Dertleselim

Ay-19aysegul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
589
390
103
37
Arkadaslar iyi akşamlar. . Yine umutların sıfırlandığı bir ay daha .. Bu ay da gebelik yok .... herseye yeniden başla bekle umut et .. aslında istediğimiz halde gerçekleşmeyen hersey sonunda bizim için hayırlısı olması gerektiğinden olmuyor .. bunu hepimiz biliyoruz ama beklemek çok zor insan inancı ile isteklerinin verdiği o hırs arasında sıkısıyor .. demem o ki bu ay da gebelik hayalleri suya düŞenler gelin dertleselim

Bende geldim daha var ama umutsuz vaka diyebiliriz
Çünkü çok fazla kafaya takmış durumdayım aklımdan çıkmıyor yani aslında yoğun bir insanım ama aklıma hep geliyor ya :/
Canim benim ne kadar süredir düşünüyorsunuz bebek . Sanirim hastalanmadin daha ama olumsuz düşünüyorsun .

her şeye rağmen umutsuzluk yok arkadaşlar... nefes alıyorsak umut her zaman var.. zamanı değil demek ki şuan olmaması.. her şeyin hayırlısı... ne zaman hayırlıysa bebiş o zaman gelsin.. evet henüz bende uğraşanlardanım ama umutsuzluk yok.. beynimize olumsuz sinyal göndermemeliyiz :)

Hersey olacağı doğru zamanı bekler değil mi ? Rabbim kendine hayırlı bir kul bizlere de hayırlı olacak ve elbette sağlıklı bebekler nasip etsin

Kesinlikle öyle . Bende bu ay çok umitliydim evde yaptığım testler hep pozitifdi ama sonucunda kimyasal gebelik geçirmişim. Ya doktora gitmekten bile artık huzursuzluk duyuyorum. Geçip işte bu ay da denememiz olmadı yok kan ver hormonlara baktir yok yumurta takipi bilmem ne offff .. ama biliyorum ki işte böyle anlarda sabır lazım

Bende aynı sizin gibi sonsuz bir umutla bebeğimi bekliyorum..
İnanın bunu yazarken bile gözlerim doluyor içim çok buruk..
Ama Rabb'imiz çok büyük gerçekten
Kaybedenler Allah'tan ümidi kesenlerdir unutmayalım
Benim Bat 12 Mayıs yaklaşık batlarımız
İnş bidahaki ay hepimiz hamilelik müjdelerinizi yazarız buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…