılan cinsellikten kimse zevk almaz ki ? Hiç mi bi hayatınız hayalleriniz bir şeyiniz yok sonra 1 sene dolmadan kocam soğudu mu aldatıyo mu diye gezceksiniz sizin hiç arzularınız yok mu libidonuz yok mu az cilveleşin gezin tozun eğlenin neden 90 larda köyde gelin giden nenem gibi triptesiniz

yaşın cok küçük önce bir sene deneyein sonra eşinde sende testler verin streslik bir durum yok. sigara kullanıyorsanız hem siz hem de eşiniz bırakın doğal beslenmeye dikkat edin

Çocuğunuzun olmamasının sebebi kronik vs bir sebepten ziyade yumurtlama takviminize göre uygun zamanlara denk gelmemiş de olabilirsiniz o yüzden de olabilir. Kafanızdaki yersiz kuruntulara odaklanmak yerine eşinizle daha çok vakit geçirip farklı şeylere yönelmenizi tavsiye ederim. Nasibinizde ne varsa o olur, kendinizi strese sokarak döngünüze daha çok zarar veriyorsunuz. Eşiniz 7 ayda hamile kalmadığınız için boşanacak veya soğuyacak değil tabikide, siz damızlık değilsiniz. Öncelikle kendinize ve eşinizle olan ilişkinize yönelin, sağlıklı bir zihinle herhangi bir probleminiz yoksa (doktor da öyle demiş zaten) rahatlıkla hamile kalabilirsiniz.

Belki sorun eşinizde daha bunu bile bilmiyoruz
Niye hemen kurban psikolojisine girdiniz ki

23 yaşında bir genç kadın neden eşinin karşısında bu kadar ezilir ki?
Neden çocuk olmamasını bu kadar dert ettiniz gidin gezin eğlenin partilere gidin tatile çıkın. Çocuk yapmadan önce bi baş başa olmanın tadını çıkarın

Çok erken degilmi biraz evliliğin tadını çıkarsanız .İlla hemen çocuk olması da çok iyi degilki.Karninizda durduğu gibi durmayacak yorgunluk tahammülsüzlük yani ne bileyim .Uzmanların bı bildiği olmasa evlilik hakkında iki sene bekleyin derlermi hiç . Önce bı emin olsaydiniz bir buçuk yıl geçsin koca hala kocami

Yaş 23 bile değil 21…
Daha 7 aylık evlilik…
Kocası güvenmediği için evde yalnız bile bırakmıyor.. ama konu sahibi ilk torunu verme telaşında..
yani ne desek boş bazen.

7 aylık evlilikte çocuk olmuyor stresinizi lütfen bir kenara bırakın.Evliliginiz size göre mükemmel olabilir ama çok erken..İlk 2 yıl gerçekten birbirini tanıma evresi.Bir de beni seviyor musun diye yoklamaniz esinizin sevgisini size gösteremeyen birisi olduğunu düşündürüyor.Zaten öyle ise hiç çocuk düşünmeyin çünkü bir yerde zaten patlak verecektir.

Kadınlara cinsel eğitim üzerine aile ve annelik üzerine eğitim şart. Bodoslama yaşıyorsunuz evliliği.

Daha çok erken.İkinizde birbirinize alışacaksınız ilk zamanda.Olmaması gayet normal.Bu kadarda stres yapmaya gerek yok.Psikolojinizide bozmayın.Karşı tarafı bu sefer daraltırsınız

7 senelik evliyim hiç gebe kalamadım biliyormusun? 1 tane kimyasal gebeliğim oldu hormon tedavisi görürken. Ve şuanda tüp bebek tedavisi görüyoruz. Kendini yıpratır yok edersin. 7 ay çok uzun bir süre değil 1 sene dolmadan bile doktorlar hiç bir tedavi uygulamıyor. Bazen 2 yıla kadar sürebiliyor bir kadının hamile kalabilmesi için. Stress elbette çok büyük bir faktör ama eşine katılmıyorum. Belkide spermlerinde sorun vardır bunu bilemezsiniz 1 yılı tamamlayınca sen rahim filmi çektir istanbuldaysan sonomed'e git görüntüleme merkezine. Rahmine baksınlar tüpler açıkmı , perde varmı polip varmı şekil bozukluğu varmı filan. Eşinde sperm testi versin. 1 sene dolmadan zaten bunu size yapmazlar yeni evli çiftsiniz. Sen şimdiden folik asit başla iç omega 3 ve inositol ile destekle. İnositol yumurtalıkları kaliteleştirir ve gebe kalmana yardımcı olabilir. Mesela 7 aydır deniyorsunuz ama sen yumurtlama günlerine denk getiriyormusun yumurtlama görüyormusun her ay olmayabiliyor bu çok normal.. bazı şeyleri de akışa bırakmak lazım.

Duygusal yöne gelirsek bi dönem bende böyle hissetsem de asla ne eşim ne de ben , böyle bişey düşünmedik. Kimse çocuk için evlenmiyor siz çocuk için aşık olmadınız sevmediniz birbirnizi. Ama böyle yaparak eşini bu düşüncelere iteceksin. Bu konuyu ne indir ne kaldır sağlığına odaklan sağlıklı beden olursa sağlıklı hayırlı evlatta olur inşallah allahtan hep hayırlı ve sağlıklısını iste🙏🏼 herşey vaktine esirdir..

Adama yaranmak için çocuk yapman çok çok yanlış bir hareket

Umarım bir an evvel bu kafadan çıkarsın

Back
X