- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Gelecek inşallah aşkla özlemle beklenen miniklerimiz gelecek. SabırMerhaba arkadaşlar benim bi düştüğüm oldu sonra da ne gelen var ne giden bir buçuk sene oldu düşük olalı artık umudum da kalmadı her ay umutla beklemek ve yine olmayışı üzüyo insanı bilmiyorum ne yapsam
Öyle bir başlık açıp hamilelik belirtileri mi ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum inşallah olacak hepimizin Mayıs ayında anneler günü hediyesi alcazBende aynı sizin gibi sonsuz bir umutla bebeğimi bekliyorum..
İnanın bunu yazarken bile gözlerim doluyor içim çok buruk..
Ama Rabb'imiz çok büyük gerçekten
Kaybedenler Allah'tan ümidi kesenlerdir unutmayalım
Benim Bat 12 Mayıs yaklaşık batlarımız
İnş bidahaki ay hepimiz hamilelik müjdelerinizi yazarız buraya
Oy oyy inşaallahÖyle bir başlık açıp hamilelik belirtileri mi ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum inşallah olacak hepimizin Mayıs ayında anneler günü hediyesi alcaz
Kesinlikle canım sabır bakma bende zorlanıyorum bazen sabretmekte beklemek güç, üstelik bu baktırmak olayları olmadı bile daha.. SabırrrKesinlikle öyle . Bende bu ay çok umitliydim evde yaptığım testler hep pozitifdi ama sonucunda kimyasal gebelik geçirmişim. Ya doktora gitmekten bile artık huzursuzluk duyuyorum. Geçip işte bu ay da denememiz olmadı yok kan ver hormonlara baktir yok yumurta takipi bilmem ne offff .. ama biliyorum ki işte böyle anlarda sabır lazım
İnşallah canım hepimiz için güzel günler gelecekOy oyy inşaallah
Canim benim çok geçmiş olsun neler yasamışsin yinede umutlusun takdir ettim .Allah tez zamanda isteyen herkesin yüzünü güldürsünSelam canlarim
Benim basimdan bir oku dogum bide dis gebelik gecti ve evliligimin onuncu senesindeyim.umutlarinizi kirmayin bakin benim hala umidim var
Canim tebrik ederim çok sukur senin ki olmusMerhabalar kızlar bende sizin gibiydim 10 aydır hamile kalamıyordum ama rabbim yüzüme güldü sükürler olsun herşey Allah tan hakkımızda hayırlı olanı isteyelim en önemliside kafaya takmamak rabbim hakkınızda hayırlısının en güzelini nasip etsin rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..
Sagol cnm inşallah seninde ve tüm isteyenlerinde olur inşallah Allah ın izniyleCanim tebrik ederim çok sukur senin ki olmus
Sagol canim benim sizde sorun varmi esinde sende bende pco var esimdede sayida problem varCanim benim çok geçmiş olsun neler yasamışsin yinede umutlusun takdir ettim .Allah tez zamanda isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Sizin gibiyim bende canım istiyorum fakat olmuyor adetimde problemler var ve ben hep daha geç adet oluyorum sizden bilmiyorum ki umut işte fakirin ekmeği yinede ElhamdülillahHaklısın ama bizim içimiz içimizi yiyor sen ne durumdasin arkadasim
Canim bizde sorun yok sadece prolaktinim yüksek benim o yüzden olmuyor ben sporla uğraştıgım için ve tabi bebek olayını hatta herseyi çok stres yapan biri olduğumdan sürekli fırlıyor hormon. Aslında gebelik oluyor ama prolaktin birden yukselince gelişimini durduruyor 2 kez böyle olduSagol canim benim sizde sorun varmi esinde sende bende pco var esimdede sayida problem var
Olacak canım Allah hepimize hayırlı ile sağlıklı evlatlar nasip etsinSizin gibiyim bende canım istiyorum fakat olmuyor adetimde problemler var ve ben hep daha geç adet oluyorum sizden bilmiyorum ki umut işte fakirin ekmeği yinede Elhamdülillah
Sizin gibiyim bende canım istiyorum fakat olmuyor adetimde problemler var ve ben hep daha geç adet oluyorum sizden bilmiyorum ki umut işte fakirin ekmeği yinede Elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?