- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Seninde mi olmadı
Canim benim ne kadar süredir düşünüyorsunuz bebek . Sanirim hastalanmadin daha ama olumsuz düşünüyorsun .Bende geldim daha var ama umutsuz vaka diyebiliriz
Çünkü çok fazla kafaya takmış durumdayım aklımdan çıkmıyor yani aslında yoğun bir insanım ama aklıma hep geliyor ya :/
Aralik / Ocak ayindan beri evet icimde olumsuz bir his olustu :/Canim benim ne kadar süredir düşünüyorsunuz bebek . Sanirim hastalanmadin daha ama olumsuz düşünüyorsun .
Canim benim seni çok iyi anlıyorum güçlü ol . Her nekadar her ay umutlar bitse de biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki o umudu yeniden yesertiyoruzAralik / Ocak ayindan beri evet icimde olumsuz bir his olustu :/
Bende dün hastalandim benim de bu ay 9. Ay ve kimsayasal gebelik geçirdim insan çok üzülüyor ya ama ne yapalım güçlü olmak zorundayız herseye rağmenAh ah umudum kırıldı dün adet oldum 6 aya girdi hala bebek yok aglamak istiyorum kafam oyle daginikkki
Amin Allah hayırlısını versin ..Bende istiyorum ama olursa olur diyorum artik kendimi uzmuyorum allah herseyin hayirlisini versin olucagi varsa istemesekte olur amaaan hayatimizin amaci bu olmasin kizlar biz allahtan istiyoruz
Hersey olacağı doğru zamanı bekler değil mi ? Rabbim kendine hayırlı bir kul bizlere de hayırlı olacak ve elbette sağlıklı bebekler nasip etsinher şeye rağmen umutsuzluk yok arkadaşlar... nefes alıyorsak umut her zaman var.. zamanı değil demek ki şuan olmaması.. her şeyin hayırlısı... ne zaman hayırlıysa bebiş o zaman gelsin.. evet henüz bende uğraşanlardanım ama umutsuzluk yok.. beynimize olumsuz sinyal göndermemeliyiz :)
Kesinlikle öyle . Bende bu ay çok umitliydim evde yaptığım testler hep pozitifdi ama sonucunda kimyasal gebelik geçirmişim. Ya doktora gitmekten bile artık huzursuzluk duyuyorum. Geçip işte bu ay da denememiz olmadı yok kan ver hormonlara baktir yok yumurta takipi bilmem ne offff .. ama biliyorum ki işte böyle anlarda sabır lazımBende aynı sizin gibiyim sevgili anne adayları .. Ama umut var sokaktaki kediye bakıyorum yavrusu var sonra diyorum ki kedinin bile evladını düşünen rabbim seninkinide hazırlamıştır . hem her Nasib kendi vaktine esirdir. Elhamdülillah
Amin canim Allah hepimize evlat nasip etsinBende bekleyenlerdenim çok düşük bi ihtimal ama bekliyorum. Içinde bi his var olucak diyor bakalım hhayırlısı hersey allahın takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?