Dertleselim mi :)

Tugcetce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
22
3
1
35
Merhaba kizlar.
Ben 2 yil once bosandim ve hayatima birini almak istiyorum artik. Tipki her kadinin istediği gibi huzur sevgi istiyorum ama erkekler o kadar cikarci ki... boşandığımi ogrenen herkes amac belli sekilde yakinlasiyo bana. cok sıkıldım bu durumdan kendimi cok kötü hissediyorum artik. Kimseye guvenemicek miyim ben ayni seyi yasiyan var mi aranizda

Yani klasik erkek yaklasimi,bunun dul olmakla ilgiside yok evli bekar kiz dul farketmez her durumda kotu dusunn tinniyetsizler cok var.uyanik olmak lazim.

Yani klasik erkek yaklasimi,bunun dul olmakla ilgiside yok evli bekar kiz dul farketmez her durumda kotu dusunn tinniyetsizler cok var.uyanik olmak lazim.
Ya zaten hemen niyetlerini bakışları ile bile belli ediyo pislikler.
Ama ben neden bikmadan usanmadan biri olsun istiyorum hayatimda onca seyden sonra acaba sorun bende mi ki

canım kaç yaşındasın?
eğer kenidni hazır hissediyorsan tabi ki olabilir.
ilk etapta boşanmış olduğunu söylemeyebilirsin. niyetini anladıktan sonra söylersen belki o kadar pis davranışa muhattap olmazsın.

Ben de yasamıstım aynı seyi
Benim begendiğim kişilerin amacı farklı oluyordu
Beni begenenleri de ben begenmiyordum
En umutsuz olduğum ve hiç ummadıgım bir anda eşim cıktı karsıma/)
Sizin de cıkacaktır zamanla
Mutluluklar:)

26 yasindayim 6 yasinda kizim var buda isin en zor kısmı sanırım. yani soylememe gibi bi şansım olmuyor.

Umarim size mutluluklar dilerim :))

Biraz kafanı dinle bnce

Bence de bu kafayla bişeye başlama kendini arındır geliştir gez toz sonra hayirlisini iste ve sakin acele etme
Butun elestiri ve onerilerinize açığım kızlar gercekten cok bunaldim farkindayim. Evet kizim bana en buyuk hediye mutluluk şükür belki ama bosluktayim sanirim ilgi sevgi istiyorum onemsenmek istiyorum
Cunku bicok erkegin bana kotu niyetli bakislarindan cok sıkıldım

O yaklaşımı değiştirecek olan sensin.Kim ne şekilde yaklaşırsa yaklaşssın senin tavrın,duruşun belirler gidişatı.
Tecrübeli kadınsın yalan söyledi yok kandırdı triplerine gireceksen işin zor,anlaman lazım artık insanları gözünden.
Amaç belliden kastın yatmak ise,istemiyorsan zaten kimse yapamaz,istiyorsan da evlenemedim sonunda diye üzülmene gerek yok.

Sorun bu degil zaten herseyi goruyosun ve farkindasin. Yatmak istesem yatcak adam cok.. bugun yaşadığım bi olay en basit ornek her zaman gittigim bi ayakkabici var oraya gittim. Ve bosandigimi bugun ogrendi aninda sulandi ve ben şok oldum bu beni inanilmaz üzdü..

Ağzının ortasına çakaydın lafı o suları kaçardı bi tarafına.
Üzülme ,biraz sert ol.Totosuna güvenmeyen yanaşamasın.

Ağzının ortasına çakaydın lafı o suları kaçardı bi tarafına.
Üzülme ,biraz sert ol.Totosuna güvenmeyen yanaşamasın.
Elbisenle gormek isterim ayakkabini dedi nasil yani dedim atmaz misin bana dedi. Sen herkese boyle mi davraniyosun kalsin istemiyorum ben dedim ve ciktim ordan yanlis anladin dedi ben anlicami anladim dedim

Evlenince kötü bakışlar bitmez

Böyle pislik erkeklerden igreniyorum ! Kim yetiştiriyor bu adamları hangi ana baba bu kadar başı bos bırakmış! Bir kadın evlenip ayrılmasın zaten hemen "o" muamelesi görüyor ! Allah boylelerine akıl fikir versin !!! İnşallah sende en kısa zamanda sana değer verecek olan birisi ile hayatını birleştirir evladın ve eşinle mutlu olursun

Boşanmış kadın= genel verici olarak görülüyor ne boktan bir toplum böyle ya bi bok olmaz bu türk erkeğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…