- 2 Mart 2016
- 136
- 79
- 98
- 31
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Amin canım saolasın ama içimdeki umut nedense hiç bitmiyor hep rabbim bi şekilde nasib edecek hissediyorumAynen rabbim hepimize tez zamanda nasip eder insallah beklemek zor elden gelen bişe yok
Canım önce tedavi ol iltihap varsa çünkü ilac kullanamicaksın hamilelikte biliyosun ve hamilelikte hassasiyet dahada artacak o yüzden tedavi diyorum iltihap çok feci birsey yasadım biliyorumKızlar benim regli günüme bir hafta var yaklaşık bir haftadır da idrar yolunda iltihaplanma var oyüzden umut edemiyorum olmamıştır diye düşünüyorum
Canım soğan kürünü denedin mi?Aynen bende çok kötü geçiriyorum suan ilaç kullanıyorum inşallah biran önce gider
Canım soğan kürünü denedin mi?
İltihaba bire bir
Hadi ya soğan suyu iyimi geliyor iltihaplanmaya peki nasıl yapıyorsunuz
http://m.sabah.com.tr/saglik/2014/10/22/prof-dr-ibrahim-saracoglunun-sogan-kuru-tarifi
Buradan bak canım ama kısaca şöyle;
1,5 bardak damacana suyunu kaynat
1 adet orta boy soğanı kabuğunu soyup dörde bölerek içine at kapağı kapalı şekilde 5 dk kaynat sabah akşam aç karnına iç 15 gün..
Birebir emin ol
Geçmiş olsun şimdiden :)
mEvet nur topu gibi sağ yumurta da kist olmuş ; ( ya her ay olmaması için bir engel çıkıyor .. kafayı yemek üzereyim aslında biliyorum sabırla beklemem gerek Ama off olsun artık istiyorum
Ya catlatma ignesi vurulmustum o yaptı büyük ihtimalle . Evet kist herkeste görülebiliyor doğru ama ne bilim ya her ay değişik bir sebeble olmuyor ya insan üzülüyor ..Canım adet gününe yakın birçok kadında kist oluşabiliyor adet kanıyla atılıyor vücut yapıyor yani
Üzme kendini kist olmayan kadın yok denecek kadar azmış umudunu kaybetme
m
Eşin askere gittikten sonra kendin evde tek mi kalacaksın? Annende yahut validende kalmayı düşünmediniz mi? (Annende kalsan daha rahat olur tabi)Merhaba kızlar canım çok sıkkın anne olmayı çok istiyorum bu zamana kadar 1yıldır olmadı ovulasyon testi sipariş ettim kullanmayı düşünüyordum, bu arada deli gibi araştırmalar yapıyorum yok folik asit yok gebelik ne gerekli ne değil falan fistan. Eşim askere gitmedi ve ben askere gidersem nolacak işte çocuk olursa calisiyorsun tek başına nasıl bakacaksınız yok annem gelir o zaman falan dedi. Bende istemiyorum kaymnanayı . birden bütüün hayallerim hevesleri suya düştü. E korunmuyoruzda olursa da olsun diyorum kısmet diyo. Ne yapacağını bilemiyorum...
Benimde gebeliğimi öğrenmeden önce iltihaplanmam olmuştu yani niye böyle bir düşünceye kapıldınız anlamadımKızlar benim regli günüme bir hafta var yaklaşık bir haftadır da idrar yolunda iltihaplanma var oyüzden umut edemiyorum olmamıştır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?