Dertleşmek evliler

Olur tabi nıe olmasın ozmn onu alsaymıs madem gozu kaşı oynayacak ne dıe evleniyor bekar gezsin herkese baksın herkesle olsun
Evlılkte sadakat şart yoksa guven de biter sevgıde
Şu aşamada kocanızın sizi aldattığını, sadakatsiz olduğunu söylüyor ve ona güvenmiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman neden sürdürüyorsunuz evliliğinizi? Bu kadar büyük bir problemse bu sizin için ve bir çok kez tekrarlandıysa neden size sadık olmadığını düşündüğünüz ve güvenmediğiniz bir adamla evli kalıyorsunuz?

Olur tabi nıe olmasın ozmn onu alsaymıs madem gozu kaşı oynayacak ne dıe evleniyor bekar gezsin herkese baksın herkesle olsun
Evlılkte sadakat şart yoksa guven de biter sevgıde
Birini beğenmek kaş göz oynaması mıdır gerçekten?
Gerçekten hiç mi ünlü birini görünce bu da hoş adammış filan demiyorsunuz. Demiyorsanız gerçekten iradenize hayran kaldım. Güzel olan şeyi insan beğenir yani bence doğasında vardır. Her beğendiğimizi satın almıyoruz veya evimize getirmiyoruz ki. Beğenme düşüncesi sizde niye eylem gerektiren bir hareket olarak kodlu onu düşünün bence.

Ne yapayım boyle bir evlilik mı olsun...
Bu bi alışkanlık ve genelde bırakmaya istekli değiller maalesef o yüzden kendinizi huzursuz ettiginizle kalırsınız. Ben de her şeyi saldım . Sadece evladım için yaşıyo sayılırım

Reactions: Z P
Adam dans eden kız izledi diye evlilik kötü gitmez.Begenmesi sıkıntı tabi ama izledi diye ondan vazgeçmek(kendimi ve cocuklarimi düşünüyorum tek demissin) falan biraz fazla değil mi?

Karı koca ikinizin de tepkisi aşırı geldi bana. Mesala eşim o tarz bi video beğense yarı şaka yarı gerçek laf sokarım o da bağırıp çağırıp inkar etmez. Bir dolup birikmişlik mi var acaba ikinizde de

Bu bi alışkanlık ve genelde bırakmaya istekli değiller maalesef o yüzden kendinizi huzursuz ettiginizle kalırsınız. Ben de her şeyi saldım . Sadece evladım için yaşıyo sayılırım
Ama boylede nebılım ya evlilik ı yurur sadece evlat ıcın

Evt bende bunu dusunuyorum

Yo begenır ama nebılım ya burda da ayrıca bakmak begenmk mi özelikle bakmak begenmk mi yoksa farklı bir arayısmı
Ben begendıgımı dizide fln olursa konu acılır sa solerim ama sosyal medyada ayrıca bakmmkı cunkı bakmaya ihtiyacım ve zamanım yok

Bence erkeklerin çoğu izliyor bu tarz şeyler tabi gizli gizli
Aynen öyle canim. Ben de böyle bakardım. Takip ederdim. Şimdi diyorumki ne kadar safmisim. Yani çocuk gibi peşinde dolanamam ben onun. Şimdi ne o benim telefonuma bakar ne ben onunkine bakarım. Herkes kendine yakışanı yapar.

Evt hamileyken video acıp bakmıslıgı ve sosyal medyadan yazıstogı yada yazısmadıgı ama birini ekledıgı fln ortaya cıkmıstı tabı onlarda hep ben yapmadım oldu
Güven eksikliği olduğu için küçük biseyde görsen katlanamiyorsun canım sana hak verdim ben

Dizide denk gelip beğenince gözünüz kaşınız oynamış olmuyor demek istiyorum ben de. İnstagram keşfet kısmında çıkmıştır büyük ihtimalle. Eşiniz herhalde kadın dans videosu yazıp aratmamıştır. Arattıysa o zaman bi hayırdır acaba demeyi anlarım da. Bi video beğendi diye fazla tantana bence. Beğen tuşuyşa değil de sadece gözüyle beğenseydi mesela daha mı az önemliydi?

Reactions: Z P
Evt hamileyken video acıp bakmıslıgı ve sosyal medyadan yazıstogı yada yazısmadıgı ama birini ekledıgı fln ortaya cıkmıstı tabı onlarda hep ben yapmadım oldu
Anladım.Eşiniz biraz aranıyor galiba.Sizde bu sebepten güveninizi kaybetmişsiniz.Sonra böyle küçük şeylerden fırtınalar kopuyor.
Ama bu son olayda bişey yok.Gercekten kendinizi yıpratmayın.
Fakat eşinizin birdaha yapacağı yanlışta bu evliligin biteceğini bilmesi gerek.Onun dışında böyle ufak tefek şeyleri büyük kavgalara dönüştürmeyin.
İlişkiniz lacka bir hal almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…