Dertleselim

Kızlar benim regli günüme bir hafta var yaklaşık bir haftadır da idrar yolunda iltihaplanma var oyüzden umut edemiyorum olmamıştır diye düşünüyorum

Kızlar benim regli günüme bir hafta var yaklaşık bir haftadır da idrar yolunda iltihaplanma var oyüzden umut edemiyorum olmamıştır diye düşünüyorum
Canım önce tedavi ol iltihap varsa çünkü ilac kullanamicaksın hamilelikte biliyosun ve hamilelikte hassasiyet dahada artacak o yüzden tedavi diyorum iltihap çok feci birsey yasadım biliyorum

Evet nur topu gibi sağ yumurta da kist olmuş ; ( ya her ay olmaması için bir engel çıkıyor .. kafayı yemek üzereyim aslında biliyorum sabırla beklemem gerek Ama off olsun artık istiyorum

Canım adet gününe yakın birçok kadında kist oluşabiliyor adet kanıyla atılıyor vücut yapıyor yani
Üzme kendini kist olmayan kadın yok denecek kadar azmış umudunu kaybetme
Evet nur topu gibi sağ yumurta da kist olmuş ; ( ya her ay olmaması için bir engel çıkıyor .. kafayı yemek üzereyim aslında biliyorum sabırla beklemem gerek Ama off olsun artık istiyorum
m

Canım adet gününe yakın birçok kadında kist oluşabiliyor adet kanıyla atılıyor vücut yapıyor yani
Üzme kendini kist olmayan kadın yok denecek kadar azmış umudunu kaybetme

m
Ya catlatma ignesi vurulmustum o yaptı büyük ihtimalle . Evet kist herkeste görülebiliyor doğru ama ne bilim ya her ay değişik bir sebeble olmuyor ya insan üzülüyor ..

Merhaba kızlar canım çok sıkkın anne olmayı çok istiyorum bu zamana kadar 1yıldır olmadı ovulasyon testi sipariş ettim kullanmayı düşünüyordum, bu arada deli gibi araştırmalar yapıyorum yok folik asit yok gebelik ne gerekli ne değil falan fistan. Eşim askere gitmedi ve ben askere gidersem nolacak işte çocuk olursa calisiyorsun tek başına nasıl bakacaksınız yok annem gelir o zaman falan dedi. Bende istemiyorum kaymnanayı . birden bütüün hayallerim hevesleri suya düştü. E korunmuyoruzda olursa da olsun diyorum kısmet diyo. Ne yapacağını bilemiyorum...

Eşin askere gittikten sonra kendin evde tek mi kalacaksın? Annende yahut validende kalmayı düşünmediniz mi? (Annende kalsan daha rahat olur tabi)
Birde uzun dönem mi yapacak askerliği? Kısa dönemse bebek olana kdr zten gelmiş olur :)

Ya işte uzun yada kısa dönem çıkacağı belli olsa öğretmeniz ikimizde gidemiyoruz ki ooy oy kimseyle kalmak istemiyorum , rabbim hayırlı bi vakitte Nasib eder inşallah ama hevesim kırıldı bi kere yani aynı heyecanla isteyemiyorum

Bat 9 mayis ovulasyon testi kullandim çift çizgiyi gördüm fakat günleri degerlendiremedim bende bu ay beklemiyorum

Benimde gebeliğimi öğrenmeden önce iltihaplanmam olmuştu yani niye böyle bir düşünceye kapıldınız anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…